הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שכנוע ההורים

roihezki

משתמש מתחיל
157
1
נק' מוניטין:
237
157
1
היי אבא שלי חושב ש40 קילו דדליפט זה הרבה ויכול להזיק
אני צריך מאמר שמסביר\מוכיח ש40 קילו דדליפט זה כלום וזה לא נחשב למשקל כבד
מישהו יכול להביא לי מאמר כזה?
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
באמת דווקא האבא?
כן זה מה שיותר מעצבן הוא מפחד שאני יפגע אני מבין אותו אבל הוא הולך ראש בקיר הבאתי לו מאמרים שאומרים שזה לא פוגע בגדילה הרמת משקולות וכל השיט הזה אבל הוא רוצה דווקא אחד שאומר שהרמת משקל כבד לא פוגע בגדילה

עם כל הכבוד, כל עוד להורים אין נסיון ממשי בתחום, אני לא מבין למה אתה צריך לספר להם איזה משקלים אתה מרים ?
אתה בסה"כ במכון כושר, מוקף במדריכים (שרובם אמנם לא מבינים כלום, אבל מסתכלים עלייך), וההורים שלך, עם כל הכבוד להם, לא מבינים בתחום.

כל עוד אתה לא מפר את הערכים שהם הקנו לך, אני לא רואה סיבה ללכת מיוזמתך ולספר לאבא שלך שעשית משקל כזה או אחר בדדליפט.

בדיוק מאותה הסיבה שלא תרוץ לספר לו שחבר שלך שאין לו רישיון עשה לכם סיבוב באוטו של ההורים.

תחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד, כל עוד להורים אין נסיון ממשי בתחום, אני לא מבין למה אתה צריך לספר להם איזה משקלים אתה מרים ?
אתה בסה"כ במכון כושר, מוקף במדריכים (שרובם אמנם לא מבינים כלום, אבל מסתכלים עלייך), וההורים שלך, עם כל הכבוד להם, לא מבינים בתחום.

כל עוד אתה לא מפר את הערכים שהם הקנו לך, אני לא רואה סיבה ללכת מיוזמתך ולספר לאבא שלך שעשית משקל כזה או אחר בדדליפט.

בדיוק מאותה הסיבה שלא תרוץ לספר לו שחבר שלך שאין לו רישיון עשה לכם סיבוב באוטו של ההורים.

תחשוב על זה.
אני לא מתאמן בחדר כושר אני מתאמן בבית
ואני עושה גם משקל יותר גבוה אני פשוט צריך שהוא יקנה לי צלחות משקל והוא חושב שהמשקל שאני רוצה הוא משקל כבד מדי

תגיד לו:
"אבא, אולי אני אהיה שמן כמוך כשאני אגדל אבל לפחות אני אהיה חזק"
ועכשיו ברצינות, אתה שוקל 50 ק"ג על 1.70 וההורים שלך לא מביאים לך להתאמן? מה יהיה בעולם הזה.... תראה להם את חוק הספורט שמרשה לילדים מגיל 6 להתאמן.
אתה יכול לתת להם את המאמר הזה, מהאתר האהוב עליהם:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437411,00.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית