הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלטונין

• פותח/ת השרשור no2
  • פורסם בתאריך
עזר לי, ואני משתמש בו מידי פעם.
לאשתי זה לא מזיז, והיא לא מבינה איך זה עוזר לי.
למסקנה, יש כאלה שזה עובד להם, ויש כאלה שלא.

עזר לי, ואני משתמש בו מידי פעם.
לאשתי זה לא מזיז, והיא לא מבינה איך זה עוזר לי.
למסקנה, יש כאלה שזה עובד להם, ויש כאלה שלא.
כמו לכל תוסף תזונה / או תרופה ההגדרה פה משתנה לגבי מלטונין כי בישראל זה תרופה באמריקה זה תוסף מזון , השפעה שונה על כולם. יש מצב שאשתך צריכה 10 מלגרם ולא 3 או 5.
מי שיש לו בעיות שינה מומלץ לשלב כמה דברים. - GABA + מגנזיום + אבץ + B6 ואפשר גם קצת מלטונין. יש עוד כל מיני דברים טיפה יותר חזקים .

מניסיון שלי - ככל שלוקחים מינון נמוך יותר זה עובד טוב יותר.

הייתי לוקח 5 מיליגרם בלילה, וגם ניסיתי אחד של 3 וזה לא השפיע, אבל כשקניתי אחד של 1 מיליגרם זה עבד כל פעם מחדש.

מלטונין לא ממש השפיע לי על עומק השינה, יותר עוזר להירדם.

לשינה עמוקה אני צריך שקט נפשי 🤒

כמו לכל תוסף תזונה / או תרופה ההגדרה פה משתנה לגבי מלטונין כי בישראל זה תרופה באמריקה זה תוסף מזון , השפעה שונה על כולם. יש מצב שאשתך צריכה 10 מלגרם ולא 3 או 5.
מניסיון שלי - ככל שלוקחים מינון נמוך יותר זה עובד טוב יותר.
אהבתי את התגובות השונות. אין ברירה אלא לנסות את שניהם (אישתי לא צריכה את זה עכשיו).

תלוי מה הגורם לבעיית השינה, אם זאת הגיינת שינה או סטרס.
לי אישית יש לרוב בעיות שינה מכל מיני סיבות, אם הסיבה היא לחץ כלשהו המלטונין לא יזיז.

בסה״כ תרופה די חלשה שאין ממש בעיה לקחת קבוע לאורך שנים, זה יכול לעזור ממש בקטנה להסדיר שעות שינה וכו׳ אבל זה לא יפיל אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית