הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה abc+ab ??

קאמלרגיל

משתמש מתחיל
225
23
נק' מוניטין:
-180
225
23
אחרי תקופה בAB החלטי לשנות לABC.

אבל המכון שלי לא עובד בשבת אז זה בעייה בשבילי.
אז חשבתי על פיתרון.
התוכנית הזאת היא בגלל שאני מאוד מאוד חלש בחזה
ולא רוצה שהכתפיים יעבדו יום אחרי יום

Aחזה יד אחורית
Bרגליים
Cגב כתפיים יד קדמית
מנוחה
Aרגליים
B פלג גוף עליון עם 6 סטים שריר גדול 3 קטן

מה אתם אומרים תוכנית כזאת היא טובה?

"טובה" למה?
כל עוד השרירים שלך "נחים" מספיק ואתה עובד מספיק על כל שריר (ובאופן שווה פחות או יותר על השרירים), אז זה לא ממש משנה איך תחלק את האימונים שלך. תעשה את זה איך שנוח לך.

• פותח/ת השרשור
"טובה" למה?
כל עוד השרירים שלך "נחים" מספיק ואתה עובד מספיק על כל שריר (ובאופן שווה פחות או יותר על השרירים), אז זה לא ממש משנה איך תחלק את האימונים שלך. תעשה את זה איך שנוח לך.
אני לא ממש מבין כמוך הכוונה שלי אם אני יהיה שרירי עם פיצול כזה.
אני בחיטוב.

החלוקה נראית בסדר, אבל השאלה איך מורכבת התוכנית עצמה.
אני אישית חושב שיותר פשוט לעשות abc "סטנדרטי", 5 פעמים בשבוע, כמו הabc שחילקת, ותוסיף עם הרגליים גם בטן. אבל שוב, זו העדפה שאני הייתי עושה, אם נוח לך אחרת, תפאדל.

דיאטת חלבונים/שומנים/פחמימות, ואז חלבונים/פחמימות/שומנים - זה טוב?

A, B ו-C הן רק אותיות (שלא אומרות לנו כלום על האימונים שלך), ופיצול זה רק פיצול. (איך אתה מסדר את הדברים שאתה עושה באימונים לאורך השבוע).

-נראה לי שאתה מנסה לייחס לפיצולים "סגולות קסם" שאין להם.

-יותר ענייני להבין מה אתה צריך לעשות כדי לקדם את המטרות שלך (באימונים) במהירות אידאלית , תוך כדי שמירה על התאוששות גבוהה, ומניעת-פציעות...ואז איך מחלקים את מה שקבלנו לאורך השבוע? - איך שנוח.

*במילים אחרות - נראה שמה שאתה מתעסק בו (והאינפורמציה שבחרת להעביר לנו באשכול) זה מה שפחות חשוב...(ואת מה שכן מעניין - השארת בחוץ).

• פותח/ת השרשור
החלוקה נראית בסדר, אבל השאלה איך מורכבת התוכנית עצמה.
אני אישית חושב שיותר פשוט לעשות abc "סטנדרטי", 5 פעמים בשבוע, כמו הabc שחילקת, ותוסיף עם הרגליים גם בטן. אבל שוב, זו העדפה שאני הייתי עושה, אם נוח לך אחרת, תפאדל.

A
חזה
מקבילים 4x
בנצ פרס.4x
חזה עליון עם משקולות 4x
פרפר 4x
יד אחורית
לחיצה צרפתית בשכיבה 4x
ואיזה תרגיל בפולי עליון 4x

רגליים
סקוואט 4x
דידליפט 4x
לאנצים 4x
תאומים 4x
9 סטים בטן עם היוגה
גב
מתח 4x
מתח בנות 4x
חתירה בפולי תחתון 4x

כתפיים
מלטרי פרס 3x
תרגיל כזה שאתה מעלה את המוט עד הכתפיים 3x
והרחקה לצדדים 3x
יד קידמית
פטישים 4 x

ואז הab

A רגליים כמו למעלה.

B
חשבתי פה ללכת על מורכבים.
עלה לי רעיון חדש בראש.

מתח רגיל 4x
מתח בנות 4x
מלטרי פרס 4x
בנצ פרס 4x
מקבילים 4x

מה אתה אומר על תוכנית כזאת?
אני מאוד רוצה שבשבוע אני יעבוד פעמים על אותו שריר 5 פעמים בשבוע.

אני מוכן להקשיב לרעיונות ומה היית ממליץ בשביל להתקדם.
דיאטת חלבונים/שומנים/פחמימות, ואז חלבונים/פחמימות/שומנים - זה טוב?

A, B ו-C הן רק אותיות (שלא אומרות לנו כלום על האימונים שלך), ופיצול זה רק פיצול. (איך אתה מסדר את הדברים שאתה עושה באימונים לאורך השבוע).

-נראה לי שאתה מנסה לייחס לפיצולים "סגולות קסם" שאין להם.

-יותר ענייני להבין מה אתה צריך לעשות כדי לקדם את המטרות שלך (באימונים) במהירות אידאלית , תוך כדי שמירה על התאוששות גבוהה, ומניעת-פציעות...ואז איך מחלקים את מה שקבלנו לאורך השבוע? - איך שנוח.

*במילים אחרות - נראה שמה שאתה מתעסק בו (והאינפורמציה שבחרת להעביר לנו באשכול) זה מה שפחות חשוב...(ואת מה שכן מעניין - השארת בחוץ).

בסיכום אני רוצה לגדול למעלה כתבתי התוכנית שחשבתי עליה אשמח לעזרה בלשנות אותה.

• פותח/ת השרשור
The Ultimate Layne Norton PHAT Workout For Size And Strength
זאת תכנית דומה למה שאתה מתאר שרשם ליין נורטון .
ממליץ לך להסתכל עליה אולי היא תתאים לך
רציתי דווקא לשאול על זאתי מכמה סיבות אני לא עושה אותה סתם.

רציתי לשאול לגבי הפורפרציות ואם יש לך המלצה לשנות אותה ,אני בכוונה עושה אותה כמו שהיא בגלל שהחזה שריר הכי חלש אצלי ואני רוצה לתת לו כמה שיותר התואששות
כי אנע הגעתי לכמעט פציעה אבל מצד שני אני רוצה לאמן אותו חזק.
וחשבתי רבות על התוכנית הזאת ספציפית רק רציתי לשאול אם היא לא תגרום לי לחוסר פורפרציה ואם אפשר להוסיף משהו או לשנות משהו אני אשמח לשמוע דעות.

רציתי דווקא לשאול על זאתי מכמה סיבות אני לא עושה אותה סתם.

רציתי לשאול לגבי הפורפרציות ואם יש לך המלצה לשנות אותה ,אני בכוונה עושה אותה כמו שהיא בגלל שהחזה שריר הכי חלש אצלי ואני רוצה לתת לו כמה שיותר התואששות
כי אנע הגעתי לכמעט פציעה אבל מצד שני אני רוצה לאמן אותו חזק.
וחשבתי רבות על התוכנית הזאת ספציפית רק רציתי לשאול אם היא לא תגרום לי לחוסר פורפרציה ואם אפשר להוסיף משהו או לשנות משהו אני אשמח לשמוע דעות.
אני לא יכול לענות לך על השאלות האלה כי מעולם לא עשיתי את התכנית אבל אני יודע שפתחו עליה כבר כמה פוסטים פה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית