הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
זהו העניין שבסקרים של חדשות הם תמיד ממש באחזוים קטנים אבל בפייסבוק למשל בפוסטים ששואלים למי תצביעו לדוגמה, הרבה מהאנשים מזכירים אותם. תסתכלו אפילו בסקר כאן.

כאלו שבאים במיוחד להצביע בסקרים באינטרנט יותר סיכוי שהם יגידו איזה משהו קצת ''לא שגרתי'' לעומת אנשים רנדומלים ברחוב שיותר רובוטים לגבי זה.
אם באמת תחשוב על זה אתה תבין את כוונתי.....אנשים עם דעות לא פופולריות אוהבים לצעוק את דעתם, אנשים שמצביעים משהו מוכר לא צריכים.

מבין השמאלנים של כחול לבן:

בני גנץ - רמטכ״ל.
גבי אשכנזי - רמטכ״ל.
משה יעלון - רמטכ״ל ושר בטחון (מונה ע״י ביבי).
מאיר כהן - לחם במלחמת יום הכיפורים בנח״ל מוצנח.
עופר שלח - מפקד בבה״ד 1, קצין צנחנים, לוחם במלחמת לבנון ה1, איבד את עינו בתפקיד - נכה צה״ל.
יועז הנדל - קצין בשייטת 13, לוחם במלחמת לבנון ה1, היה בשב״כ במלחמת הלבנון ה2, ד״ר למודיעין, מרצה לטרור וגרילה, כתב את ״תנו לצה״ל לנצח״, ״ישראל נגד איראן - מלחמת הצללים״ ועוד ספרים רבים.
אורנה ברביבאי - האלופה הראשונה בצה״ל.
מיכאל ביטון - קצין בגולני, מדריך חוג סיירות.
חילי טרופר - מפקד ביחידת דובדבן ואחראי על גיבושים, סמנכ״ל ״אחרי!״ הכנה לסיירות.
יזהר שי - קצין בצנחנים, לוחם במלחמת לבנון ה1.
אלעזר שטרן - אלוף בצה״ל, קצין צנחנים, פיקד ולחם במבצעים ומלחמות רבות. מפורסם עקב רמת המשמעת הבלתי מתפשרת שהכתיב לחייליו.
מיקי לוי - לוחם בצנחנים, מפקד מחוז ירושלים באינתיפאדה השניה.
רם בן ברק - קצין בסיירת מטכ״ל, סגן ראש המוסד, נעצר בקפריסין באשמת ריגול נגד איראן.
אלון שוסטר - קצין נח״ל מוצנח, סא״ל במיל׳, נכה צה״ל עקב פציעה בהכנה למלחמת לבנון ה1.
יואב סגלוביץ' - ניצב בדימוס, הקים את להב 433.
גדי יברקן - יו"ר המכינה הקדם צבאית בארי לשעבר ומייסדה.
עידן רול - קצין מודיעין, מצטיין ראש אגף מודיעין עקב תפקודו במבצע עמוד ענן.
משה (מוץ) מטלון - לוחם בצנחנים, נכה צה״ל - משותק בפלג גוף תחתון, יו״ר נכי צה״ל, כיהן כח״כ ב״ישראל ביתנו״.
יצחק אילן - סגן ראש השב״כ, ראש דסק עזה - תחת פיקודו חוסל ״המהנדס״ יחיא עייש, מפקד שב"כ בשומרון בשנות האינתיפאדה השנייה , ראש האגף לסיכול טרור וריגול ערבי-איראני
יאיר פרג'ון - לוחם בצנחנים, נפצע קשה במלחמת יום כיפור, 14 מחבריו נהרגו מכוחות סורים ושרד 3 ימים ללא מזון ומים.

@MasterSplitter שאפו ענק!
אי אפשר לתת לך מוניטין משום מה,אבל יש לך מספיק בכל מקרה..
מצחיק שזה רק לא ביבי,גם ליברמן והחרדים קוראים להם שמאל

@MasterSplitter שאפו ענק!
אי אפשר לתת לך מוניטין משום מה,אבל יש לך מספיק בכל מקרה..
מצחיק שזה רק לא ביבי,גם ליברמן והחרדים קוראים להם שמאל

הדבר האחרון שהחרדים צריכים זה את יאיר לפיד בתור ראש ממשלה (נוח להם עם ביבי כמובן) הם יגידו גם על ביבי שהוא שמאל
אם הוא ירצה להפעיל תחבורה ציבורית בשבת / להפחית תקציבים. וליברמן מן הסתם היה צריך לשנן מה שתמיד אמרו בליכוד

ביבי היחיד שעושה הכל על מנת להשאר בכיסא, מכניס כהניסטים לממשלה העתידית רק שיצביעו בעד החוק הצרפתי.
העיף את בגין בגלל שלא תמך בחוק ההמלצות.

לא יודע אם שמתם לב, אבל לפיד וגנץ ויתרו על האגו (ואני בטוח שיש להם) רק כדי להחליף את השלטון.

ביבי היחיד שעושה הכל על מנת להשאר בכיסא, מכניס כהניסטים לממשלה העתידית רק שיצביעו בעד החוק הצרפתי.
רוב הציבור לא רואה את זה..דורות שלמים הולכים בעיוורון אחרי הליכוד סתם ככה בלי סיבה. כי סבא אמר.
זה לא שפוי

הדבר האחרון שהחרדים צריכים זה את יאיר לפיד בתור ראש ממשלה (נוח להם עם ביבי כמובן) הם יגידו גם על ביבי שהוא שמאל
אם הוא ירצה להפעיל תחבורה ציבורית בשבת / להפחית תקציבים. וליברמן מן הסתם היה צריך לשנן מה שתמיד אמרו בליכוד
באופן משעשע, לפיד יהיה כנראה הדבר הכי טוב שקרה לחרדים.
החברי כנסת החרדים רוצים להשאיר את החרדים עניים, מובטלים, לומדים רק תורה, אסירים לקהילה החרדית מבלי אפשרויות פיתוח.

לפיד רוצה לעודד אותם ללמוד, לעבוד, להכניס אותם לחברה הישראלית ולתת להם כלים לצאת ממעגל העוני.

הרי יש סיבה שחרדים בכל העולם (חוץ מהארץ) מאושרים ועובדים.

לא יודע אם שמתם לב, אבל לפיד וגנץ ויתרו על האגו (ואני בטוח שיש להם) רק כדי להחליף את השלטון.
גנץ וויתר ממש לא לפיד
ולא הייתי קורא לזה לוותר על האגו בדיוק יותר לעשות בשכל

לפיד ויתר יותר מכולם

על מה בדיוק אם כבר גנץ וויתר הוא היה מקבל יותר מנדטים

בכל מקרה בלי השילוב לא היה להם סיכוי לנצח עכשיו יש

החברי כנסת החרדים רוצים להשאיר את החרדים עניים, מובטלים, לומדים רק תורה, אסירים לקהילה החרדית מבלי אפשרויות פיתוח.

לפיד רוצה לעודד אותם ללמוד, לעבוד, להכניס אותם לחברה הישראלית ולתת להם כלים לצאת ממעגל העוני.

הרי יש סיבה שחרדים בכל העולם (חוץ מהארץ) מאושרים ועובדים.
החרדים עצמם בעד זה נוח להם ככה

על מה בדיוק אם כבר גנץ וויתר הוא היה מקבל יותר מנדטים

בכל מקרה בלי השילוב לא היה להם סיכוי לנצח עכשיו יש

החרדים עצמם בעד זה נוח להם ככה
לפיד ישב 2 קדנציות בכנסת,היה שר וח"כ.
גנץ עוד לא דרך בירושלים.
מן הסתם שליאיר יש הרבה יותר נסיון פוליטי והוא הסכים להיות מספר 2 ולעבוד ברוטציה שיכולה להתרסק בקלות

רוב הציבור לא רואה את זה..דורות שלמים הולכים בעיוורון אחרי הליכוד סתם ככה בלי סיבה. כי סבא אמר.
זה לא שפוי
ברור לי שהם לא רואים את זה.
היה לי דיון מאוד מעניין עם מרצה איפה שלמדתי איך ביבי כל כך מוצלח ולמה בעצם בוחרים בו, כי הרי אין שום ספר שספציפית ציבור הבוחרים שלו (דמוגרפי נמוך) סובלים מהפעולות שלו הכי הרבה.

התיאוריה שלו, ואני מסכים איתה, היא שביבי גורם להם להרגיש ״יותר טובים״ מאשר הערבים. הוא מסביר להם שהערבים נחותים, מסוכנים ואתם (יהודים) יותר חשובים. אני נמנע מלהשוות פוליטיקאים לסממנים מהשואה, אבל העקרון הזה ספציפי עזר להיטלר לעלות לשלטון.

עם כל שנאתי לביבי, היטלר הוא לא, אבל העקרונות של הפופולריות שלו, קצת דומים.

היה לי דיון מאוד מעניין עם מרצה איפה שלמדתי איך ביבי כל כך מוצלח ולמה בעצם בוחרים בו,
לא קרה מעולם ששאלתי מישהו למה להצביע לביבי והוא נתן לי נימוק רציונלי. בדרך כלל זה "רק ביבי,הוא טוב"
לא היה לו סיכוי לבד. מי שיש לו יותר (גנץ) והתפשר עם מי שיש לו פחות (לפיד) ויתר יותר...
אתה לא יכול להסתכל רק על המנדטים.
תראה את זה מהצד של יאיר. היה שר,היה ב2 קדנציות. פוליטקאי יחסית משופשף,יודע לדבר היטב
ופתאום מגיע גנץ ומצליח לקחת יותר מנדטים.בלי נסיון,בלי שום טביעת רגל בפוליטיקה.
יאיר הסכים להיות מספר 2 לאדם שרק פעמיים דיבר למצלמות שהוא לא במדי צה"ל.
זה הקרבה.
הרוב בוחרים ביבי בגלל עניין הביטחון, הם מאמינים שזו האופציה הכי טובה מהבחינה הזו.
בטח,עדיף ביבי מ3 רמטכלים וסגני ראש מוסד ושבכ
שהערבים נחותים,
והשמאל מסיעים אותם באוטובוסים לקלפיות

אתה לא יכול להסתכל רק על המנדטים.
תראה את זה מהצד של יאיר. היה שר,היה ב2 קדנציות. פוליטקאי יחסית משופשף,יודע לדבר היטב
ופתאום מגיע גנץ ומצליח לקחת יותר מנדטים.בלי נסיון,בלי שום טביעת רגל בפוליטיקה.
יאיר הסכים להיות מספר 2 לאדם שרק פעמיים דיבר למצלמות שהוא לא במדי צה"ל.
זה הקרבה.

לא מסכים. לגנץ היה יותר הוא ויתר יותר. זה שמישהו עמל כדי לקבל רבע ממה שיש למישהו אחר (והם מתפשרים ביניהם חצי חצי)
זה אומר שבגלל שאחד עבד ''יותר קשה'' אז הוא ויתר יותר? יש לו פחות מה להציע! אם...אם מישהו ויתר זה גנץ.

אם הייתי בארץ הייתי מצביע לשלושת הרמטכ"לים וללפיד, אין ספק בכלל - אפילו עם ניסנקורן שם.
בלי שום קשר לימין/שמאל, אני לא חושב שראש ממשלה צריך להישאר על הכיסא מעבר לשתי קדנציות - זה רק עושה רע. ספציפית לגבי נתניהו - אני פשוט לא אוהב את מה שהוא עשה למדינה ולא אוהב את מה שנהיה מהליכוד.

גילוי נאות - בעבר הרחוק מאוד (לפני תקופת ביבי) הצבעתי לליכוד. בבחירות האחרונות הצבעתי ללפיד.

גנץ הוביל בסקרים , ויתר על סיכוי להיות רוה״מ לבד כדי להגדיל את הסיכוי להחליף את השלטון
לפיד הקים מפלגה מ0 ב7 שנים האחרונות, עם קהל פעילים (הייתי ביניהם) מאוד חזק ופעיל (בבחירות 2012, הראשונות של ״יש עתיד״, כל הפעילים היו מתנדבים, מי שעבד עבור הליכוד - עשה את זה בתשלום (נערים בני 16-18 שלא היה אכפת להם מהבחירות רק לעבוד)).
לפיד ויתר למישהו ״חדש״ שלא עבד ב7 שנים האחרונות לבנות מוניטין, על מנת להגדיל את הסיכוי להחליף את השלטון.

גנץ הוביל בסקרים , ויתר על סיכוי להיות רוה״מ לבד כדי להגדיל את הסיכוי להחליף את השלטון
לפיד הקים מפלגה מ0 ב7 שנים האחרונות, עם קהל פעילים (הייתי ביניהם) מאוד חזק ופעיל (בבחירות 2012, הראשונות של ״יש עתיד״, כל הפעילים היו מתנדבים, מי שעבד עבור הליכוד - עשה את זה בתשלום (נערים בני 16-18 שלא היה אכפת להם מהבחירות רק לעבוד)).
לפיד ויתר למישהו ״חדש״ שלא עבד ב7 שנים האחרונות לבנות מוניטין, על מנת להגדיל את הסיכוי להחליף את השלטון.

חח זה רק נשמע מצער, מי ויתר יותר על הנייר זה גנץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית