הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
שלום לכולם
ערכתי היום בדיקות (צילום מצורף)
עקב תקופה ממושכת של עייפות,תשישות,כבדות,ירידה בכח הפיזי,ירידה בחשק המיני.
אני בן 35 אבא ל 3.
גובה 1.74
משקל 110
אחוז שומן לא ידוע (מעריך 30)
הרופאה המליצה על פיגשה עם אנדוקרנילוג
ברצוני לדעת האם באמת טיפול בג׳ל באמת יעיל?
האם כדי להתחיל?
האם תיסוף של ויטמין D באמת עוזר?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 084C16F1-F07B-4844-A6DA-4B83ACC6245D.jpeg
    084C16F1-F07B-4844-A6DA-4B83ACC6245D.jpeg
    KB 12 · צפיות: 303
  • 8956DA7E-2531-4B78-A0E0-DFD53D613CA7.jpeg
    8956DA7E-2531-4B78-A0E0-DFD53D613CA7.jpeg
    KB 27.1 · צפיות: 292
@BeN35
למה אתה מתכוון שאתה עושה משהו לא נכון?

מה ציפית שיקרה ב 4 חודשים?

לדעתי אם תיקח מאמן לחודשים הקרובים אתה תראה תוצאות מצוינות. יכול להמליץ על הייעוץ האישי באתר ויש עוד מאמנים מומלצים.

ברמת טסט תקינה אתה יכול להתקדם מאוד יפה
ברור שלא ציפיתי להיות בראין שאו. חח
אבל במעט
אני מתאמן ביתי(יש לי הגבלה של משקל)
הדד ליפט/ראק פול/באנץ פרס עומד על 125 קילו שאני מעמיס אותו במלואו.
ומכאן אני משחק עם החזרות נפח וכו
חנן,trt לרוב מביא את הטסט לקצת מעל הנורמה. בממוצע הייתי אומר 40nmol/l.

הוא עוד חורג קצת מtrt ומזריק כל שבוע במקום כל 10 ימים אז הרמות אפילו קצת יותר גבוהות
אתה מבואס עלי ממש פרוזן

@BeN35
** אני יודע חרגתי ממרשם הרופא אבל זה כבר מאוחר אני בפנים,ורוצה להיות בפנים ;)
אתה קורץ כאן כאילו אתה עושה למישהו דווקא ..
אין בעיה עם ההחלטה שלך , זהו עכשיו שאתה יודע מה עשית וזה מה שהחלטת אז אל תקשיב ל elchonen ותרגיש עם עצמך טוב יש לי קצת חברים שקיבלו את הTRT על עצמם לכל החיים , והם עם חיוך כל יום שנים כבר מאוזן לאוזן .
עכשיו נעבור ללהמליץ לך שאם אתה כבר החלטת להיות במצב הזה תוכל להוסיף אימון או 2 לשבוע אל תשאר ב3 .. אתה כבר עם "טסט גבוהה מהנורמה של אדם רגיל" תנצל את זה .. תעשה אירובי יותר קשוח כל יום לא רק ההליכה הזאת לעבודה . 😉 הצלחה תהיה לך בטוח 🏋️😅

@BeN35

אתה קורץ כאן כאילו אתה עושה למישהו דווקא ..
אין בעיה עם ההחלטה שלך , זהו עכשיו שאתה יודע מה עשית וזה מה שהחלטת אז אל תקשיב ל elchonen ותרגיש עם עצמך טוב יש לי קצת חברים שקיבלו את הTRT על עצמם לכל החיים , והם עם חיוך כל יום שנים כבר מאוזן לאוזן .
עכשיו נעבור ללהמליץ לך שאם אתה כבר החלטת להיות במצב הזה תוכל להוסיף אימון או 2 לשבוע אל תשאר ב3 .. אתה כבר עם "טסט גבוהה מהנורמה של אדם רגיל" תנצל את זה .. תעשה אירובי יותר קשוח כל יום לא רק ההליכה הזאת לעבודה . 😉 הצלחה תהיה לך בטוח 🏋️😅
חלילה הקריצה לא באה לפגוע.
החברים שלך מקפידים לעשות בדיקות דם?
כי אני רוצה להיות עם היד על הדופק ולבדוק כל 3 חודשיים חתך הורמונלי.

באשר לאימונים איך היית מחלק את זה(אני מתאמן בבית) עם ציוד מינימלי(מוטות לא אולימפים פלטות עד 125 קילו ספה ודמבלים קבועים ומתברגים)
בנושא האירובי דר דיזל אמר לי להוסיף 35 דק לאחר אימון המשקולות.
תודה @שים

החברים בדקו בהתחלה .. אחריי חודשים כבר נמאס להם כי הכל אותו דבר .. הערכים לא משתנים כי אין שום שינוי שאתה או הם עושים .
אחריי חודשים או מעל שנה הם הבינו את הקטע והמשיכו את החיים ככה (שמהצד הם ניראים, ויכול להיות שבאמת הרבה יותר יפים) , כמה זמן אתה חושב שתמשיך לבדוק ולהיות עם היד על הדופק ? ובשביל מה גם ?
באימונים אני לא יכול להגיד לך ככה במידע שנתת לי מה בדיוק לעשות בגדול אומר לך בגלל שאתה מעל הממוצע עכשיו בטסטוסטרון תעלה הכל אירובי ואימוני כח הכל .
אם תירצה לדעת לאן לעלות את האימונים בבית אז תסביר לי בפרטי מה יש לך שם

מחשבה בקול רם
האם גם לטסט חיצוני במינון trt של 250 הגוף מתרגל?
האם לאחר זמן שימוש ממושך אפשרי לעשות הפסקה(כמובן שאני יודע שזה כרטיס בכיון אחד) ולראות האם המערכת ההורמונלית עובדת?
הכרתי אנשים שקיבלו 125 trt מדוע?
תודה

אומרים שאין חכם כבעל נסיון.
אז אולי זה פסיכולוגי מעט,אבל אני כבר יומיים בלי מריחת הג׳ל(טסטומקס 50) ובהחלט זה מורגש יש הרגשת דאון שכזאת.
** אני מצליח להבין את מי שמזריק פעם ביומיים או יום כן יום לא,הרצון להישאר כל הזמן עם ההרגשה של החומר שנכנס למערכת פשוט ממכר

האם גם לטסט חיצוני במינון trt של 250 הגוף מתרגל
לא מתרגל , מוריד עד מפסיק את הייצור שלו.
האם לאחר זמן שימוש ממושך אפשרי לעשות הפסקה(כמובן שאני יודע שזה כרטיס בכיון אחד) ולראות האם המערכת ההורמונלית עובדת?
לא עובדת כראויי , עד בכלל לא עובדת.
הכרתי אנשים שקיבלו 125 trt מדוע?
זה TRT.
אתה חותר לאן שהו .. אולי תשאל "דוגרי" מה שאתה רוצה לשאול .

אתה מעט מבולבל.
הטיפול שאתה מקבל,זה לא בשביל לגרום לגוף לייצר טסט בעצמו.
זה תחליף לכל החיים
זה כמו שבן אדם עם ברזלים ברגליים ירצה להוציא אותם בשביל לראות אם העצם השתקמה פתאום

@BeN35
יש לך טעות בסיסית. ואמנם אחד מהסימפטומים של טסט נמוך הוא דיכאון. אבל טסט הוא לא תרופה ״אנטי דכאון״
במצב של טסט בנורמה אתה אמור להרגיש טוב באופן קבוע ולא לחכות לפיקים.

אני באמת ממליץ לך לטפל בעצמך עם אנשי מקצוע ולא על סמך עצות בפורום ועוד פחות נסיונות עצמיים.

חג שמח

בן אמרתי לך המון בנושא חבל שאתה הולך נגד הזרם בדבר בסיסי אתה הולך נגד הרפואה Trt שקיבלתה זה למטרות רפואיות ואמרתי לך עשרות פעמים אל תשתמש לזה בייסקלים ותצא מי השקיות ג'ל שעושת נזק לtrt
הן לא "לחיזוק"
כל המשחקים של "חיזוק" או פרונט לואד לא נכון גורמות לפיקים מטורפים ולרכבת הרים הורמונלית שעושה נזקים בקיצור התחלתי להרגיש קצת מוזר עם הכתיבה איבדתי את זה סורי ואת הכוונת שלך

חברים
אני מבין אותכם
הזליגה שלי מ״הטיפול״ היתה על דעת עצמי בלבד
האנדו בעצמו התחיל איתי עם ג׳ל של 50 ואמר שאלך לבדיקות,הבדיקות לא הראו שינוי.
הגעתי שוב לפגישה והוא הציע טסטווירון ולבצע שוב בדיקות.
מכאן התחיל המסע שלי,ידעתי בדיוק מה יש לי בידיים,ורציתי לזרז הליכים וכמובן להנות כמה שיותר מהחומר.
יכול להיות שעשיתי טעות(את זה נראה בבדיקות)
אבל זה היה חזק ממני,אני מחכה לתוצאות,למדתי מה זה החומר הזה על קצה המזלג,מכאן אני אחליט אם לבצע סייקל מסודר או אם לו.
יש לי אחריות לא לשחק עם הגוף בצורה קיצונית
עובדה שעד היום סבלתי מהסימפטומים,ולא עשיתי כלום עד שהגיעו הילדים.
תודה לכולם על הדאגה

אאמממ .. לפי התגובה לא הבנת 😆
אבל בסדר אחריי הבדיקות האנדוקרינולוג יסביר לך "למה הבדיקות יצאו ככה" .
כניראה קשה להעביר לך על גביי הפורום את מה שאנחנו רוצים להגיד .

אהלן חברה
בדיקת דם מהיום בבוקר

קבצים מצורפים

• 8238CE2F-250F-4F2B-988F-E8AD8E862D61.jpeg
    8238CE2F-250F-4F2B-988F-E8AD8E862D61.jpeg
    KB 65 · צפיות: 75
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית