הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבן אדם הכי הזייה שפגשתם במכון

קאמלרגיל

משתמש מתחיל
225
23
נק' מוניטין:
-180
225
23
יש הרבה הזויים במכון לזה אין לאף אחד ספק,אבל תמיד יש אחד שהוא כל כך הזוי שישאיר גם לבודי בילדרים הכי ותיקים את הפה פעור.

יש לנו מתאמן במכון שממציא תרגילים השכרה ממציא.

זה שלוש תרגלים שהייתי עד אליהם.

פטישים עם תנוע שמזכירה פוש פרס ובסוף התרגיל הוא עושה הרחקה לצדדים.
כן כן שמעתם נכון פטישים + הרחקה לצדדים ועבודת רגליים.

התרגיל השני שהייתי עד אליו.
לג פרס עם תרגיל שמזכיר לחיצת חזה .

וזה השיא פה הייתי חייו לגשת אליו ולהגיד לו שמה שהוא עושה לא בסדר.

זה מה שאני ראייתי.

מתחיל עם פרס,יורד לסקוואט "מסובב את המוט"... מעלה אותו לבטן , ואז מניף בתנוע שיכולתי לשמוע את הכתף שלו יוצאת מהמקום, בתנוע עקומה וגב עקום.

שאלתי אותו מה הוא עושה ושלא מתאמנים ככה,הוא אמר לי שהוא עושה פרס דידליפט וסקוואט ביחד וככה עובד על כל הגוף.

נסייתי לשכנע אותו שזה מטומטם ושיעשה תוכנית עם מדריך ,והוא מדבר שמה שהוא עושה זה הכי טוב אז ויתרתי וחזרתי לסורי.

יש עד מתאמן הזייה שהייתי עד אליו .

שבועיים וחצי במכון כבר עבר מfbw לabcde .

דיברתי איתו לא כי אכפת לי כי הוא ניסה לתקן אותי בתרגיל,ואחרי השיחה שדיברנו הבנתי שהוא עושה abcde ושהוא שבועים וחצי במכון ,ושכל בוקר הוא גם נוסע חצי שעה באופניים.

עזבו את זה.
בכל הזמן שהייתי במכון הוא עשה אימוני ידיים עם משקולות שלא היו מביישים פרו בודי בילדר ,וביצועים שלא נראה לי שיש צורך להרחיב,אחרי איזה שלושים סטים לידיים הוא רץ שעה בהליכון ,ומאז לא ראייתי אותו.

יש הרבה הזויים במכון לזה אין לאף אחד ספק,אבל תמיד יש אחד שהוא כל כך הזוי שישאיר גם לבודי בילדרים הכי ותיקים את הפה פעור.

יש לנו מתאמן במכון שממציא תרגילים השכרה ממציא.

זה שלוש תרגלים שהייתי עד אליהם.

פטישים עם תנוע שמזכירה פוש פרס ובסוף התרגיל הוא עושה הרחקה לצדדים.
כן כן שמעתם נכון פטישים + הרחקה לצדדים ועבודת רגליים.

התרגיל השני שהייתי עד אליו.
לג פרס עם תרגיל שמזכיר לחיצת חזה .

וזה השיא פה הייתי חייו לגשת אליו ולהגיד לו שמה שהוא עושה לא בסדר.

זה מה שאני ראייתי.

מתחיל עם פרס,יורד לסקוואט "מסובב את המוט"... מעלה אותו לבטן , ואז מניף בתנוע שיכולתי לשמוע את הכתף שלו יוצאת מהמקום, בתנוע עקומה וגב עקום.

שאלתי אותו מה הוא עושה ושלא מתאמנים ככה,הוא אמר לי שהוא עושה פרס דידליפט וסקוואט ביחד וככה עובד על כל הגוף.

נסייתי לשכנע אותו שזה מטומטם ושיעשה תוכנית עם מדריך ,והוא מדבר שמה שהוא עושה זה הכי טוב אז ויתרתי וחזרתי לסורי.

יש עד מתאמן הזייה שהייתי עד אליו .

שבועיים וחצי במכון כבר עבר מfbw לabcde .

דיברתי איתו לא כי אכפת לי כי הוא ניסה לתקן אותי בתרגיל,ואחרי השיחה שדיברנו הבנתי שהוא עושה abcde ושהוא שבועים וחצי במכון ,ושכל בוקר הוא גם נוסע חצי שעה באופניים.

עזבו את זה.
בכל הזמן שהייתי במכון הוא עשה אימוני ידיים עם משקולות שלא היו מביישים פרו בודי בילדר ,וביצועים שלא נראה לי שיש צורך להרחיב,אחרי איזה שלושים סטים לידיים הוא רץ שעה בהליכון ,ומאז לא ראייתי אותו.[/QUOTE]
אם לא ראית אותו אתה בטוח שהוא רץ בהליכון?

למה אתה מרגיש צורך להציק לאנשים במכון?

תן לו להתאמן בשקט.

• פותח/ת השרשור
למה אתה מרגיש צורך להציק לאנשים במכון?

תן לו להתאמן בשקט.
אני לא יודע איך חינכו אותך אבל להיות אדם קר ולתת לאנשים להיפצע זה לא באופי שלי.
זה מעצבן אותי שאני כזה אבל לפחות אני ישן עם עצמי בלילה אתה הבעייה לא אני.

אני מתקן רק עם אני בטוח ב100%

רוב או כל האנשים שבאים עם עצות מפגרות בלי ששאלו אותם, גם הם בטוחים ב 100%. זה שאתה בטוח 100% במשהו לא הופך אותו לנכון

רוב או כל האנשים שבאים עם עצות מפגרות בלי ששאלו אותם, גם הם בטוחים ב 100%. זה שאתה בטוח 100% במשהו לא הופך אותו לנכון

שמע אני בעד מה שאתה אומר והכל אבל אם אתה חושב שאתה יכול ''להציל'' בן אדם ואתה באמת מאמין בזה, לא ממש סיבה לתקוף אותו
כי בעיניים שלו הוא עושה משהו חיובי, זה שזה לא נכון....זה מצער.

מה ההסמכה שלך בנושא אימונים?
מה הסיכונים ומה הפציעות שאותו מתאמן עלול לחוות אם ימשיך להתאמן ככה?

שמע אני בעד מה שאתה אומר והכל אבל אם אתה חושב שאתה יכול ''להציל'' בן אדם ואתה באמת מאמין בזה, לא ממש סיבה לתקוף אותו
כי בעיניים שלו הוא עושה משהו חיובי, זה שזה לא נכון....זה מצער.
לא תקפתי, אמרתי את דעתי.
א. גם אותי ניסו "להציל" במכון - "אל תעשה דדליפט זה הורס את הגב, בנץ' צריך להוריד יותר גבוה לכיוון הצוואר עם מרפקים לצדדים אחרת אתה מעמיס על הכתפיים יותר מדי, לא להקשית את הגב בבנץ'" וכו', אני מניח שאותם אנשים היו בטוחים שהם מצילים אותי אבל חלק מהעצות יכולות לעשות ההפך גם אם הבנאדם מאמין ב 100% שהוא עוזר.
ב. אני בד"כ לא איישם משהו שמישהו אקראי במכון אומר לי, אין לי מושג מי הוא ומה ההסמכה/נסיון שלו. לא רואה סיבה שמישהו יקשיב למישהו אקראי שמייעץ לו.

• פותח/ת השרשור
מה ההסמכה שלך בנושא אימונים?
מה הסיכונים ומה הפציעות שאותו מתאמן עלול לחוות אם ימשיך להתאמן ככה?
אותו מתאמן יכול לקבל פריצת דיסק או משהו.
אז אמרתי לו.

אני לא מעיר על כל דבר אני מעיר שאני בטוח.
תקשיב לא אמרת כזה הרבה אבל אתה בן אדם חופר.
כל אחד יכול לדעת בבנצ עם מישהו מוריד את זה לגרון הוא מסכן את עצמו למה להיות זין ולא לעזור??
אני עוזר רק בדברים שלמדתי שלא עושים.
לא תקפתי, אמרתי את דעתי.
א. גם אותי ניסו "להציל" במכון - "אל תעשה דדליפט זה הורס את הגב, בנץ' צריך להוריד יותר גבוה לכיוון הצוואר עם מרפקים לצדדים אחרת אתה מעמיס על הכתפיים יותר מדי, לא להקשית את הגב בבנץ'" וכו', אני מניח שאותם אנשים היו בטוחים שהם מצילים אותי אבל חלק מהעצות יכולות לעשות ההפך גם אם הבנאדם מאמין ב 100% שהוא עוזר.
ב. אני בד"כ לא איישם משהו שמישהו אקראי במכון אומר לי, אין לי מושג מי הוא ומה ההסמכה/נסיון שלו. לא רואה סיבה שמישהו יקשיב למישהו אקראי שמייעץ לו.
אתה מסכים איתי שיש מלא מפגרים במכון??

תקשיב לא אמרת כזה הרבה אבל אתה בן אדם חופר.
זה האינטרנט, נשמה, אתה יכול להתעלם.
כל אחד יכול לדעת בבנצ עם מישהו מוריד את זה לגרון הוא מסכן את עצמו למה להיות זין ולא לעזור??
אני אומר לך הפוך, אמרו לי להוריד גבוה יותר לכיוון הצוואר ולא לחזה תחתון.
אני עוזר רק בדברים שלמדתי שלא עושים.
מאיפה לך שמה שלמדת זה נכון?
מקסימום אתה יכול להגיד למדריך שיעיר לו.
אתה מסכים איתי שיש מלא מפגרים במכון??
אתה מסכים איתי שהם לא יודעים שהם מפגרים ובטוחים שהם עוזרים? חלקם אולי "למדו" שככה עושים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית