הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות על ראוקטן

tchcaphr

משתמש קבוע
1,067
286
נק' מוניטין:
629
1,067
286
מתחיל שימוש בקרוב רציתי כמה שאלות
1. אלכוהול ועישון - הבנתי שאלכוהול אסור, על עישון הבנתי שאין בעיה מעבר להגברת דיכאונות. אם יוצא לי לשתות פעם בחודשיים שלוש (פעמיים שלוש לאורך תקופת הטיפול) - בעייתי? יש איזה משהו שכדאי לעשות לפני /אחרי כדי לא ליצור בעיות?
2. הרופא אמר לי שעם אימונים אין בעיה בעצימות קלה. אני מתחיל ממינון של 40 ועובר ל60 עוד חודש, כמה בעייתי יהיה לנסות להתחיל אומנות לחימה/ ריצות של 3 קילומטר בחודשים הקרובים?
3. קראתי שיש אנשים שחווים בעיות ראייה בלילה. יש כאן מישהו שקרה לו? יוצא לי לנהוג די הרבה בלילות וזה נראלי ממש בעייתי..

תודה לעוזרים

היי,
לא מומלץ לך בכלל לשתות בתקופת השימוש בגלל שהתרופה מגבירה תפקודי כבד,לגבי אימונים הייתי מתאמן נטו משקולות כידי לשמר מסת שריר בעצימות קלה עד בינונית (אתה תרגיש על עצמך מתי אתה מגזים) כי התרופה מייבשת מאוד וגורמת לכאבי מרםקים לפעמים,לא הייתי נכנס לפעילות אירובית שלא לצורך התקופה הזאת, לגבי ראיית לילה אני אישית לא חוויתי בעיה כלשהיא, המון בהצלחה מקווה שיעבור מהר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית