הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מה קורה כשמפתח גוף וספרינטר נפגשים על המסלול ?

הכל_יכול

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
386
89
0
שלום חברים , נתקלתי במקרה די משעשע בו משקולן בכיר בשם קווין לברון , קורא תיגר על דאווין צ'יימברס (אלוף העולם ואלוף אירופה ב60 מטר באולם) אחד הספרינטרים הטובים בעולם , בטענה שהוא מסוגל לנצח את צ'יימברס במיאוץ למרחק קצר (40 יארד) .

תראו מה קרה :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא ממש מבינים מי זה מי, אבל אם הבנתי נכון והספרינטר ניצח, למה זה מפתיע אותך?
אגב, העלבת בטח כמה משקולנים פה. לברון הוא בילדר, אחי.

נסחפנו קצת, לברון הוא BB, אולי בכיר ואולי לא, אבל מה הוא קשור? יהיה מעניין לראות תחרות כזאת עם משקולן טוב ב77 או 85.

נסחפנו קצת, לברון הוא BB, אולי בכיר ואולי לא, אבל מה הוא קשור? יהיה מעניין לראות תחרות כזאת עם משקולן טוב ב77 או 85.
אני לא מבין מה הקשר בין WL's ליכולות ריצה (מלבד הרגליים החזקות. אבל מן הסתם מי שמתרגל ריצה -הספרינטר- יהיה טוב יותר בריצה).

אני לא מבין מה הקשר בין WL's ליכולות ריצה (מלבד הרגליים החזקות. אבל מן הסתם מי שמתרגל ריצה -הספרינטר- יהיה טוב יותר בריצה).

תחשוב מה נדרש ממך כדי להיות WL טוב ומה נדרש ממך כדי להיות ספרינטר טוב, ותבין.

תחשוב מה נדרש ממך כדי להיות WL טוב ומה נדרש ממך כדי להיות ספרינטר טוב, ותבין.
אוקיי.
WL עושים ספרינטים?
ספרינטרים עושים סקוואטים?
(יש לציין שאני לא יודע הרבה על WL, ולא יודע כלום על ספרינטרים)

אוקיי.
WL עושים ספרינטים?
ספרינטרים עושים סקוואטים?
(יש לציין שאני לא יודע הרבה על WL, ולא יודע כלום על ספרינטרים)

למה ש-WL יעשו ספרינטים?

כן, ספרינטרים עושים סקוואטים.

אתה צודק, סביר להניח שהספרינטר ינצח. אבל אני חושב שבמרחקים קצרים מאוד, בגלל החשיבות הגדולה של מהירות היציאה מהמקום, משקולן טוב יוכל לתת קרב טוב לספרינטר. יהיה מעניין לראות את זה.

למה ש-WL יעשו ספרינטים?

כן, ספרינטרים עושים סקוואטים.

אין לי מושג, מאותה סיבה שהם מתעקשים לא להתקדם בסקוואט:P

אתה צודק, סביר להניח שהספרינטר ינצח. אבל אני חושב שבמרחקים קצרים מאוד, בגלל החשיבות הגדולה של מהירות היציאה מהמקום, משקולן טוב יוכל לתת קרב טוב לספרינטר. יהיה מעניין לראות את זה.
נכון.
כל_יכול, יש לך סרטון כזה?

אני לא יודע איפה המחקר הזה, אבל Dr. Squat כל הזמן טוען שהיה כזה:

Pound for pound, Olympic weightlifters have a greater level of speed-strength than any other class of athletes in all of sport. This fact was made very clear during a massive scientific expedition carried out on the athletes at the Mexico City Olympics in 1964.
Sports scientists found that Olympic lifters were able to both vertical jump higher than any class of athletes (including the high jumpers), and run a 25 yard dash faster than any class of athletes (including the sprinters).

לא היה, אבל כנראה יש נתונים שאף אחד לא יכול למצוא שמשקולנים ניצחו ב10-15 מטר. בכל מקרה יש הרבה נתונים על יכולת VJ ממוצעת של משקולנים רוסים, לא יודע אם יש כאלה גם לענפים אחרים.

מבחינת כח\ כח מתפרץ אני מאמין שWL ברמה הגבוהה ביותר חזק וטוב מספרינטר אבל הוא יישרף בגלל שהוא שוקל הרבה יותר מספרינטר והרבה פחות מאומן...אני חושב שב10 מטר הראשונים WL יכול לקחת או להחזיק עם ספרינטר

http://eu.sportpost.com/video/view/Dwain+Chambers+vertical+jump

קפיצה אנכית של צ'מברס נראה לי סביבות 170 סמ
מצחיק, נראה כמו חתול שעלה על עץ גבוה ומפחד לרדת בסוף:)

• פותח/ת השרשור
לא מצאתי סרטון שבוחן WL ברמה עולמית גבוהה ביחס לספרינטר ברמה עולמית גבוה במיאוץ קצר מאוד (10 מטר) . הבאתי את הסרטון כי עניין אותי לשמוע מה דעתכם על יכולת של WL ברמה גבוהה להאיץ .

הסרטון שALX הביא פה על צ'יימברס שמנתר לגובה של 1.70 באופן ורטיקאלי הוא מדהים בעיני , היכולת של ספרינטר כוחני כל כך כמו צ'יימברס להתפרץ בצורה כזו היא מדהימה. ותהיו בטוחים שישנם ספרינטרים שמנתרים לגבהים מרשימים אף יותר . אבל בואו לא נשכח שצ'יימברס הוא בעל התוצאה השלישית הטובה ביותר בריצה ל60 מטרים בכל הזמנים , דבר שמעיד על יכולת אדירה של כוח מתפרץ .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית