הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PC &PUSH PRESS

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
הפוש פרס נראה לי יצא לי גרוע לאללה היה לי סחרחורת קלה[קצת מצונן] אחרי שדחקתי את המוט וקצת איבדתי שווי משקל

אלכס אפשר איזה הסבר על איך לבצע פוש פרס ? 🆘🆘
הקלין היה דיי קל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פשוט גרוע חבל עליך למד טכניקה כמו שצריך וקצץ בקטנה מהמשקלים , בפרס השתמש באגן כדי לדחוף את הגוף קדימה בתנועה אחת (סתכל בסירטון שריפטו מסביר) בקלין אתה עומד רחב מידי ותחליף נעלים!!! ותחליף נעלים!!!

פשוט גרוע חבל עליך למד טכניקה כמו שצריך וקצץ בקטנה מהמשקלים , בפרס השתמש באגן כדי לדחוף את הגוף קדימה בתנועה אחת (סתכל בסירטון שריפטו מסביר) בקלין אתה עומד רחב מידי ותחליף נעלים!!! ותחליף נעלים!!!

איזה קשקוש.

אייל, התנועה בסדר גמור. בקשר לפוש פרס, תמשיך לעשות אותו, ואתה כבר תמצא לבד מה הכי נוח.

• פותח/ת השרשור
איזה קשקוש.

אייל, התנועה בסדר גמור. בקשר לפוש פרס, תמשיך לעשות אותו, ואתה כבר תמצא לבד מה הכי נוח.
יש דגשים לפוש פרס? משהו מסויים? שמבדיל מפרס
לגבי הקלין אני יעלה קצת משקל ונעלה שוב

לא, כדי שזה יהיה ג'רק אתה צריך גם להכנס מתחת למוט אחרי זה, כדי שלא תהיה לחיצה בכלל.

אייל אתה נראה לי בין האנשים הייחידים שיכולים לחיות עם אוכל חרא, שינה חרא, ועדיין להיתחזק

סחטיין בן אדם

• פותח/ת השרשור
אייל אתה נראה לי בין האנשים הייחידים שיכולים לחיות עם אוכל חרא, שינה חרא, ועדיין להיתחזק

סחטיין בן אדם
אני חלשלוש אבל תודה לעזאזל אני גם חולה סינוסינט אני בגימלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית