הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חיזוק סייקל אוראלי למסה

eliran13

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
היי חברים אני כרגע נמצא במסה נקייה בסייקל של 50 מ''ג טורינבול של וורטקס,אני רוצה לחזק את הסייקל בדגש שהסייקל יישאר אוראלי(מפחד מאוד מזריקות) מה הייתם מציעים לי להכניס לסייקל כדי שיהיה אפקטיבי במסה(תזונה פרפקט,חמש אימונים בשבוע-חזה+יד אחורית+גב יד קדמית+רגליים+כתפיים+ידיים)

מילא טורינבול סולו, נחליק.
אבל להוסיף עוד אוראלי? נפלת על השכל?
לא רק שזה יכביד יותר על הכבד, זה גם ישתיק לך את ייצור הטסט הטבעי מהר וזה יביא לתסמינים מאוד לא נעימים.
אם אתה לא מוכן בשום אופן לזריקות בחיים אין לך מה לחפש בתחום הזה.
או שתמצא מישהו שיעזור לך עם זריקות או שתתרחק לגמרי. זו הצעתי.

תכניס את המילים 'סולו' או 'סייקל סולו' או '[סטרואיד אוראלי כלשהו] סולו' בשורת החיפוש, תקרא את כל האשכולות בדגש על אלו ש @Daniel Barack כתב בהם, ואז תבין שאתה עושה שטויות. אני יודע שאף אחד לא אמר לך את זה עד עכשיו וזה קצת מוזר, אבל רוב המשתמשים שנהגו להאכיל משתמשים חדשים בכפית בקשר לנושא הזה כבר לא כותבים פה יותר.

שיהיה בהצלחה.

בשום פנים ואופן לא לשלב אוראלים מאוד מסוכן ולא רק לכבד לכל המערכת הקרדיווסקולרית וללחצי הדם ועוד המון פרמטרים עם סייקל סולו אז רק סולו וזהו להקפיד על אימונים שינה ותזונה. הדבר הפסיכי היחידי ששמעתי זה מי שבוע ראשון עד רבעי :דיאנבול+טסט ומי שבוע 4 עד שבוע 10 רק טסט סולו ומי שבוע 10 עד שבוע 14 טסט+וינסטרול. וגם זה לא ממליץ לאף אחד נשמע ממש גרוע. אל תעשה מהגוף רכבת הרים זה מאוד מסוכן. תיצמד לסייקל תסיים אותו תעשה pct לפי הספר תנוח ממנו ואז תחליט משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית