הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לSS לאחר 10 חודשים בחדר כושר

למה לא עכשיו

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
1
43
0
שלום לכולם,

בן 21
גובה 186
משקל 74

התחלתי להתאמן לפני קרוב ל10 חודשים, עובד על מסה בכל הכח (גנטיקה ואכילה לא מספקת רב חיי עשתה את העובדה והובילה אותי להיות רזה).
משרת ביחידה מובחרת.
תחילת האימונים שלי התחילה בSS של מספר חודשים, לאחר שהגעתי למיצוי (לא בדיוק) עברתי לתוכניות ab עם תרגילים מורכבים בעיקר, לאחר מכן חזרתי לתקופה קצרה של SS וב- 3 חודשים האחרונים עבדתי בתוכנית full body- 3 אימונים בשבוע. גם כן, בעיקר תרגילים מורכבים.

המשקלי עבודה שלי די נמוכים אבל אני מרגיש שהטכניקה שלי השתפרה מאוד בתקופה הזאת.
שוקל לחזור לSS הפעם שאני מוכן יותר (גם כמות שעות השינה השתפרה) על מנת להעלות משקלים ולהגיע מוכן יותר לאימוני היפרטרופיה. מה דעתכם?
תודה!

מנסיוני,ss כמעט ולא תורם כלום למבדקי הכושר של היחידות המיוחדות.. אבל אם אתה בכושר טוב ועובר את כל הקריטריונים ואתה רק רוצה לפתח מסה(שאגב,זה יקשה עליך בריצה,אני 95 קילו, אצלנו היה הקלות למשקל 95 ומעלה בריצה..לא יודע מה קורה אצלכם) זה מצויין, אני עשיתי ss עד שדחקתי 100 בבנץ פרס ואז עברתי לtexas method.

אתה עדיין במסלול? אם כן יהיה לך מאוד קשה לשלב את האימונים שאתה רוצה.
אם סיימת מסלול ויש לך את הפנאי הזה אז זה תוכנית מעולה שעובדת על כל הגוף.
בתוכנית אין תרגילים מבודדים לידיים אם תרצה ניתן להוסיף תרגיל אחד לאחורי ואחד לקדמית אם תרצה(ככה אני עשיתי).

בss גם חשוב להשתמש בטכניקה ולא להרים עם האגו,עדיף להתחיל ממשקל נמוך ולראות שאתה מבצע נכון את התרגילים

• פותח/ת השרשור
מנסיוני,ss כמעט ולא תורם כלום למבדקי הכושר של היחידות המיוחדות.. אבל אם אתה בכושר טוב ועובר את כל הקריטריונים ואתה רק רוצה לפתח מסה(שאגב,זה יקשה עליך בריצה,אני 95 קילו, אצלנו היה הקלות למשקל 95 ומעלה בריצה..לא יודע מה קורה אצלכם) זה מצויין, אני עשיתי ss עד שדחקתי 100 בבנץ פרס ואז עברתי לtexas method.

אתה עדיין במסלול? אם כן יהיה לך מאוד קשה לשלב את האימונים שאתה רוצה.
אם סיימת מסלול ויש לך את הפנאי הזה אז זה תוכנית מעולה שעובדת על כל הגוף.
בתוכנית אין תרגילים מבודדים לידיים אם תרצה ניתן להוסיף תרגיל אחד לאחורי ואחד לקדמית אם תרצה(ככה אני עשיתי).

בss גם חשוב להשתמש בטכניקה ולא להרים עם האגו,עדיף להתחיל ממשקל נמוך ולראות שאתה מבצע נכון את התרגילים

תודה רבה על התגובה.
אני כבר לקראת שחרור האמת, בכושר אירובי טוב מאוד.
כרגע המטרה העיקרית שלי היא העלאת מסת שריר.
אני מכיר טוב את התוכנית, השאלה העיקרית שלי היא האם שווה לי "לחזור" לאימוני כח במקום היפרטורפיה על מנת להגיע למשקלים גבוהיים יותר בהמשך או שאולי להמשיך בהיפרטרופיה ולהעלות משקלים לאט יותר. תודה

תודה רבה על התגובה.
אני כבר לקראת שחרור האמת, בכושר אירובי טוב מאוד.
כרגע המטרה העיקרית שלי היא העלאת מסת שריר.
אני מכיר טוב את התוכנית, השאלה העיקרית שלי היא האם שווה לי "לחזור" לאימוני כח במקום היפרטורפיה על מנת להגיע למשקלים גבוהיים יותר בהמשך או שאולי להמשיך בהיפרטרופיה ולהעלות משקלים לאט יותר. תודה
לפי דעתי SS תצבור לך הכי הרבה כוח, אבל לא הכי הרבה היפרטרופיה, בכ"מ באופן כללי אני הייתי ממליץ על לבצע FBW שתהיה מבוססת בעיקר על מורכבים, בהמשך כאשר תתקדם תוכל להוסיף תרגיל עזר ל2 סטים להוספת נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית