הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת דם

Shkinghac

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בן 22 ... במשך כשנה שלמה בדיקות טסטוסטרון טוטאל העלו תוצאות של :
9.9 nmol/l
11 nmol/l
14 nmol/l
לפני השבוע הופניתי ע"י הרופא לבדיקה חוזרת
התוצאות :
LH: 6.30 מתוך טווח של 1.5-9
Fsh:5.40 מתוך טווח של 2-18
Prolactin: 349 מתוך טווח של 150-375
Testosterone total: 25 nmol/l
יש לציין שהשתמשתי הארומסין עד כחודשיים לפני הבדיקה ולא כחלק מpct .
וגם בדיקת דם תוך כדי השפעת ארומסין העלתה תוצאה שנמוכה ב 70 אחוז מהבדיקה הנוכחית!
למישהו יש הסבר או רעיון לשינוי הקיצוני

בסופו דל דבר אתה אומר 25 שזה הכי נורמלי למה בכלל לגעת בארומסין בלי סטראודים עם אתה מחפש להרים lh fsh עדיף כלומיד
lh fsh גבוה בגלל הארומסין??? עם לא זה לא כל כך טוב אבל זה בטווח הנורמה

• פותח/ת השרשור
השאלה אם להמשיך או להפסיק ארומסין והאם יכולות להיות סיבות אחרות לעלייה ברמות הטסטוסטרון באופן פתאומי ?

השאלה אם להמשיך או להפסיק ארומסין והאם יכולות להיות סיבות אחרות לעלייה ברמות הטסטוסטרון באופן פתאומי ?
ארומסין אכן נותן lh fsh גבוה מה שיתן עליה בטסטוסטרון (בהנחה שתאי הליידינג והאשכים תקינים ואין סיבה בריאותית) כך את כל מה שכתבתי כערבון מוגבל המלצה חמה שלי תרד ומיד מי ארומוסין עם אתה לא משלב אנאבולים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על תגובתך ...
שאלה נוספת : אם הlh ירד לאחר הפסקת נטילתו זה אומר שהגוף שלי צריך להיות על טסט 13 ... כי ההבדל הוא קיצוני בתוך הנורמה ?

תודה רבה על תגובתך ...
שאלה נוספת : אם הlh ירד לאחר הפסקת נטילתו זה אומר שהגוף שלי צריך להיות על טסט 13 ... כי ההבדל הוא קיצוני בתוך הנורמה ?
תראה אגיד לך ככה בכללי תמיד שיורדים מי נוגדי אסטרוגנים בוואדי שתהיה ירדה ב lh fsh תמיד למי שלא יורד או לא עולה בכלל יש בעיות עם היפופיזה לא נתעמק בזה כי אני לא מבין בזה אבל אגיד לך על עצמי הlh fsh שלי לפני הסייקלים היו נורא נמוכים כולל הטסט טוטל 8.9 היה לי לאחר הסייקל הראשון וPct לפי הספר (גם הסייקל לפי הספר) הטסט טוטאל שלע לא ירד מי 25 וlh fsh היו בנורמה התקינה ועשיתי אחד לחודש בדיקות דם (הורמונלי) עד הסייקל השני עכשיו אני סיימץי סייקל שני אני לאחר pct ממתין לתוצאות בדיקות דם כרגע חוץ מזה שאני מצונן אני מרגיש מדהים ומעולה והמשקלי עבודה נשמרו בכל התרגילים. החשק והתאבון המיני מתחילים לאותת לי בחזרה שזה משמח אותי ומקווה שהטסט היה נורמלי אני כן מכיר אנשים שנטלו כלומיד במינון של 50 מג למהלך 5 שבועות וזה עזר להם לציר ההורמונלי אבל אץ כמות האנשים האלה שאני מכיר ניתן לספור בקושי על יד אחת אז אין לי עוד מידע לתת לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית