הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
מה ההבדל בין אבקת חלבון רגילה לבין אבקת חלבון עם פחמימה, מה יותר טוב ולמי, אני מרגיש שהחלבון שאני לוקח עכשיו("איזופריים") סתם חרא ובנוסף מגעיל , יש לציין שאני סובל מתזונה לקויה אני בקושי אוכל(יחסית לאימונים)האם כדאי לי לקחת חלבון עם פחמימה?
עוד שאלה, יש חלבון חדש בשם "אופטימלי"של חברת תנובה, הוא דיי זול משום שאינו מיובא השאלה אם הוא גם כזה טוב, יש כאלה שרושמים על האבקות חלבון שלהם "93 אחוז חלבון בכל כף" או 90, , אבל אמרו לי בישראל בודי שזה לא יתכן זה בילתי אפשרי, האמנם?

היי,
ההבדל בין אבקת חלבון לגיינר [חלבון+פחמ'] הוא הפחמימה. אם יש לך קושי לאכול ואתה זקוק לקלוריות, גיינר יהיה עדיף.
אני לא יודע בנוגע לכמה יש ספציפית באופטימלי, יש מצב שיש בו 93%.. מה שכן לא הייתי הולך על חלבון שכזה אלא על חלבון שהוא קצת יותר איכותי [אומנם קצת יותר יקר], אבל ככה אתה תהיה בטוח שמה שכתוב זה מה שאתה מקבל [אופטימום, צ'מפיון, ניצ'ר בסט].

בהצלחה!

מה ההבדל בין אבקת חלבון רגילה לבין אבקת חלבון עם פחמימה, מה יותר טוב ולמי, אני מרגיש שהחלבון שאני לוקח עכשיו("איזופריים") סתם חרא ובנוסף מגעיל , יש לציין שאני סובל מתזונה לקויה אני בקושי אוכל(יחסית לאימונים)האם כדאי לי לקחת חלבון עם פחמימה?

תלוי במטרה ובתזונה היומית , וכן החלבון שרכשת אינו טעים במיוחד ואף יקר ללא כל תועלת.

עוד שאלה, יש חלבון חדש בשם "אופטימלי"של חברת תנובה, הוא דיי זול משום שאינו מיובא השאלה אם הוא גם כזה טוב, יש כאלה שרושמים על האבקות חלבון שלהם "93 אחוז חלבון בכל כף" או 90, , אבל אמרו לי בישראל בודי שזה לא יתכן זה בילתי אפשרי, האמנם?
כף הגשה בד"כ זה בין 30 ל45 גרם , אז איך יהיה 90 גרם חלבון ב45 גרם מוצר כדוגמא? או כף של שולחן שהיקבולת שלה זה בין 15 ל20 גרם , לכן זה באמת לא הגיוני מה גם שהבנתי שהאבקות שלהם ללא טעם ואפשר לקנות משהו כמו 25 קילו ב800 שקל לערך.
🤘

הוא דיבר על 90/93 אחוז משה.
אחוזים שכאלה יותר מאפיינים חלבון אייזולייט והוא אמור ליהיות יקר מאוד. יש לך לינק או תמונה של המוצר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית