הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי כמה "תרופות"

• פותח/ת השרשור mr.23
  • פורסם בתאריך

mr.23

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
מה יקרה אם אני יקח לפני אימון שילוב של ליפו 6 + קרניטין + קלן 3 פעמים בשבוע למשך תקופה ארוכה ואת רק את הליפו 6 על בסיס יום יומי
זה לא ממש מסוכן?
גובה 1.79
משקל 97
גיל 16
אני בחור דיי שמן....
ויש דברים דברים אחרים שאתם ממליצים בשביל לרדת במשקל במהירות ולפתח שרירים

בשביל לרדת במשקל ולפתח מסת שריר תשקיע 4-5 אימוני משקולות בשבוע + 30 דקות אירובי אחרי כל אימון. תקפיד על תזונה נכונה ומותאמת לך אישית למטרות שלך. לגבי שורפי שומן , בגיל שלך אתה תסתפק בכדורי קפאין ואל קרניטין במינון של 3-4 גרם לפני כל אימון . במידה ובליפו-6 יש יוהימבין אז המוצר לא מומלץ לשלב אותו עם קלן יכול לעשות לך רע. אתה תראה תוצאות טובות גם בלי קלן בגיל כזה ובאחוז שומן גבוה אין טעם להשתמש בזה.

• פותח/ת השרשור
בשביל לרדת במשקל ולפתח מסת שריר תשקיע 4-5 אימוני משקולות בשבוע + 30 דקות אירובי אחרי כל אימון. תקפיד על תזונה נכונה ומותאמת לך אישית למטרות שלך. לגבי שורפי שומן , בגיל שלך אתה תסתפק בכדורי קפאין ואל קרניטין במינון של 3-4 גרם לפני כל אימון . במידה ובליפו-6 יש יוהימבין אז המוצר לא מומלץ לשלב אותו עם קלן יכול לעשות לך רע. אתה תראה תוצאות טובות גם בלי קלן בגיל כזה ובאחוז שומן גבוה אין טעם להשתמש בזה.
באיזה קטע לעשות רע??

למה שתקח 3 סוגי שורפי שומן וממריצים , 1 יספיק לך עם תוכנית אימונים ותתפריט נכון
בדרך כלל לוקחים אחד כי יש לזה תופעות לוואי, לא בהכרח שכמה שיותר חומרים יתנו תוצאה יותר טובה להפך, שורה תחתונה הם לא יעזרו לך אם לא תתאמן נכון ותאכל נכון ( תקרא קצת על שורפי שומן איך הם עובדים ומשפיעים על הגוף ) ואז תחליט תשקיע יותר בתפריט תזונה ותוכנית אימונים מאשר חומרים ומקסימום תקח שורף שומן אחד ואין סיבה שלא תצליח

מאזון קלורי שלילי השורף השומן הטבעי הטוב ביותר,ואחריו קפאין. בליפו 6 יש יוהמבין עם אני לא טועה. זה היה טעות חמורה לשלב אותו עם קלן המינון המומלץ של קלן לגבר זה בין 80 ל120. ודווקא ב 80 היו לי אישית תוצאות מדהימות בלי הרבה תופעות לוואי (רק לחץ דם מעט מוגבר) לסיכום קלן מתאים יותר למי שהגיע לאחוז שומן נמוך ומחפש לרדת עוד קצת קלן הוא אנטי קטבולי מאוד חזק לא ממליץ לגעת בו מעל שבועים. אם אתה "די שמן" השורף הטוב ביותר היה בשבילך קפאין ותזונה נכונה במיוחד בגילך

באיזה קטע לעשות רע??
שילוב של קלן ויוהימבין ביחד יכול לעשות דופק גבוה במיוחד, עליה בלחץ דם, סחרחורות , כאבי ראש , הרגשה של התקף לב באימון משקולות בחילות ועוד ועוד. יוהימבין למטרת שריפת שומן מתאים לאנשים שכבר יושבים על 12 אחוז ורוצים לרדת עוד.

לשחק במינונים גבוהים ושילובים של שורפי שומן זה אשכרה מסוכן.
אתה צריך ללמוד איך מבצעים דיאטה כמו שצריך, לאט לאט עם חשיבה לטווח ארוך.
אתה בן 16, אם תיקח את עצמך בידיים אתה יכול להביא תוצאות מדהימות אם תהיה עקבי וחכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית