למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
איזו מפלגת ימין לא מאמינה בפלורליזם, שיוויון זכויות וזכויות אדם בסיסיות?
- למרצ אג'נדה כלכלית סוציאליסטית.
- מרץ כן מאמינים שיש סיכוי בשלום ודוגלים בויתורים כדי לחתור לזה.
- אתה מבזה את עצמך עם השאלה הזו, עוצמה יהודית, הבית היהודי והליכוד מאמינים בפלורליזם וזכויות אדם בסיסיות? כרגע המפלגה הימנית היחידה שלפחות במוצהר מציעה לקיים את זה היא זהות.
- הסברתי שאני יודע שאין להם סיכוי להשפיע בנושאים האלו.
מה גם שאם אתה מצביע מרצ בתקווה שיזיזו תהליכים חברתיים (מה זה אומר?) אתה יוצא מנקודת הנחה שגנץ יהיה ראש ממשלה כי הרי מרצ לא ישבו עם ביבי, וזהות יכולים לשבת עם כל אחד.
זה אומר שהם העבירו וקידמו הכי הרבה חקיקה חברתית לאורך השנים, גם בלי להיות בממשלה.
מצביעים זהות כי כשהוא ידרוש לגזליזציה, הפחתת מכסים והסרת חסמי יבוא, אף פולטיקאי לא ירצה לצאת "הרע" ולא יהיו להם ביצים להתנגד, לכן אני חושב שזהות כן יכולה להוציא דברים לפועל.
אתה תמים אם אתה חושב שזה בהכרח יהיה כל כך פשוט

- אתה מבזה את עצמך עם השאלה הזו, עוצמה יהודית, הבית היהודי והליכוד מאמינים בפלורליזם וזכויות אדם בסיסיות? כרגע המפלגה הימנית היחידה שלפחות במוצהר מציעה לקיים את זה היא זהות.
- הסברתי שאני יודע שאין להם סיכוי להשפיע בנושאים האלו.

זה אומר שהם העבירו וקידמו הכי הרבה חקיקה חברתית לאורך השנים, גם בלי להיות בממשלה.

אתה תמים אם אתה חושב שזה בהכרח יהיה כל כך פשוט
הליכוד לא מאמינים בפלורליזם וזכויות אדם בסיסיות? נו באמת...
הבית היהודי ועוצמה יהודית כדוגמה לימין זה כמו שחד"ש ורע"מ תע"ל דוגמה לשמאל.

יש דוגמאות לחקיקה חברתית?

הליכוד לא מאמינים בפלורליזם וזכויות אדם בסיסיות? נו באמת...
הבית היהודי ועוצמה יהודית כדוגמה לימין זה כמו שחד"ש ורע"מ תע"ל דוגמה לשמאל.

יש דוגמאות לחקיקה חברתית?
אני מקווה שאתה לא מנסה לבלבל אותו עם עובדות

אני חושב שחלק מהחוקים שם חסרי משמעות בפועל ורובם אפילו מזיקים (גם לאוכלוסיות שזה אמור לעזור), אבל אם זה עושה לך את זה אז בסדר.

בכל אופן, קח בחשבון את הטירוף הזה כשאתה מצביע מרצ -
53720663_10216471250267698_3246298052260003840_o.jpg

אני חושב שחלק מהחוקים שם חסרי משמעות בפועל ורובם אפילו מזיקים (גם לאוכלוסיות שזה אמור לעזור), אבל אם זה עושה לך את זה אז בסדר.

look
חחחח הגדלת הקצבאות איזה חי בלה לה לנד.
אני בטוח במאה אחוז שיקחו את הרווחים שבמס ויממנו מזה בורקסים לכנסת

look
חחחח הגדלת הקצבאות איזה חי בלה לה לנד.
אני בטוח במאה אחוז שיקחו את הרווחים שבמס ויממנו מזה בורקסים לכנסת

נראה לך שבמרצ אוכלים בורקסים??
אתה מתכוון אוכל טבעוני, נטול גלוטן, מונבט ומוחמץ.

מישהו פה שאל מקודם איך אפשר לגרום למיליוני אנשים להגר? די בטוח שזו התשובה.

מישהו פה שאל מקודם איך אפשר לגרום למיליוני אנשים להגר? די בטוח שזו התשובה.

שאלה לכולם : תמורת אזרחות במדינה אחרת (לבחירתכם) ומענק קליטה בשווי 150 אלף שקל. התנאי ויתור על האזרחות הישראלית שלכם וכמובן מעבר לאותה מדינה..
הייתם שוקלים הגירה באופן קבוע?

שאלה לכולם : תמורת אזרחות במדינה אחרת (לבחירתכם) ומענק קליטה בשווי 150 אלף שקל. התנאי ויתור על האזרחות הישראלית שלכם וכמובן מעבר לאותה מדינה..
הייתם שוקלים הגירה באופן קבוע?

יש כאן מהגרים בארה"ב שלא מוכנים לקבל אזרחות אמריקאית כי זה אומר שהם יצטרכו לוותר על האזרחות המקורית שלהם.
לשמחתי ישראל לא מתנהגת ככה - ובצדק. את האזרחות שלי הרווחתי אחרי 3 שנים בצבא ועוד 15 במילואים, שלא לדבר על כל המיסים ששילמתי כשגרתי בארץ.

קצינת הקישור עדיין שולחת לי הודעות בוואטסאפ ושואלת אם אני עדיין בחו"ל ואם אני אוכל להגיע לתרגיל בצאלים 😃

כמובן שחבל לי שאני לא אוכל להצביע בבחירות, אבל אני מקווה שדברים ישתנו לטובה בארץ.

נערך לאחרונה:
מצחיק אותי כל אלה שמצביעים ביבי כי הוא "ימין" כל מי שעובר את הרף של 30k ברוטו משלם 48 אחוז מס וזה עוד בלי לדבר על ה17 אחוז מע"מ שיש פה..זהות לפחות מתכוונים להוריד את המס במדרגה הזו ל 28 אחוז ומע"מ אפס...בטחון? גם את זה כבר מזמן אין..שלא לדבר על השחיתות שלו..עדיף כבר כחול לבן על הליכוד אןלי המס ישאר גבוה אבל לפחות זה יחזור לאזרח..בזהות המס ירד..אצל הליכוד גם המס ישאר גבוה וגם בלי שנקבל כלום בחזרה..איך הוא מקבל 30 מנדטים בסקרים ? אין לי מושג...

מצחיק אותי כל אלה שמצביעים ביבי כי הוא "ימין" כל מי שעובר את הרף של 30k ברוטו משלם 48 אחוז מס וזה עוד בלי לדבר על ה17 אחוז מע"מ שיש פה..זהות לפחות מתכוונים להוריד את המס במדרגה הזו ל 28 אחוז ומע"מ אפס...בטחון? גם את זה כבר מזמן אין..שלא לדבר על השחיתות שלו..עדיף כבר כחול לבן על הליכוד אןלי המס ישאר גבוה אבל לפחות זה יחזור לאזרח..בזהות המס ירד..אצל הליכוד גם המס ישאר גבוה וגם בלי שנקבל כלום בחזרה..איך הוא מקבל 30 מנדטים בסקרים ? אין לי מושג...
בדיוק. אני שמח שעוד אנשים עם דעות ימניות שמבינים שביבי הוא לא פחות מבלון נפוח ריק מתוכן.
אם נגיד והבעיה הזאת תקרה בעתיד בארץ והילודה אצלינו תרד לרמה מאוד נמוכה בעוד כמה עשרות שנים ולא תהיה יותר עליה, אתה חושב שזה רעיון טוב להביא מהגרים מאפריקה, דרום אמריקה ואסיה ולאזרח אותם פה? אתה לא רואה בעיה בזה?
הבעיות שאני רואה: 1. איבוד הזהות הלאומית של העם בגלל הגירה וערבוב עם תרבויות אחרות, בנוסף המהגרים מביאים מלא ילדים ועם הזמן יהפכו לרוב במדינה שהיגרו אליה.
2. המהגרים באים ממדינות לא מוצלחות, לכן אין להם במה לתרום ולקדם את המדינה.
3. המהגרים לא באים למדינה כדי לתרום אלא כדי להינות מכל הטוב שאחרים בנו בה במשוך עשרות או מאות שנה בזמן שהמדינה שלהם לא התקדמה לשום מקום.
4. הם מעלים את רמות הפשע, הם עושים פיגועים ועוד הרבה דברים נחמדים.
מה הפתרון ההגיוני לדעתי לילודה נמוכה? לעודד ילודה של יותר ילדים דרך חינוך והסברה ולאפשר תנאים כמה שיותר טובים ועזרה להורים צעירים.

האם ביבי טוב? לא, הוא גרוע. אני בוחר בזהות ורק מקווה שאלה שיכנסו לממשלה יוכלו להשפיע כמה שיותר לטובה, הן בביטחון והן בכלכלה. ממנו אני כבר לא מצפה לכלום, הוא כישלון.
לפיד גרוע כי הוא לא מבין בכלכלה וממציא מיסים, גנץ סיכן חיילים כדי לא לפגוע באזרחים העזתים-יותר חשוב לו לא לפגוע באזרחים של הצד השני מאשר לשמור על החיילים, מה שבעיני קבלת החלטות נגד המדינה והאינטרסים שלה. אני לא רוצה שבראשות הממשלה יעמוד בנאדם שברגע שצריך לקבל החלטות קשות הוא מקבל אותן לא לטובת העם שלו אלא חושב על הצד השני.
למה זה לא טוב שילדים ילמדו על להטבים בבית הספר? כי לא צריך להכניס להם לראש רעיונות שאפשר להיות כאלה כדי שהם יהפכו לכאלה. אלה הפרעות נפשיות שאף אחד לא רוצה לחקור ולטפל ולכן אנחנו מגדירים את זה כשונה. פדופיליה זאת הפרעה נפשית וגם כל שאר הנטיות הלא נורמליות. נכון שהם לא פוגעים באף אחד חוץ מבעצמם לעומת הפדופילים , אבל יש הרבה חולי נפש שגם לא פוגעים באף אחד והם עדיין מוגדרים כחולים. אם אתה נמשך לחיות, לילדים, לעצים, למכוניות וכו אז יש לך בעיה נפשית. אם אתה גבר ואתה חושב שאתה אישה, כלב, בנאדם אחר כלשהו שזה לא אתה, יש לך בעיה נפשית. לא צריך שחולי נפש יבואו לבתי ספר וישטפו את המוח לילדים שעדיין לא מסוגלים לחשוב בהגיון וכל דעה שיתנו להם הם יסכימו איתה. ריבוי הלהטבים הוא גם הבעיה שבגללה הילודה יורדת, כפי שאתה יכול לראות, במדינות שיש הרבה כאלה יש גם ילודה נמוכה. וכל זה מביא לקבלה של אזרחים נחמדים שאונסים, רוצחים ומכינים הרבה הפתעות לאוכלוסייה התמימה שלא חוותה לא מלחמה ולא שום דבר רע בעשורים האחרונים במדינות כמו גרמניה ושוודיה.
ובחזרה לראש הממשלה היקר שלנו, כמו שאמרתי, הוא גרוע והוא נכשל. אני שם ז' בקלפי כדי לא לקבל ז' אחרי זה.

אתה מבלבל שני דברים, יש הבדל בין הגירה מבוקרת עם קריטריונים קשוחים לעומת הגירה המונית של ״מי שבא ברוך הבא״ כמו שקורה באירופה בחלק מהמדינות.

1. איבוד זהות לאומית - זה משהו שנשכח ברוב מדינות העולם, בארץ אני חושב שזה עניין חשוב (לרוב העם) וזו סיבה טובה להגבלת כמויות הגירה באופן כללי.
2. לא נכון. עובדה שיש לך כבר היום הרבה מהגרים מתאילנד, סין ופיליפינים שעובדים בעבודות שישראלים לא רוצים לעשות, הם משתכרים בכבוד ואנחנו זוכים בכוח עבודה אמין זול וחרוץ. יש חסרון לייבוא כוח עבודה מחו״ל בהשקפה כלכלית סוציאליסטים (שמאל) שזה מוריד את השכר לישראלים שרוצים לעבוד בעבודות האלו אבל אם אתה מצביע זהות זה לא רלוונטי אליך. בנוסף, אתה מניח שמדינות עולם שני/שלישי באופן אוטומטי לא יכולות לייצר מהגרים מוצלחים. יש לך המון מהגרים מסין, הודו, בנגלדש, ארצות ערב וכו׳ מאוד משכילים עם השכלה גבוהה ונסיון. לא סתם חצי אוסטרליה מלאה בהם.
3. בגדול אתה צודק (להוציא אנשים שמהגרים מסיבות אחרות, כמו מזג אוויר או התחלה חדשה בחיים או עושים עלייה בגלל שיהודים למשל) אבל... זה לא פוסל את העובדה שזה יכול להטיב עם המדינה בגלל הסיבות שציינתי למעלה.
4. אתה שוב מדבר על מהגרים שלא עשו להם שום בדיקה ופשוט באו איך שהם בלי מסמכים. לא עליהם אני מדבר. באוסטרליה כי מי שמהגר צריך לצרף עבר פלילי מהמשטרה בארץ שהוא מהגר ממנה ואם הוא גר תקופה באוסטרליה צריך לצרף עבר פלילי מכאן.

לסיכום - אתה מדבר על סוג הגירה שונה לגמרי ממה שאני מדבר. שנינו נגד הגירה המונית לא מבוקרת. אבל באופן כללי (לאו דווקא בארץ) הגירה מבוקרת עפ״י צרכים שהמדינה מכתיבה יכולה להטיב עם המון ארצות מערביות. בארץ התחום הזה לא כל כך מפותח אז קשה להבין אבל לדוגמא הגירה לאיזורי פיתוח כדי לעודד צמיחה וכו׳.

אני לא חושב שהומואים לסביות וביסקסואלים אלו הפרעות נפשיות (אתה יכול לחלוק עלי כמובן) זה משהו שקיים בארץ באחוזים לא נמוכים ואני חושב שילדים בגילאי התבגרות צריכים להיות מודעים לעובדה שזה קיים. בגילאי תיכון יש לך תלמידים שיצאו מהארון או אפילו התחילו שינוי מין, אני מסכים איתך שלא צריך לעודד את זה, במיוחד לפני גיל 18, אבל למתבגרים צריך שיהיה את הכלים לקבל את האנשים האלה ולא להתנכל אליהם או פשוט לא להבין אותם (יש עניין של סכנת התאבדות רצינית מאוד לקהילת הטראנס). גם אנשים עם הפרעה נפשית יותר קונבנציונלית כמו דכאון חרדה מניה דיפרסיה ביפולאר וכו׳ - רצוי שיהיה למתבגרים כלים כדי להבין ולקבל אותם. עקרון פשוט של סובלנות, לא הולך לשנות את המיניות של אף אחד.
תוספת - אני לא חושב שבארץ שלנו ספציפית הגירה היא הפתרון לבעיות שיש לנו. אני לא מציע את זה ולא חושב שיש לי חשיבות מזערית לעומת שאר התחלואות שיש בארץ.

אבל, אנשים חוטפים פאניקה שמהגרים = אונס ופשע.

אתה שוכח אולי שאני בעצמי מהגר.

יותר בקטע מהגרים -> אונס ופשע

יש הבדל לא קטן בינך לבין המהגר המוסלמי הממוצע
אז זהו, שלא.
אתה חושב שבנאדם במדינה מערבית באמת מבדיל בין מהגר מישראל או מעיראק, טורקיה, מצרים? ממש לא. מזרח תיכון זה מזרח תיכון בשבילהם.

אתה שוב נכנס להנחות יסוד שאני לא מדבר עליהם, ״מהגר מוסלמי״. מי דיבר על דת או על אפילו ארץ מוצא? הדיון הוא על מהגרים באופן כללי. לגבי מהגרים מוסלמים, מה הבעיה עם מהגרים מוסלמים מבנגלדש לדוגמא (אני מניח שאתה לא יודע כלום עליהם)? אני עובד עם 3 כאלה די קרוב, ואם יש להם מכנה משותף - הם שקטים, עובדים קשה, משכילים ואוהבים את כולם.

בגלל זה אני חוזר ומדגיש:
הגירה המונית בלי שום קריטריונים - ממש לא
הגירה מבוקרת בהתאם לצרכים של המדינה והנתונים האישיים של המועמדים (השכלה, הכשרה, עבר פלילי) - כן, בהתאם לצורך

בלי חלילה לזלזל, אבל בארץ אין לך שום הגירה ״נורמלית״. יש לך אפריקאים חלקם פליטים אורגינל חלקם מהגרים כלכליים שקופצים מעל הגדר, יש לך יהודים שעושים עלייה ויש לך מהגרי עבודה זמניים (סינים, פיליפינים, תאילנדים) שרוב התושבים לא נחשפים אליהם. לאנשים בארץ אין מושג איך הגירה ״נורמלית״ נראית, רק מי שמהגר בעצמו לארץ אחרת.

אז זהו, שלא.
אתה חושב שבנאדם במדינה מערבית באמת מבדיל בין מהגר מישראל או מעיראק, טורקיה, מצרים? ממש לא. מזרח תיכון זה מזרח תיכון בשבילהם.

אתה שוב נכנס להנחות יסוד שאני לא מדבר עליהם, ״מהגר מוסלמי״. מי דיבר על דת או על אפילו ארץ מוצא? הדיון הוא על מהגרים באופן כללי. לגבי מהגרים מוסלמים, מה הבעיה עם מהגרים מוסלמים מבנגלדש לדוגמא (אני מניח שאתה לא יודע כלום עליהם)? אני עובד עם 3 כאלה די קרוב, ואם יש להם מכנה משותף - הם שקטים, עובדים קשה, משכילים ואוהבים את כולם.

בגלל זה אני חוזר ומדגיש:
הגירה המונית בלי שום קריטריונים - ממש לא
הגירה מבוקרת בהתאם לצרכים של המדינה והנתונים האישיים של המועמדים (השכלה, הכשרה, עבר פלילי) - כן, בהתאם לצורך

בלי חלילה לזלזל, אבל בארץ אין לך שום הגירה ״נורמלית״. יש לך אפריקאים חלקם פליטים אורגינל חלקם מהגרים כלכליים שקופצים מעל הגדר, יש לך יהודים שעושים עלייה ויש לך מהגרי עבודה זמניים (סינים, פיליפינים, תאילנדים) שרוב התושבים לא נחשפים אליהם. לאנשים בארץ אין מושג איך הגירה ״נורמלית״ נראית, רק מי שמהגר בעצמו לארץ אחרת.
נשאל את זה אחרת איזה קבוצה באוכלוסיה במדינות אירופאיות מעלות את כמויות הפשע והאונס במימדים לא פרופורציונליים לאחוז באכלוסיה במדינות האירופאיות
ומבצעות אפילו פשעים ברמות חומרה שלא היו באותן מדינות
(רמז: זה לא מהגר יהודי מישראל עם תואר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית