יש הרבה הזויים במכון לזה אין לאף אחד ספק,אבל תמיד יש אחד שהוא כל כך הזוי שישאיר גם לבודי בילדרים הכי ותיקים את הפה פעור.
יש לנו מתאמן במכון שממציא תרגילים השכרה ממציא.
זה שלוש תרגלים שהייתי עד אליהם.
פטישים עם תנוע שמזכירה פוש פרס ובסוף התרגיל הוא עושה הרחקה לצדדים.
כן כן שמעתם נכון פטישים + הרחקה לצדדים ועבודת רגליים.
התרגיל השני שהייתי עד אליו.
לג פרס עם תרגיל שמזכיר לחיצת חזה .
וזה השיא פה הייתי חייו לגשת אליו ולהגיד לו שמה שהוא עושה לא בסדר.
זה מה שאני ראייתי.
מתחיל עם פרס,יורד לסקוואט "מסובב את המוט"... מעלה אותו לבטן , ואז מניף בתנוע שיכולתי לשמוע את הכתף שלו יוצאת מהמקום, בתנוע עקומה וגב עקום.
שאלתי אותו מה הוא עושה ושלא מתאמנים ככה,הוא אמר לי שהוא עושה פרס דידליפט וסקוואט ביחד וככה עובד על כל הגוף.
נסייתי לשכנע אותו שזה מטומטם ושיעשה תוכנית עם מדריך ,והוא מדבר שמה שהוא עושה זה הכי טוב אז ויתרתי וחזרתי לסורי.
יש עד מתאמן הזייה שהייתי עד אליו .
שבועיים וחצי במכון כבר עבר מfbw לabcde .
דיברתי איתו לא כי אכפת לי כי הוא ניסה לתקן אותי בתרגיל,ואחרי השיחה שדיברנו הבנתי שהוא עושה abcde ושהוא שבועים וחצי במכון ,ושכל בוקר הוא גם נוסע חצי שעה באופניים.
עזבו את זה.
בכל הזמן שהייתי במכון הוא עשה אימוני ידיים עם משקולות שלא היו מביישים פרו בודי בילדר ,וביצועים שלא נראה לי שיש צורך להרחיב,אחרי איזה שלושים סטים לידיים הוא רץ שעה בהליכון ,ומאז לא ראייתי אותו.
יש לנו מתאמן במכון שממציא תרגילים השכרה ממציא.
זה שלוש תרגלים שהייתי עד אליהם.
פטישים עם תנוע שמזכירה פוש פרס ובסוף התרגיל הוא עושה הרחקה לצדדים.
כן כן שמעתם נכון פטישים + הרחקה לצדדים ועבודת רגליים.
התרגיל השני שהייתי עד אליו.
לג פרס עם תרגיל שמזכיר לחיצת חזה .
וזה השיא פה הייתי חייו לגשת אליו ולהגיד לו שמה שהוא עושה לא בסדר.
זה מה שאני ראייתי.
מתחיל עם פרס,יורד לסקוואט "מסובב את המוט"... מעלה אותו לבטן , ואז מניף בתנוע שיכולתי לשמוע את הכתף שלו יוצאת מהמקום, בתנוע עקומה וגב עקום.
שאלתי אותו מה הוא עושה ושלא מתאמנים ככה,הוא אמר לי שהוא עושה פרס דידליפט וסקוואט ביחד וככה עובד על כל הגוף.
נסייתי לשכנע אותו שזה מטומטם ושיעשה תוכנית עם מדריך ,והוא מדבר שמה שהוא עושה זה הכי טוב אז ויתרתי וחזרתי לסורי.
יש עד מתאמן הזייה שהייתי עד אליו .
שבועיים וחצי במכון כבר עבר מfbw לabcde .
דיברתי איתו לא כי אכפת לי כי הוא ניסה לתקן אותי בתרגיל,ואחרי השיחה שדיברנו הבנתי שהוא עושה abcde ושהוא שבועים וחצי במכון ,ושכל בוקר הוא גם נוסע חצי שעה באופניים.
עזבו את זה.
בכל הזמן שהייתי במכון הוא עשה אימוני ידיים עם משקולות שלא היו מביישים פרו בודי בילדר ,וביצועים שלא נראה לי שיש צורך להרחיב,אחרי איזה שלושים סטים לידיים הוא רץ שעה בהליכון ,ומאז לא ראייתי אותו.