הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קשה לי לדחוף אוכל בכוח לפה

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
שלום לחברי הפורום, אני עשיתי מהפך מדהים והייתי בחיטוב המון זמן וממש אתמול נכנסתי למסה והיום זה היום השני שלי לקחתי תפריט כמובן מהאתר קילוגרם פה לאדם השוקל 65 (אני 71 זה בסדר אני מניח) ובקיצור קשה לי נורא לדחוף עכשיו יותר אוכל משהייתי אוכל בחיטוב, איך מתמודדים עם דבר כזה? אני בטוח שאני לא הראשון ששואל את זה אבל איך לעזאזל עושים את זה? לאכול כל יום המון אורז קוסמת קוס קוס וכל זה, אני פשוט לא יודע מה לעשות איך עוברים דבר כזה?

שלום לחברי הפורום, אני עשיתי מהפך מדהים והייתי בחיטוב המון זמן וממש אתמול נכנסתי למסה והיום זה היום השני שלי לקחתי תפריט כמובן מהאתר קילוגרם פה לאדם השוקל 65 (אני 71 זה בסדר אני מניח) ובקיצור קשה לי נורא לדחוף עכשיו יותר אוכל משהייתי אוכל בחיטוב, איך מתמודדים עם דבר כזה? אני בטוח שאני לא הראשון ששואל את זה אבל איך לעזאזל עושים את זה? לאכול כל יום המון אורז קוסמת קוס קוס וכל זה, אני פשוט לא יודע מה לעשות איך עוברים דבר כזה?

אני גם סיימתי חיטוב לא מזמן, נכנסתי לנייטרלי לפני כמה ימים ועכשיו אני על מאזן חיובי מתון. הגדלתי את נפח האימון והרעב בא בהתאם. בעיקרון רוב הקלוריות שלי באות משומן (חמאת בוטנים בעיקר). תנסה פשוט להכניס אוכל שדחוס בקלוריות.
בכל מקרה, מה התוכנית אימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
אני גם סיימתי חיטוב לא מזמן, נכנסתי לנייטרלי לפני כמה ימים ועכשיו אני על מאזן חיובי מתון. הגדלתי את נפח האימון והרעב בא בהתאם. בעיקרון רוב הקלוריות שלי באות משומן (חמאת בוטנים בעיקר). תנסה פשוט להכניס אוכל שדחוס בקלוריות.
בכל מקרה, מה התוכנית אימונים שלך?
AB-2

אני אתן לך שיטה קלה , קודם כל התפריט האחרון שהיית איתו בחיטוב תמשיך איתו לאורך כל המסה , פשוט מאוד תתחיל לעלות כל פעם 150 קלוריות עד שתתקע ואז תוסיףשוב, תתחיל להוסיף לתפריט שלך כמויות קטנות של אוכל בהדרגה, אם למשל אכלת בבוקר
30 גרם שיבול עם אקס חלבון
ובצהריים 50 גרם אורז עם אקס חלבון
ובערב נגיד פסטה 60 גרם
בבוקר 50 גרם שיבולת, צהריים 70 גרם אורז , ובערב 80 פסטה , כך אתה לא תרגיש את הכמויות הזניחות האלה כי אתה מחלק את הקלוריות לאורך כל היום ועד שהגוף מתרגל לכמות החדשה ואתה נתקע במשקל אתה מוסיף עוד לדוגמא 20-30-40 לפי הערכים שלך, אם תתחיל עם כמויות גדולות של אוכל ברור שלא תצליח.

• פותח/ת השרשור
אני אתן לך שיטה קלה , קודם כל התפריט האחרון שהיית איתו בחיטוב תמשיך איתו לאורך כל המסה , פשוט מאוד תתחיל לעלות כל פעם 150 קלוריות עד שתתקע ואז תוסיףשוב, תתחיל להוסיף לתפריט שלך כמויות קטנות של אוכל בהדרגה, אם למשל אכלת בבוקר
30 גרם שיבול עם אקס חלבון
ובצהריים 50 גרם אורז עם אקס חלבון
ובערב נגיד פסטה 60 גרם
בבוקר 50 גרם שיבולת, צהריים 70 גרם אורז , ובערב 80 פסטה , כך אתה לא תרגיש את הכמויות הזניחות האלה כי אתה מחלק את הקלוריות לאורך כל היום ועד שהגוף מתרגל לכמות החדשה ואתה נתקע במשקל אתה מוסיף עוד 20-30-40 לפי הערכים שלך, אם תתחיל עם כמויות גדולות של אוכל ברור שלא תצליח.
לא היה לי תפריט בחיטוב, אני פשוט ניסתי לחשב אוכל בריא וכו' היה לי נורא קשה לחשב כמה שומן ופחמימה, מבחינת חלבון היה דווקא קל. הפעם יש לי תפריט מסה.

לא היה לי תפריט בחיטוב, אני פשוט ניסתי לחשב אוכל בריא וכו' היה לי נורא קשה לחשב כמה שומן ופחמימה, מבחינת חלבון היה דווקא קל. הפעם יש לי תפריט מסה.
אתה חייב תפריט , ואם עכשיו לצורך העניין אכלת בחיטוב 1800 ואז אכלת 2500 במסה אתה תשמין!! ותהרוס לעצמך את החיטוב וחבל.

• פותח/ת השרשור
אתה חייב תפריט , ואם עכשיו לצורך העניין אכלת בחיטוב 1800 ואז אכלת 2500 במסה אתה תשמין!! ותהרוס לעצמך את החיטוב וחבל.
איך אני אשמין אם הרי חישבתי את הגיל גובה והמשקל שלי וזה יצא בערך 2000 ומשהו ואז הכפלתי ב1.55 וזה יצא 2660 בערך פחות או יותר (מתאמן בינוני אז הכפלתי ב1.55) והתפריט עצמו 2700?...

איך אני אשמין אם הרי חישבתי את הגיל גובה והמשקל שלי וזה יצא בערך 2000 ומשהו ואז הכפלתי ב1.55 וזה יצא 2660 בערך פחות או יותר (מתאמן בינוני אז הכפלתי ב1.55) והתפריט עצמו 2700?...
נתתי דוגמא למספרים אני לא יודע מה הנתונים שלך ולא מכיר את ההיסטוריה שלך, אם זה נתן לך 2700 אז זה לא תמיד מדויק תתחיל מ2500 תעשה ניסוי שבועיים ותעקוב אחרי המשקל שלך ואחוזי השומן, במידה ואתה יורד אז תעלה 150-200, במידה ואתה נשאר באותו משקל אז זה הניטרלי שלך , ומשם תתחיל להוסיף , זה יתן לך אינדקציה פלוס מינוס מאיפה להתחיל כי להוסיף אתה תמיד יכול אבל להוריד שומן זה יותר קשה, ואם תתחיל ממספר קלוריות גבוה ממה שצריך אתה תעלה באחוזי שומן, במיוחד שאתה לא יודע כמה אכלת עד עכשיו יכול להיות שהתפריט שלך או כמות האוכל שאכלת בחיטוב 1800-200 ואז אתה קופץ ל2700 , אתה כן תעלה באחוזי שומן, לכן תעלה בהדרגה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית