הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
.

קבצים מצורפים

• 7877776.jpg
    7877776.jpg
    KB 53.7 · צפיות: 66
מפלגת זהות היא מפלגה מדהימה . משה פייגלין בן אדם עם חזון טוב למדינה ולעתיד של העם. התמיכה שלהם בקאנביס רפואי זה על הדרך , זה עוד סיבה להצביע להם אם אתם לא מניאק שדואגים רק לתחת של עצמכם. יש הרבה מאוד חיילים אם פוסט טראומה הרבה אנשים חולים אם סרטן אם כאבים אם מחלות כאלה ואחרות ששמן קנאביס וכו זה הדבר היחידי שיכול לעזור להם. במקום לדחוף תרופות וכימיכלים שדופקים לך תגוף וחברות התרופות עושות קופה על הבריאות שלהם. אני לא מעשן אגב אז לא אכפת לי מזה זה חשוב לאנשים אחרים..

מפלגת זהות היא מפלגה מדהימה . משה פייגלין בן אדם עם חזון טוב למדינה ולעתיד של העם. התמיכה שלהם בקאנביס רפואי זה על הדרך , זה עוד סיבה להצביע להם אם אתם לא מניאק שדואגים רק לתחת של עצמכם. יש הרבה מאוד חיילים אם פוסט טראומה הרבה אנשים חולים אם סרטן אם כאבים אם מחלות כאלה ואחרות ששמן קנאביס וכו זה הדבר היחידי שיכול לעזור להם. במקום לדחוף תרופות וכימיכלים שדופקים לך תגוף וחברות התרופות עושות קופה על הבריאות שלהם. אני לא מעשן אגב אז לא אכפת לי מזה זה חשוב לאנשים אחרים..
נכון, הבעיה שיש לו חזות של מדינת ישראל השלמה שזה אומר לספח מיליוני פלסטינאים.

סיפוח זה לאזרח אותם.
זו לא בדיוק התכנית שלו.
אם התכנית שלו זה לא לתת להם להתאזרח אז זה להישאר תחת כיבוש שזה מצב נפיץ שלא יכול להימשך לנצח,זה כמו לשים שמיכה על הבעיה ולקוות שהיא תיעלם

אם התכנית שלו זה לא לתת להם להתאזרח אז זה להישאר תחת כיבוש שזה מצב נפיץ שלא יכול להימשך לנצח,זה כמו לשים שמיכה על הבעיה ולקוות שהיא תיעלם
הוא רוצה לעזור לעזתים להגר מעזה 😃) לכל המדינות האחרות.

הוא ממש לא רוצה שהאוכלוסיה תהיה תחת כיבוש, מי שלא נגוע בטרור ומביע רצון להתאזרח,לאחר תקופה מסויימת יכול להתאזרח.
היום הערבים ביו''ש נמצאים תחת כיבוש

תקרא את המצע.

אגב לבחור שהעלה תמונה שיעני שגורם התמיכה העיקרי של מצביעי זהות הוא הקנאביס:
ddlhdlz0ovoi.png

אני כנראה אצביע לזהות בעיקר בגלל המצע הכלכלי ובגלל שהתרשמתי מאוד מהבנאדם השלישי ברשימה שלהם - גלעד אלפר.

מסכים שצריך להפריט כאן הכל מהסיבה הפשוטה שכל קבוצה כוחנית שבא לה להשבית את המשק תופסת את כל המדינה בביצים ונמאס מזה.

מעבר לכך שכבר נמאס שכל דבר קטן יקר בלי פרופורציות בכלל וכל זה בגלל שאין שום תחרות במשק.

שונא גם את כל השירותים העלובים שאנחנו מקבלים משלל מקומות כמו בנקים, ביטוח לאומי, משרד הפנים, משרד הרישוי, קופות חולים הדואר וכו'

לא נראה לי שהרכבת נראית כמו שהיא נראית, לא נראה לי שהדואר נראה כמו שהוא נראה, לא נראה לי שהמשרדים הממשלתיים נראים כמו שהם נראים(מס הכנסה, ביטוח לאומי וכו'), לא נראה לי איך שמערכת הבריאות(בתי חולים, קופות חולים) נראית והרשימה ממשיכה...

אל דאגה, שום דבר מהמצע המדיני-בטחוני של פייגלין לא יתממש פשוט כי זה פשוט לא פרקטי אלא אם אולי למפלגה שלו יש 61 מנדטים וכל המפלגה שלו מסכימה עם זה (והיא לא).

הרעיונות הכלכליים והפנים מדיניים בהחלט ישימים, ולראייה ניתן לראות איך כל המפלגות התחילו לזיין את השכל על קנאביס והועדים הגדולים אחרי שראו כמה זהות נהייתה פופולרית.

אין ספק שהקנאביס זה נשק חזק שהוא משתמש בו... את האמת אם הייתי צרכן קבוע שגר בארץ ולא מאמין באף מפלגה, זה אולי היה שווה להצביע לו.

מנגד, אני מקשיב לו שנים רבות לפני שהקים את מפלגת זהות. הוא תמיד היה בעד זה ותמיד היה בעד הפרדת דת ומדינה. אחת הסיבות שעקבתי אחריו היא הפער העצום בין המוניטין שלו בתור ימין קיצוני לעומת המציאות שהוא כל כך ליברלי ורוצה שיהיה טוב גם לחילוני וגם לדתי. בתור מתנחל הוא לא רוצה שחיילים שמתנגדים לכיבוש ישמרו עליו או באופן כללי ישרתו בגדה או בקרבי בכלל.

יש דעות שאני בהחלט לא מסכים עם פייגלין, כמו ארץ ישראל השלמה, חשיבות הר הבית וכו׳... אבל הוא ממש לא מסתיר את הדעות שלו ולא מתיימר להיות מישהו שהוא לא.
אל דאגה, שום דבר מהמצע המדיני-בטחוני של פייגלין לא יתממש פשוט כי זה פשוט לא פרקטי אלא אם אולי למפלגה שלו יש 61 מנדטים וכל המפלגה שלו מסכימה עם זה (והיא לא).

הרעיונות הכלכליים והפנים מדיניים בהחלט ישימים, ולראייה ניתן לראות איך כל המפלגות התחילו לזיין את השכל על קנאביס והועדים הגדולים אחרי שראו כמה זהות נהייתה פופולרית.

עם זה אני מסכים לחלוטין.

השאלה מה יקרה אם יצטרף לממשלת גנץ לפיד ותהיה הצעה ריאלית להסכם שלום עם הפלסטינאים. לא יודע כמה זה ריאלי אבל מי יודע.

השאלה מה יקרה אם יצטרף לממשלת גנץ לפיד ותהיה הצעה ריאלית להסכם שלום עם הפלסטינאים. לא יודע כמה זה ריאלי אבל מי יודע.
ברגע שיעלה נושא ה"שטחים תמורת שלום", פייגלין יפיל את הממשלה, גם אם ידובר על ס"מ אחד מהאדמה.
הבנאדם נכנס כמה פעמים לכלא בגלל זה.

הוא רוצה לעזור לעזתים להגר מעזה 😃) לכל המדינות האחרות.
זה שיש מדינות ערביות סביבנו זה לא אומר שזו המדינה שלהם, זה כמו שאני אכבוש את בלארוס ויגיד להם לכו לרוסיה. יש פה בעיה קצת יותר עמוקה משמאל וימין, המטרה זה שיהיה 2 מדינות כרגע זה עדיין לא ריאלי בגלל שההנהגה בצד השני לא מספיק יציבה אבל צריך להיות ברור משני הצדדים שזו המטרה. לספח מיליוני פלסטינאים חסרי השכלה זה מהלך שיזיק כלכלית בצורה חמורה לישראל.
תקרא את המצע.

אגב לבחור שהעלה תמונה שיעני שגורם התמיכה העיקרי של מצביעי זהות הוא הקנאביס:
ddlhdlz0ovoi.png
קראתי את המצע שלו, הוא מסתמך על זה שמדינות אחרות ירצו לקבל את הפלסטינאים(מה שלא יקרה) או שחלק מהם ירצו להתאזרח מה שיפגע בכלכלה של המדינה קשות,אתה לא מאזרח פה אוכלוסייה בעלת רמת השכלה גבוהה שיכולים לתרום לך באיזהשהי צורה, רוב האנשים שם ישחו לך על הגב עם ביטוח לאומי

זה שיש מדינות ערביות סביבנו זה לא אומר שזו המדינה שלהם, זה כמו שאני אכבוש את בלארוס ויגיד להם לכו לרוסיה. יש פה בעיה קצת יותר עמוקה משמאל וימין, המטרה זה שיהיה 2 מדינות כרגע זה עדיין לא ריאלי בגלל שההנהגה בצד השני לא מספיק יציבה אבל צריך להיות ברור משני הצדדים שזו המטרה. לספח מיליוני פלסטינאים חסרי השכלה זה מהלך שיזיק כלכלית בצורה חמורה לישראל.

קראתי את המצע שלו, הוא מסתמך על זה שמדינות אחרות ירצו לקבל את הפלסטינאים(מה שלא יקרה) או שחלק מהם ירצו להתאזרח מה שיפגע בכלכלה של המדינה קשות,אתה לא מאזרח פה אוכלוסייה בעלת רמת השכלה גבוהה שיכולים לתרום לך באיזהשהי צורה, רוב האנשים שם ישחו לך על הגב עם ביטוח לאומי
לא יהיה ביטוח לאומי שישחו עליו.
הם ירכשו השכלה.
הכלכלה צריכה גם ידיים עובדות,לא רק מוחות חושבים,בגלל זה גרמניה ושוודיה פותחות את שעריהן למהגרים,גם לכאלו מישראל.
כרגע,ההנהגה בצד השני לא מאפשרת להם למכור בתים ליהודים ולהגר, מי שעושה זה עונשו מוות.
אף אחד לא ירצה להשאיר את הבית מאחור ולהגר.

אין ספק שהקנאביס זה נשק חזק שהוא משתמש בו... את האמת אם הייתי צרכן קבוע שגר בארץ ולא מאמין באף מפלגה, זה אולי היה שווה להצביע לו.

מנגד, אני מקשיב לו שנים רבות לפני שהקים את מפלגת זהות. הוא תמיד היה בעד זה ותמיד היה בעד הפרדת דת ומדינה. אחת הסיבות שעקבתי אחריו היא הפער העצום בין המוניטין שלו בתור ימין קיצוני לעומת המציאות שהוא כל כך ליברלי ורוצה שיהיה טוב גם לחילוני וגם לדתי. בתור מתנחל הוא לא רוצה שחיילים שמתנגדים לכיבוש ישמרו עליו או באופן כללי ישרתו בגדה או בקרבי בכלל.

יש דעות שאני בהחלט לא מסכים עם פייגלין, כמו ארץ ישראל השלמה, חשיבות הר הבית וכו׳... אבל הוא ממש לא מסתיר את הדעות שלו ולא מתיימר להיות מישהו שהוא לא.

עם זה אני מסכים לחלוטין.

חשוב לי לציין שאני לא מעשן בכלל ולא קנאביס בפרט ואני גם לא מתכוון לעשן גם אחרי הלגליזציה ועדיין, אני רואה לגליזציה כדבר חשוב מאוד גם ברמה המוסרית - אין לפקיד בממשלה זכות למנוע מאדם משהו שלא גורם נזק לאף אחד אחר (וכנראה גם לאותו אדם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית