הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית SS

• פותח/ת השרשור dan2323
  • פורסם בתאריך

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
משקל 80
גובה 1.75
גיל 23

כרגע אני בתקופה של מאזן קלורי חיובי ואני מעוניין בתוכנית SS אני בתקופה שרוצה להתחזק בכוח הפיזי ולפי מה שהבנתי שאי אפשר לעלות מסת שריר בתוכנית SS השאלה עד כמה זה נכון הרי אני מרים משקלים ומתחזק בכוח הפיזי ואוכל במאזן קלורי חיובי אז האמת פה האם אפשרי לעלות מסת שריר בכל זאת בתוכנית SS בנוסף לכוח הפיזי?

ועוד שאלה אני לקחתי את התוכנית היא בנויה ככה:

A:
SQUAT 3X5
BENCH PRESS 3X5
DEADLIFT 1X5
DIPS 2X8

B:
SQUAT 3X5
STANDING BARBELL PRESS 3X5
POWERCLEAN 5X3
PULLUPS 3X8

כמה שאלות בנוגע גם לתוכנית:

1.הגיוני שאין תרגילים מבודדים ורק מורכבים האם תהיה פרופורציה בין הגוף לידיים כי חוץ ממקבילים אין פה תרגיל ליד קידמית/אחורית?

2. יש תרגיל אחר שאפשר להחליף את Powerclean אני לא כל כך מעוניין בתרגיל הזה יש משהו חלופי לתרגיל?

רשמתי לך לפני שכשסיימתי SS היה לי 170 דדליפט ל5 חזרות. ולא עשיתי אותה בצורה האופטימלית, כי לא היה לי את הידע שיש לי עכשיו.
מאז כבר הפסקתי וחזרתי והתמקדתי בדברים אחרים. כרגע אני מושך 220 לחזרה על סביב ה93 משקל גוף. וזה ממש לא משקל מרשים דרך אגב. כל בנאדם עם מספיק כח רצון וידע (או לחלופין מאמן טוב) יגיע למספרים האלה מהר מאוד.

רשמתי לך לפני שכשסיימתי SS היה לי 170 דדליפט ל5 חזרות. ולא עשיתי אותה בצורה האופטימלית, כי לא היה לי את הידע שיש לי עכשיו.
מאז כבר הפסקתי וחזרתי והתמקדתי בדברים אחרים. כרגע אני מושך 220 לחזרה על סביב ה93 משקל גוף. וזה ממש לא משקל מרשים דרך אגב. כל בנאדם עם מספיק כח רצון וידע (או לחלופין מאמן טוב) יגיע למספרים האלה מהר מאוד.
למה שלא תמשיך בSS?
כמה זמן אתה מתאמן?

אשמח רגע לעצור ולשמוע למה אתם לא עושים את התוכנית הזו ולא הגעתם למשקלים האלו
אני כרגע נכנס לחודש רביעי של התוכנית. אם הייתי יודע את מה שאני יודע עכשיו כשהתחלתי הכל היה נראה אחרת לגמרי כרגע. המשקלי עבודה הנוכחיים שלי:
סקוואט: 115
דדליפט: 120
בנץ: 68.75
פרס: 43.75
פאוורקלין: 38.75
משקל גוף: 86 קילו.
וזאת רק ההתחלה.

אני כרגע נכנס לחודש רביעי של התוכנית. אם הייתי יודע את מה שאני יודע עכשיו כשהתחלתי הכל היה נראה אחרת לגמרי כרגע. המשקלי עבודה הנוכחיים שלי:
סקוואט: 115
דדליפט: 120
בנץ: 68.75
פרס: 43.75
פאוורקלין: 38.75
משקל גוף: 86 קילו.
וזאת רק ההתחלה.

לא רוצה לאכזב אותך ואם מה שמעניין אותך זה PL לך על זה (למרות שכן הייתי מוסיף נפח לחזה כי התווכני פח לפלג גוף עליון)
אבל אם ב4 חודש הגעת למשקלים האלה (שוואלה לSS זה דווקא אחלה) אתה לא עומד להתקרב בעוד 4 חודש למשקלים שמדוברים באשכול הזה 200+ 80-120 בנצ ופרס
ואם אתה רק עכשיו מתחיל להתאמן למה אתה רשום לפה מ2014?

עוד חודשיים אתה תפתח פה אשכול ותגיד שאתה תקוע בספק שאתה תעבור את ה80 בבנצ' ואת ה160 בדד או 140 בסקוואט

Ss עובדת ברמת המתאמן המתחיל. במצבי אני צריך יותר נפח בשביל להתקדם.
תקרא על זה קצת.

עכשיו שמתי לב שאתה רשום לפורום מ2011 אשמח לדעת למה אתה חושב שמה שלקח לך שנים על גבי שני אפשרי לאנשים אחרים בשנה....

בגדול אני עושה כושר עוד מגיל 16, שזה משהו כמו 10 שנים. כמה מהם היו יעילות... בערך שנה וחצי, שנתיים האחרונות. אבל זה העניין, או שתלמד מטעויות, או שתקח מאמן שיקצר את התהליך.

אני בטוח שמי שמוכן להתחייב לתכנית וישקיע כמה שצריך בשביל להתאושש יגיע למספרים שלי (סביב אותו משקל גוף) מהר מאוד ועם הרבה פחות עיכובים, במידה ויעשה אותה כמו שצריך.

לא רוצה לאכזב אותך ואם מה שמעניין אותך זה PL לך על זה (למרות שכן הייתי מוסיף נפח לחזה כי התווכני פח לפלג גוף עליון)
אבל אם ב4 חודש הגעת למשקלים האלה (שוואלה לSS זה דווקא אחלה) אתה לא עומד להתקרב בעוד 4 חודש למשקלים שמדוברים באשכול הזה 200+ 80-120 בנצ ופרס
ואם אתה רק עכשיו מתחיל להתאמן למה אתה רשום לפה מ2014?

עוד חודשיים אתה תפתח פה אשכול ותגיד שאתה תקוע בספק שאתה תעבור את ה80 בבנצ' ואת ה160 בדד או 140 בסקוואט

עכשיו שמתי לב שאתה רשום לפורום מ2011 אשמח לדעת למה אתה חושב שמה שלקח לך שנים על גבי שני אפשרי לאנשים אחרים בשנה....
זה שנרשמתי לפורום ב-2014 אומר שאני אמור להתאמן מאז? היו דברים בדרך שגרמו לעצירת האימונים כמו גיוס לצבא, חוסר ידע וכו'....
גם אם לא אגיע למשקלים נורא נורא גבוהים כמתאמן מתחיל אני לפחות אמצה את האפשרות הזו עד הסוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית