הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מי שעושה lb-squat אם הייתם עוברים ל-atg high bar squat, כמה לדעתכם הייתם מרימים?

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
כמובן שהתשובות שיינתנו (אם יינתנו) לא יהיו מדוייקות במאה אחוז אבל לפחות נוכל לראות ממוצע כלשהו עם סטיות תקן פה ושם תלוי בכמות המגיבים.
אם אתם עונים על השאלה התייחסו אליה, כאילו אתם לא צריכים להתרגל לטכניקה השונה מ-LB SQUAT, אלא כאילו מאז ומתמיד עשיתם hb-squat.

ציינו את המשקלים איתם אתם עובדים אם אתם מרגישים בנוח, או שתציינו כמה אחוז פחות הייתם מרימים מה-100% הנוכחי שלכם.

כמובן שאם אתם עושים hb-squat אפשר גם לענות על השאלה 'כמה לדעתכם הייתם מרימים ב-lb-squat'.

שוב, זה לא יהיה 100% מדוייק ולכן זה ''לדעתכם''.

תודה לעונים ולצופים.

שונה מאוד מאדם לאדם. אני אישית לא מסוגל להגיע לסקוואט עמוק מאוד גם בהיי באר.

כן, בעוד בלואו באר צריך יותר גמישות ביחס למפרק הברך והקרסול.

אצלי בתור דוגמא, יש גמישות לא רעה באגן, גמישות פח בברך וגמישות סבירה בקרסול. לכן ההיי באר שלי נראה יחסית כמו לואו באר.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אחי. הגמישות פח בברך באה לידי ביטוי בכך שבעצם המעצור הטבעי שלך זה בשבירת מקביל פחות או יותר?
כשאני ניסיתי לעשות עד שבירת מקביל זה גרם ללחץ חזק על הברך שלי כי הרגשתי שאני מאלץ את עצמי לעצור באמצע התנועה.

כן, אני נעצר סביב מקביל יחסית ושבירת מקביל לא מגיעה לי בקלות, צריך לעשות חימום ושחרור שרירים כדי להגיע לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית