הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימורים מחו"ל

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
שאלה קצת מוזרה אולי אבל בכ"מ, מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין שימורים (כל מיני סוגי בשר משומר שהוא לא לוף למשל) במחיר טוב יחסית מחו"ל? והאם יש עם זה בעיות במכס?
תודה מראש

בשביל מזון עדיף לך לא להיכנס לכאב ראש עם משרד הבריאות וכל המסביב לא תצא מזה וזה לא שווה

• פותח/ת השרשור
למה שתרצה להזמין מזון מחול?
באמת משנה?
אני לוחם ובו זמנית משתדל לשמור על שגרת אימונים, ונמאס לי לגמרי לגלות שאני 3-4 קילו פחות אחרי תרג"ד או שבוע מלחמה כזה או אחר, חיפשתי רעיונות איך לאכול יותר בשבועות האלה.
בדיעבד לא חסר פתרונות בתכלס

נערך לאחרונה:
באמת משנה?
אני לוחם ובו זמנית משתדל לשמור על שגרת אימונים, ונמאס לי לגמרי לגלות שאני 3-4 קילו פחות אחרי תרג"ד או שבוע מלחמה כזה או אחר, חיפשתי רעיונות איך לאכול יותר בשבועות האלה.
בדיעבד לא חסר פתרונות בתכלס

תמרים ואגוזי מלך יכולים להוסיף לך המון קלוריות, אתה יכול גם לשתות אבקת חלבון או שאם יש כסף חטיפי חלבון (יותר נגיש).
ובכללי אני בטוח שטונה לא חסר בצהל אז מיותר קצת להזמין בשר מחול..

• פותח/ת השרשור
תמרים ואגוזי מלך יכולים להוסיף לך המון קלוריות, אתה יכול גם לשתות אבקת חלבון או שאם יש כסף חטיפי חלבון (יותר נגיש).
ובכללי אני בטוח שטונה לא חסר בצהל אז מיותר קצת להזמין בשר מחול..
כמות הטונה שיש מאוד מוגבלת, באופן כללי יש לי גבול לכמה טונה אני יכול ללאכול בלי להקיא ודוגרי עם הנגב, הכוננות, הקרמי והתיק לאו, השימורים על הגב מאוד לא מוסיפים לבריאות של הגב
כמו שאמרת הפיתרון הוא חטיפי חלבון, שלל אגוזים, תמרים, וגם שימורים עם הרבה קלוריות יחסית כמו כבד דג שיבוט וסלמון זה מבורך.

כמות הטונה שיש מאוד מוגבלת, באופן כללי יש לי גבול לכמה טונה אני יכול ללאכול בלי להקיא ודוגרי עם הנגב, הכוננות, הקרמי והתיק לאו, השימורים על הגב מאוד לא מוסיפים לבריאות של הגב
כמו שאמרת הפיתרון הוא חטיפי חלבון, שלל אגוזים, תמרים, וגם שימורים עם הרבה קלוריות יחסית כמו כבד דג שיבוט וסלמון זה מבורך.

בגלל שאני יודע שבדרך כלל הארוחות בוקר בצהל זה דנונה וזהו ממליץ לך להוסיף גרנולה, גם מאוד זול וגם ערכים קלוריים יחסית טובים.
בסופר פארם ב15 שקל ומספיק לפחות לשבוע: Life Wellness גרנולה עם שוקולד מריר וחמוציות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית