עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא ממציא זה ידוע וכל אחד גם יגיד שתכלס זה חומר שהרבה נשים משתשות כי הוא דיי עדין.מאיפה אתה ממציא? יש לך פה בן אדם שהתרסק לו הטסט לכמעט 0 אחרי 15 יום על אנאבר @jay cutler
תשמע זה נורא מוזר , יש בדיקות דם של לפני שימוש בחומר?אחי,כמעט כל הסטרואידים הם תרופות שנועדו למחלות כלשהם.
דקה זה רפואי
טסט זה רפואי
דיאנבול רפואי
אנדרול רפואי
כמעט הכל נוצר לטיפול במחלות!
אחי אתה לא רק טועה אתה גם מטעה אחרים!
אנאבר בהחלט ישתק ייצור טסט טבעי.
הבחור העלה פעמיים בדיקות דם שלו,ואחרי 15 ימים על אנאבר הטסט שלו כמעט על 0.
מאמין שזה היה חומר אחר ולא אנאבר ,אתה צודק לגמרי שהוא הכי עדין והכי פחות מזיק,אבל זה סטרואיד לכל דבר. גם לי מוזר שצנח לו ככה אחרי שבועיים.(יש סיכוי שזה מזוייף ובכלל הוא קיבל דיבול)
אבל אנאבר בלי ספק יישתק טסט טבעי בסופו של דבר.
טסט לפני שימוש היה 21מאמין שזה היה חומר אחר ולא אנאבר ,
כי בתקופה של שבועיים להפיל את כל הטסט זה נשמע מופרך במיוחד אם זה אנאבר
כנראה החומר היה מזויף
וצריך לדעת באמת כמה היה טסט לפני השימוש בחומר.
ROID test היה עוזר פה.
בגדול אנאבר מבצע שיתוק של הציר בצורה מסויימת (לא מאוד גבוהה)
אך בכל מקרה מצריך שימוש בכלומיד ונובלה לאחר הסייקל בכל אופן כי עדיין
קיימת השבתה כלשהי....
אין מה לעשות זה עולם מורכב כל החומרים האלה ושמי שלוקח דברים כאלה אמור לדעת
שצריך לפעול לפי ספר כי אם לא זה יכול לגרום לטעות.
תודה על הקריאה 😃.
איזה חברה לקחת?טסט לפני שימוש היה 21
אנאבר עם קוד לאתר נבדק קצת שיהיה מוזר בפאדיחה שלהם..
מדיטק עם קוד מקורי מהאתר ..איזה חברה לקחת?
ובדקתה את הקוד באתר? לא כל כך הבנתי מה רשמתה
יש סרטון של מישל מישייב שהוא עושה בדיקה לחברות שונות של אנאבר.מדיטק עם קוד מקורי מהאתר ..
לא הגיוני שגם יהיה משהו בסגנון של דיבול
כי אני בטבע שלו יש אסטרוגן בטופ של הסרגל
אבל הוא היה תקין לגמרי אפילו יותר טוב מברגיל
כן גם אני חשבתי על זה שיצא לו מתיל טסט .. כי אנאבר לא מוריד ככה את הטסט הטבעי בשבועיים ומתיל טסט בדיוק ככה .שים לב שחברת מדיטק שהוא בדק שהקוד אכן מקורי וככה יצא
ובסוף בבדיקה יצא שזה לא אנאבר וזה בעצם מתיל טסטוסטרון שהוא מאוד רעיל לכבד
וזאת אופצייה גרועה מאוד 😕
ככה שיש לפקפק בקוד של מדיטק במיוחד כשזה אנאבר אם לא נעשה בדיקת רויד טסט בעצמך על החומר
קראתי תפוסט שלך אנאבר אכן משבית אבל לך תדע עם זה היה אנאבר בכלל למרות ש 15 יום מספיקים כדי להשבית תציר גם עם אנאבראצלי הטסט קרס לגצרי כאילו אני גבר בן 300
בחיים לא הייתי עושה את זה לבד אבל רציתי להתחרות והקשבתי למישהו אז מיהרתי במקום לקחת תזמן ולעשות את זה כמו שצריך
ובסופו של דבר זה יכול לעשות הרבה יותר נזק מתועלת,משום מה האדם לומד בדרך כלל רק על בשרו, צריך לדעת ללמוד מאחרים גם
יכול להיות שחלה כאן אי הבנהעצם העובדה שהמאמן / תזונאי שלך המליץ על סטרואידים - פסול לחלוטין.
אני עובד עם מאמנים, תזונאים, פיזיותרפיסטים ואפילו רופאים שמשתמשים בסטרואידים, חלקם מוכרים סטרואידים וכולם מספקים תמיכה למשתמשי סטרואידים.
אף אחד (!!!) לא ימליץ לך להתחיל עם סטרואידים. חד וחלק. זה מהלך שהסקרנות והרצון צריך לבוא ממך. הסיבה שהבחור המליץ לך, זה בגלל שהוא מוכר ורוצה לעשות עליך קופה או במקרה הפחות חמור רוצה שתעשה שינוי קיצוני ומהיר ויוכל לפרסם תמונה שלך באינסטגרם ולזקוף את זה לזכות הידע היוצא דופן שלו.
יכול להיות שחלה כאן אי הבנה
אני הצעתי את הרעיון הזה של שימוש ..
הוא לא באמת ואמר קח