הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
דווקא אתמול גלעד ארדן פלט משהו חיובי,
שגנץ היה רמטכל מצויין
מיד אחרי זה הוא דאג לתקן ואמר "אבל לא מתאים בשום אופן להיות ראש ממשלה"
זה מה שהייתי מצפה מיריב פוליטי.
גם גבאי אמר עליו שהוא אדם ראוי (והם יריבים פוליטים ונלחמים על קולות מהמרכז/שמאל).

אין בעיה לתקוף אנשים מקצועית, אבל סה״כ הבנאדם הוא לא מושחת / רע וכו׳ וכו׳, קוראים לו חולה נפש וכו׳... זוועה.

מה שעצוב שזה עובד.
האשמה היא לא לגמרי על הליכוד, הציבור בארץ מתייחס להכפשות הרדודות האלה כמשהו חיובי (לליכוד).

המוח שלי פועל הפוך, שמעתי כאן (אוסטרליה) מועמד ממפלגה שאני לא תומך בה מדבר מאוד בכבוד על היריבה שלו, אפילו סירב להכנס לפרטים אישיים רלוונטים לקמפיין (אין לה ילדים, רווקה) והוא סירב לקחת את ההזדמנות לציין את זה בתור יתרון פוליטי בשבילו, בגלל זה קיבלתי רושם חיובי על האדם והתקרבתי טיפה יותר למפלגה / אליו.

אני לא בעד ביבי וגם לא אצביע לו, אבל כל מי שבעד גנץ..נניח והוא יקבל סביב ה30 מנדטים. עם מי הוא ירכיב ממשלה? עם מרצ? עם המפלגות הערביות? שהודיעו אפילו שלא יישבו איתו בממשלה.
בגלל זה כל ההליך של הרכבת ממשלה בישראל פשוט דבילי ונותן כוח גדול מידי למפלגות קטנות שסוחטות את הגדולות(לדוגמא החרדים את ביבי) בנוגע להעברת חוקים.

וגם תומכי זהות, מה אתם מצפים שפייגלין יעשה עם 6-8 מנדטים? עם כמה שהמצע נהדר ופייגלין מבריק, הוא לא באמת יוכל ליישם שום דבר רציני מהמצע שלו. במיוחד אם הוא יישב עם הליכוד

יש את
אני לא בעד ביבי וגם לא אצביע לו, אבל כל מי שבעד גנץ..נניח והוא יקבל סביב ה30 מנדטים. עם מי הוא ירכיב ממשלה? עם מרצ? עם המפלגות הערביות? שהודיעו אפילו שלא יישבו איתו בממשלה..
העבודה, מרצ, גם זהות יכולה לשבת איתם לדעתי, זאת כבר התחלה טובה

גם ליברמן כחלון ובנט ישבו איתו
הם לא סובלים את ביבי והם לא יהיו באופיזיציה אחרי שהיו שרים.
אם גנץ יציע להם,הם יצטרפו אליו

יש את

העבודה, מרצ, גם זהות יכולה לשבת איתם לדעתי, זאת כבר התחלה טובה
העבודה מגרדת את ה10 מנדטים ומרצ גג 5. זה עדיין לא מספיק

גם ליברמן כחלון ובנט ישבו איתו
הם לא סובלים את ביבי והם לא יהיו באופיזיציה אחרי שהיו שרים.
אם גנץ יציע להם,הם יצטרפו אליו
בנט כבר לא הכניס למצע שלו ״לא נשב עם גנץ״? או שהוא סתם קשקשן שיחפש את תיק הביטחון.
כמה כבר ליברמן וכחלון יקבלו? הם מגרדים את אחוז החסימה.
פייגלין עשוי לשבת עם גנץ. עדיף לו אם הוא מתכוון לנסות לשנות משהו.

יש הבדל משמעותי בין שר לחבר כנסת.
אף אחד לא רוצה להישאר בחוץ,במיוחד מי שהיה שר עד עכשיו.

כולם יישבו עם כולם,חוץ מהלאומנים הקיצוניים משני הצדדים.

גם החרדים יבואו בריצה לגנץ ולפיד תמורת איזה תיק או 2

אני לא בעד ביבי וגם לא אצביע לו, אבל כל מי שבעד גנץ..נניח והוא יקבל סביב ה30 מנדטים. עם מי הוא ירכיב ממשלה? עם מרצ? עם המפלגות הערביות? שהודיעו אפילו שלא יישבו איתו בממשלה.
בגלל זה כל ההליך של הרכבת ממשלה בישראל פשוט דבילי ונותן כוח גדול מידי למפלגות קטנות שסוחטות את הגדולות(לדוגמא החרדים את ביבי) בנוגע להעברת חוקים.

וגם תומכי זהות, מה אתם מצפים שפייגלין יעשה עם 6-8 מנדטים? עם כמה שהמצע נהדר ופייגלין מבריק, הוא לא באמת יוכל ליישם שום דבר רציני מהמצע שלו. במיוחד אם הוא יישב עם הליכוד
למה שלא יוכל לעשות שום דבר? לא רק שהוא יהיה הכרח לכל קואליציה אפשרית (הרבה מאוד כוח), גם אם זו תהיה קואליציה ימנית כמו שנראה שתהיה (ליכוד, זהות, מפלגות הימין, ימין חדש וכו') יש פה המון פוטנציאל לשבור את הקומוניזם הישראלי אחת ולתמיד, כל המפלגות תומכות בזה באופן חד משמעי חוץ מאולי הדוסים שגם ככה אין להם שום עמדות חוץ משלא יגייסו אותם ויחלקו להם כסף.

בדיוק כמו שליברמן לא עשה כלום בביטחון עם 5 מנדטים ככה גם פייגלין לא יעשה כלום באוצר.
ליברמן ידוע כדברן גדול עוד לפני שנהיה שר הביטחון... להזכירך 'אין נאמנות אין אזרחות'. הדבר הזה סחף את כולם והופה כשהגיע לשבת להסכמים הקואלציונים, הדבר נשכח כלא היה.
מאמין שפייגלין יעשה, אומנם הוא יצטרך להתפשר אבל הוא לא ימכור את הבוחרים שלו. הזמן יגיד את שלו, אני סומך עליו.

ליברמן ידוע כדברן גדול עוד לפני שנהיה שר הביטחון... להזכירך 'אין נאמנות אין אזרחות'. הדבר הזה סחף את כולם והופה כשהגיע לשבת להסכמים הקואלציונים, הדבר נשכח כלא היה.
מאמין שפייגלין יעשה, אומנם הוא יצטרך להתפשר אבל הוא לא ימכור את הבוחרים שלו. הזמן יגיד את שלו, אני סומך עליו.
אתה "סומך" עליו אה? 😄😄😄
אתה תמים. תקשיב טוב. ל- 90 אחוז מהפוליטיקאים אתה מעניין את הביצה (סליחה על הביטוי).
פייגלין יעשה מה שטוב לו, ואם במקרה האינטרס שלכם משותף אז הרווחת. אם מה שטוב לו, לא טוב לך, שלא יהיה לך ספק במה הוא יבחר לעשות. ולא כי זה פייגלין, אלא כי זאת הפוליטיקה בישראל.
אגב, לרוב מה שטוב לו זה לצאת טוב בתקשורת כדי להיבחר גם בפעם הבאה.
מרגיש לי שאני צריך להסביר לך את זה כי אתה ממש תמים.

אתה "סומך" עליו אה? 😄😄😄
אתה תמים. תקשיב טוב. ל- 90 אחוז מהפוליטיקאים אתה מעניין את הביצה (סליחה על הביטוי).
פייגלין יעשה מה שטוב לו, ואם במקרה האינטרס שלכם משותף אז הרווחת. אם מה שטוב לו, לא טוב לך, שלא יהיה לך ספק במה הוא יבחר לעשות. ולא כי זה פייגלין, אלא כי זאת הפוליטיקה בישראל.

מעניין למה כשזה פייגלין (או בנט או ביבי או כל ימני אחר) אז "הוא שקרן שהולך להפוך את עורו, אתה סתם תמים" אבל משום מה על גנץ (וגבאי וזנדברג) לא אומרים את זה.
כאילו, אם לטעון שאחד שקרן זה לגיטימי, אז כולם שקרנים ואז אין שום משמעות בכלל למי מצביעים ובאותה מידה שהטיעון הזה עושה דלגיטימציה לפייגלין הוא עושה גם דליגיטימציה לגנץ.

אתה "סומך" עליו אה? 😄😄😄
לפי ההיגיון שלך פשוט נשאר בבית ביום הבחירות ונהנה מהיום כי כל הפולטיקאים שקרנים.

מעניין למה כשזה פייגלין (או בנט או ביבי או כל ימני אחר) אז "הוא שקרן שהולך להפוך את עורו, אתה סתם תמים" אבל משום מה על גנץ (וגבאי וזנדברג) לא אומרים את זה.
אני אומר את זה על 90 אחוז מהפוליטיקאים כמו שכתבתי. מי שהיה רמטכ"ל בישראל אני נוקב לו על כך נקודת זכות ויש לי את הספק שאולי הוא לא כזה. אבל מי יודע. אולי גם גנץ כזה. לא אמרתי שלא. ואם אתה חושב שאני חושב דברים טובים על זנדברג וגבאי אז אתה טועה. ממש לא.

כאילו, אם לטעון שאחד שקרן זה לגיטימי, אז כולם שקרנים ואז אין שום משמעות בכלל למי מצביעים ובאותה מידה שהטיעון הזה עושה דלגיטימציה לפייגלין הוא עושה גם דליגיטימציה לגנץ.
לא אמרתי את זה. אבל אל תצביע על מישהו בטענה שאתה סומך עליו. תצביע למי שאתה מאמין שיקדם את הדעות שלך. אני לא מאמין שפייגלין ייקדם את הדעות שלי כי אני בעד תחב"צ בשבת, נגד חוק המרכולים ובעד שילוב החרדים בחברה ובשוק, ובגלל מה שכתבתי בדיון השני:
בין השורות יש גם דברים שנאמרים על פייגלין בצדק.
הוא הרי לא באמת ישנה הכל במדינה מקצה לקצה עם 6 מנדטים נכון? מה שהוא כן יעשה זה יצביע בעד ונגד על הצעות חוק. העניין הוא, שאם הדברים לא בדיוק כמו שכתובים במצע, כמו העניין שהמדינה לא צריכה להתערב בתחבורה ציבורית, ולכן כאשר התחבורה הציבורית כיום מנוהלת על ידי המידנה, פייגלין יצביע נגד הפעלת תחבורה ציבורית בשבת, מישום שבמצע שלו, לפי הזהות היהודית של מדינת ישראל, גופים מדיניים לא יעבדו בשבת. תעשה חושבים לבד לגבי זכויות להט"ב ונישואים חד מיניים מה הוא יצביע, ולגבי חוק המרכולים וכו'. לכן כל ההשמצות עליו. כי הוא מצייר מציאות ובפועל יפעל בדיוק כנגדה בגלל שאותה מציאות שהוא מצייר לא תקרה, לפחות לא בקרוב.

לפי ההיגיון שלך פשוט נשאר בבית ביום הבחירות ונהנה מהיום כי כל הפולטיקאים שקרנים.
לא אמרתי את זה. אבל אל תסמוך על פוליטקאים שיעשו מה שטוב לך כי אתה מעניין אותם. תקרא את התגובה שציטטתי ותבין.

אני חושב שהסיבה שאומרים את זה ספציפית על פייגלין זה כי דעותיו וניסוח הדברים שלו השתנו לאורך השנים, גנץ היה די עקבי למיטב ידיעתי.
תוכנית מאה הימים - משה פייגלין

אני מקווה שזהות וכחול לבן יהיו שותפים בקואליציה העתידית, קראתי את המצע של זהות והם בהחלט מפלגה מעניינת בנוף הפוליטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית