עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את זה הבנתי, השאלה היא בכמה ההבדל?אם תזריק לשומן יקח לחומר הרבה יותר זמן להיכנס לדם/להשפיע וכו'
לא יודע בדיוק מה ההסבר הפיזיולוגי
סטרואידים אתה צריך להזריק רק לשריר בלבד. לשומן אתה מזריק או GH - הורמון גדילה או אינסולין או פרגניל. יצא לי להכיר בחור שאיזה חמור מכר לו סייקל של סטרואידים ונתן לו מזרקי אינסולין ואמר לו להזריק איתם. מה שקרה זה האורך של המחט לא הגיע לשריר והחומר הוזרק לשומן. זה היה נראה כמו גושים גדולים מתחת לעור גם מגעיל גם מכוער וגם הוא כמאט הגיע לבית חולים עם זה כי לקח זמן עד שהחומר התמוסס שם.הבנתי שיש אפשרות להזריק סטרואידים גם לשומן במקום לשריר, רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינת, כאב, זמני ספיגה של החומר לעומת זריקה רגילה וכד'...
הבנתי אותך.סטרואידים אתה צריך להזריק רק לשריר בלבד. לשומן אתה מזריק או GH - הורמון גדילה או אינסולין או פרגניל. יצא לי להכיר בחור שאיזה חמור מכר לו סייקל של סטרואידים ונתן לו מזרקי אינסולין ואמר לו להזריק איתם. מה שקרה זה האורך של המחט לא הגיע לשריר והחומר הוזרק לשומן. זה היה נראה כמו גושים גדולים מתחת לעור גם מגעיל גם מכוער וגם הוא כמאט הגיע לבית חולים עם זה כי לקח זמן עד שהחומר התמוסס שם.
רשמת שלקחת 2 חברות ובשניהם היו לך גושים אחרי שבוע? זה רק אומר דבר אחד 2 החברות שקיבלת זה אותה גברת בשינוי אדרת. תחליף דילר שיביא לך חברה טובה ממקור טוב וכל הזריקות יעברו חלק.
במקרה שלך כי אתה טס,כןהבנתי אותך.
ומבחינת הזריקות, זה בסדר לתת אחת כפולה אם לא מתאפשר לי לפצל?
אתה יכול לתת כפולות כן. אני לא יודע באיזה שמן אתה משתמש וכמה חומרים בכל שפיץ אבל עם יש לך שמן טוב שמתמוסס בקלות ולא עושה בעיות אז בשרירים כמו ישבן אתה יכול לתת עד 3-4 סיסי בכייף. עם זה בכתפיים אז תפצל. עם השמן שלך בעיתי גם תפצל.הבנתי אותך.
ומבחינת הזריקות, זה בסדר לתת אחת כפולה אם לא מתאפשר לי לפצל?
אתה יכול לתת כפולות כן. אני לא יודע באיזה שמן אתה משתמש וכמה חומרים בכל שפיץ אבל עם יש לך שמן טוב שמתמוסס בקלות ולא עושה בעיות אז בשרירים כמו ישבן אתה יכול לתת עד 3-4 סיסי בכייף. עם זה בכתפיים אז תפצל. עם השמן שלך בעיתי גם תפצל.
וכן דבר עם מישו אחר שיביא לך סוסטנון 😉 זה בין התשובות הכי יפות שראיתי כאן בפורום לאחרונה (סמן אותו כתשובה נבחרת)2 החברות שקיבלת זה אותה גברת בשינוי אדרת. תחליף דילר שיביא לך חברה טובה ממקור טוב וכל הזריקות יעברו חלק