הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבן אדם הכי הזייה שפגשתם במכון

• פותח/ת השרשור
זה האינטרנט, נשמה, אתה יכול להתעלם.

אני אומר לך הפוך, אמרו לי להוריד גבוה יותר לכיוון הצוואר ולא לחזה תחתון.

מאיפה לך שמה שלמדת זה נכון?
מקסימום אתה יכול להגיד למדריך שיעיר לו.

אני לא כזה מתקשר עם מדרכים.
אני לומד הכל מבאדי בילדרים מקצועים באינטרנט .
אבל אתה מסכים איתי או לא שלפעמים כן צריך לעזור??

אני לא יעזור למישהו שרירי אני יעזור לבן אדם שהוא די חדש במכון ונראה שהוא ממש לא מבין.

אני מהסוג אנשים שלא מעירים רק אחרי שהם ממש ממש למדו את זה.
אני כל תרגיל רואה 5 סרטונים של 5 בודי בילדרים שונים עד שאני יבין אותו אני מאוד יקה בדברים האלה.

טמבל תראה את השאלות שלך בפורום גם אם טכניקה נכונה תבעט לך בראש אתה לא תזהה אותה

אני לא יודע איך חינכו אותך אבל להיות אדם קר ולתת לאנשים להיפצע זה לא באופי שלי.
זה מעצבן אותי שאני כזה אבל לפחות אני ישן עם עצמי בלילה אתה הבעייה לא אני.

אני מתקן רק עם אני בטוח ב100%
אתה צריך להבין שמה שאתה תגיד לאנשים לא ישנה להם ב99% את מה שהם חושבים. בנוסף, לא בא להעליב אבל מחיטוט קצר בפורום נראה שאתה מתאמן מתחיל עם הרבה מה ללמוד בעצמך, אז כשאתה בא למישהו אחר הוא פשוט לא יראה אותך בתור סמכות גם אם אתה אכן יודע על מה אתה מדבר.
אישית, אני למדתי מהניסיון שלי שהרוב המוחלט של האנשים לא מעוניינים לשנות באמת את מה שהם עושים ולא משנה מה תגיד להם כך שהיום אני לא אזום עזרה עם טכניקה למישהו שאני רואה במכון אלא אם כן אני רואה מישהו עושה דדליפט עם ידיים מכופפות. זה פשוט יותר מדי מתכון לאסון בשביל להתעלם מזה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להבין שמה שאתה תגיד לאנשים לא ישנה להם ב99% את מה שהם חושבים. בנוסף, לא בא להעליב אבל מחיטוט קצר בפורום נראה שאתה מתאמן מתחיל עם הרבה מה ללמוד בעצמך, אז כשאתה בא למישהו אחר הוא פשוט לא יראה אותך בתור סמכות גם אם אתה אכן יודע על מה אתה מדבר.
אישית, אני למדתי מהניסיון שלי שהרוב המוחלט של האנשים לא מעוניינים לשנות באמת את מה שהם עושים ולא משנה מה תגיד להם כך שהיום אני לא אזום עזרה עם טכניקה למישהו שאני רואה במכון אלא אם כן אני רואה מישהו עושה דדליפט עם ידיים מכופפות. זה פשוט יותר מדי מתכון לאסון בשביל להתעלם מזה.

כל מה שאתה אומר נכון ויפה יש מלא טמבלים במכון אני בן אדם פרפקצויניסט אז אני עד שאני לא בטוח במאה אחוז שאני עושנ נכון אני יתאמן 4 שעות רצוף על התרגיל ככה קרה לי עם הדידליפט .

אבל אני חושב שעדיף שישנאו אותי מאשר להתעלם נציל נפש אחת כיאלו מציל עולם במלאו,גם אם אתה ישנאו אותך ויריבו איתך אם אתה יכול להציל מישהו מפציע פשוט תעשה את זה

כל מה שאתה אומר נכון ויפה יש מלא טמבלים במכון אני בן אדם פרפקצויניסט אז אני עד שאני לא בטוח במאה אחוז שאני עושנ נכון אני יתאמן 4 שעות רצוף על התרגיל ככה קרה לי עם הדידליפט .

אבל אני חושב שעדיף שישנאו אותי מאשר להתעלם נציל נפש אחת כיאלו מציל עולם במלאו,גם אם אתה ישנאו אותך ויריבו איתך אם אתה יכול להציל מישהו מפציע פשוט תעשה את זה
רק אציין שהדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות זה לחשוב שהטכניקה שלך כבר מושלמת ולא צריך לשנות בה כלום. אני מתאמן כבר קרוב לעשור ומתחרה בפווארליפטינג כבר 6 שנים. אני עדיין עובד על הטכניקה שלי בכל התרגילים.
בכל מקרה בהמשך לדיון במשך שנים הייתי ככה, במכון השכונתי שהתאמנתי בו בפרדס חנה גם כבר בוססתי כסמכות שהמאמנים היו שולחים אנשים כדי שאלמד אותם סקוואט ודדליפט והייתי עושה את זה המון. אתה יודע מה שמתי לב? שאפילו אנשים שבאו וביקשו את העזרה כדי ללמוד, עבדו איתי במשך אימון שלם על הטכניקה ואז הגיעו באימון הבא ועשו בדיוק את מה שהם עשו קודם כי זה היה להם קשה מדי, או מסובך מדי. אתה פשוט תמצא את עצמך משקיע כל כך הרבה ואף אחד לא יימשם את זה. בשלב מסויים אתה תבין שזה חסר תכלית.

• פותח/ת השרשור
רק אציין שהדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות זה לחשוב שהטכניקה שלך כבר מושלמת ולא צריך לשנות בה כלום. אני מתאמן כבר קרוב לעשור ומתחרה בפווארליפטינג כבר 6 שנים. אני עדיין עובד על הטכניקה שלי בכל התרגילים.
בכל מקרה בהמשך לדיון במשך שנים הייתי ככה, במכון השכונתי שהתאמנתי בו בפרדס חנה גם כבר בוססתי כסמכות שהמאמנים היו שולחים אנשים כדי שאלמד אותם סקוואט ודדליפט והייתי עושה את זה המון. אתה יודע מה שמתי לב? שאפילו אנשים שבאו וביקשו את העזרה כדי ללמוד, עבדו איתי במשך אימון שלם על הטכניקה ואז הגיעו באימון הבא ועשו בדיוק את מה שהם עשו קודם כי זה היה להם קשה מדי, או מסובך מדי. אתה פשוט תמצא את עצמך משקיע כל כך הרבה ואף אחד לא יימשם את זה. בשלב מסויים אתה תבין שזה חסר תכלית.
הטכניקה שלי טובה לא מושלמת לא אמרתי את זה זה.
נכון זה מעצבן ואנשים שאמרת להם ולא רוצים לשמוע אין טעם להמשיך מסכים איתך ,אבל אם אתה רואה תעשה לעצמך טובה ואל תיהיה מהמתעלמים.

מי שמתאמן טוב אבל יש לו כמה טעויות כנראה יקשיב לעצות של אדם שנראה שהוא מבין מה הוא עושה, אדם שעושה טעויות חמורות כנראה עושה אותן מביטחון מלא שהוא יודע מה הוא עושה, אחרי 8 שנים של אימונים זה מה שלמדתי מניסיון על עצמי ועל אחרים.
וברגע שאתה חושב שאתה יודע בידיוק מה נכון ומה לא זה הסימן שאתה לא גירדת את פני השטח של הידע

הטכניקה שלי טובה לא מושלמת לא אמרתי את זה זה.
נכון זה מעצבן ואנשים שאמרת להם ולא רוצים לשמוע אין טעם להמשיך מסכים איתך ,אבל אם אתה רואה תעשה לעצמך טובה ואל תיהיה מהמתעלמים.
אל תדאג, תוך כמה שנים אתה תבין כמה חסר פואנטה ובזבוז זמן זה.

אני לא מעיר על כל דבר אני מעיר שאני בטוח.

תקשיב לא אמרת כזה הרבה אבל אתה בן אדם חופר.
תתייחס בכבוד למשתמשים שמנסים לענות לשאלה שלך.
טמבל תראה את השאלות שלך בפורום גם אם טכניקה נכונה תבעט לך בראש אתה לא תזהה אותה
תתייחס בכבוד למשתמשים.
אותו מתאמן יכול לקבל פריצת דיסק או משהו.
אז אמרתי לו.

בקיצור, אין לך הסמכה, אתה מנחש מה יכול לקרות ולמה ובקיצור אין לך שום סיבה לחשוב בבטחון כל כך רב שמי שמתאמן מולך מסכן את עצמו.

אני מציע לך ללמוד, להתחזק, להתפתח ולהשכיל ולהשאיר את העצות הידודיתיות למתאמנים / מאמנים שיכולים לבסס את העצה שלהם.

וואלה המעסיק שלי חחח, מכריח אותי להיות חאפר עם המתאמנים בגלל שבניית תוכנית לוקחת "הרבה זמן" ואסור להשאיר את החדר כושר לבד.. אז פשוט מכריח אותי לעשות תוכניות קצרות ודלות במידע 👎👎👎

בקיצור, אין לך הסמכה, אתה מנחש מה יכול לקרות ולמה ובקיצור אין לך שום סיבה לחשוב בבטחון כל כך רב שמי שמתאמן מולך מסכן את עצמו.
תגובה שבערך מסכמת את כל הנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית