הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזרקה לשומן/שריר, מה ההבדלים?

• פותח/ת השרשור Bigbug
  • פורסם בתאריך

Bigbug

משתמש מתחיל
33
7
נק' מוניטין:
7
33
7
הבנתי שיש אפשרות להזריק סטרואידים גם לשומן במקום לשריר, רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינת, כאב, זמני ספיגה שך החומר לעומת זריקה רגילה וכד'...

אם תזריק לשומן יקח לחומר הרבה יותר זמן להיכנס לדם/להשפיע וכו'
לא יודע בדיוק מה ההסבר הפיזיולוגי

קשה לי להגיד לך בדיוק..אבל הבדל די משמעותי.

אתה פוחד שיכאב לך מזריקות לשריר? אם החומר נקי ואתה מזריק כמו שצריך זה אמור להרגיש כמו חיסון..לא מעבר לזה

• פותח/ת השרשור
גם כאבים (אחרי כל זריקה יש לי גוש שבוע) וניסיתי כבר 2 חברות.
אבל יותר מסיבה אחרת, אני טס לחול לשבוע+ ואני אפספס 2 זריקות.
חשבתי לשים 2 זריקות ביחד לשומן ואז הפירוק יהיה איטי יותר והרמה בדם תשאר יציבה +-, את השלישית אני אזריק באיחור של יום אז קצת פחות קריטי.

אז ממליץ שתחכה שיגיב לך מישהו שמבין בזה באמת..
אין לי שמץ כמה זמן לוקח לו להתפרק בשומן

הבנתי שיש אפשרות להזריק סטרואידים גם לשומן במקום לשריר, רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינת, כאב, זמני ספיגה של החומר לעומת זריקה רגילה וכד'...
סטרואידים אתה צריך להזריק רק לשריר בלבד. לשומן אתה מזריק או GH - הורמון גדילה או אינסולין או פרגניל. יצא לי להכיר בחור שאיזה חמור מכר לו סייקל של סטרואידים ונתן לו מזרקי אינסולין ואמר לו להזריק איתם. מה שקרה זה האורך של המחט לא הגיע לשריר והחומר הוזרק לשומן. זה היה נראה כמו גושים גדולים מתחת לעור גם מגעיל גם מכוער וגם הוא כמאט הגיע לבית חולים עם זה כי לקח זמן עד שהחומר התמוסס שם.
רשמת שלקחת 2 חברות ובשניהם היו לך גושים אחרי שבוע? זה רק אומר דבר אחד 2 החברות שקיבלת זה אותה גברת בשינוי אדרת. תחליף דילר שיביא לך חברה טובה ממקור טוב וכל הזריקות יעברו חלק.

• פותח/ת השרשור
סטרואידים אתה צריך להזריק רק לשריר בלבד. לשומן אתה מזריק או GH - הורמון גדילה או אינסולין או פרגניל. יצא לי להכיר בחור שאיזה חמור מכר לו סייקל של סטרואידים ונתן לו מזרקי אינסולין ואמר לו להזריק איתם. מה שקרה זה האורך של המחט לא הגיע לשריר והחומר הוזרק לשומן. זה היה נראה כמו גושים גדולים מתחת לעור גם מגעיל גם מכוער וגם הוא כמאט הגיע לבית חולים עם זה כי לקח זמן עד שהחומר התמוסס שם.
רשמת שלקחת 2 חברות ובשניהם היו לך גושים אחרי שבוע? זה רק אומר דבר אחד 2 החברות שקיבלת זה אותה גברת בשינוי אדרת. תחליף דילר שיביא לך חברה טובה ממקור טוב וכל הזריקות יעברו חלק.
הבנתי אותך.
ומבחינת הזריקות, זה בסדר לתת אחת כפולה אם לא מתאפשר לי לפצל?

הבנתי אותך.
במקרה שלך כי אתה טס,כן
אבל אל תזריק הכל במקום אחד,תעשה 2 שרירים שונין.
זה לא טוב יותר מדי חומר בשריר אחד

הבנתי אותך.
אתה יכול לתת כפולות כן. אני לא יודע באיזה שמן אתה משתמש וכמה חומרים בכל שפיץ אבל עם יש לך שמן טוב שמתמוסס בקלות ולא עושה בעיות אז בשרירים כמו ישבן אתה יכול לתת עד 3-4 סיסי בכייף. עם זה בכתפיים אז תפצל. עם השמן שלך בעיתי גם תפצל.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לתת כפולות כן. אני לא יודע באיזה שמן אתה משתמש וכמה חומרים בכל שפיץ אבל עם יש לך שמן טוב שמתמוסס בקלות ולא עושה בעיות אז בשרירים כמו ישבן אתה יכול לתת עד 3-4 סיסי בכייף. עם זה בכתפיים אז תפצל. עם השמן שלך בעיתי גם תפצל.

סייקל ראשון. בגלל זה גם כל השאלות.
, כרגע סוסטנון 500 בשבוע (עברתי מאנטט כי הבנתי שסוסטנון קצת יותר עדין בגלל האסטרים).

אתה יכול גם לתת 1 לפני הטיסה ולחזור לתת עוד 1 לא יקרה לך כלום אתה לא תתפרק או תתפנצ'ר .. תרגע
2 החברות שקיבלת זה אותה גברת בשינוי אדרת. תחליף דילר שיביא לך חברה טובה ממקור טוב וכל הזריקות יעברו חלק
וכן דבר עם מישו אחר שיביא לך סוסטנון 😉 זה בין התשובות הכי יפות שראיתי כאן בפורום לאחרונה (סמן אותו כתשובה נבחרת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית