הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש ביקורת על טכניקה של bent over row(יש סרטון)

MrShayke77

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
6
95
6
כמו שהכותרת אומרת, לא להתייחס לתנועות ראש, זזתי עם הראש הרבה כדי לוודא שהגוף בפוזיציה הנכונה

כמו שאמרתי לך כבר אחי, משניה 0:12 זה מתחיל להראות טוב. בהתחלה הרבה קפיצות משונות.

לקראת הסוף מצאת את הפוזיציה הנכונה אז כדאי שתצלם חדש ותעלה את זה באשכול שפתחתי על הגב,יותר אנשים יראו את זה ויתנו את דעתם
התנועות שאתה מבצע לקראת הסוף,כשהראש מסתכל קדימה,היו טובות

נערך לאחרונה:
אני אגב עובד עפי הסרטון הבא:

אבל כמו שכבר הבנתי יש כל מיני וריאציות, הכי חשוב לשמור על גב ישר

הbor מתחיל להראות יותר טוב. הקפדת על גב ישר וחזה זקוף.

אולי אולי העמידה קצת רחבה מדי,קשה לראות מהזווית הזאת.

לגבי דדליפט,אני פחות האיש שלך,סובל קצת מבעיות ברכיים בזמן האחרון

שניהם מעולים. תמשיך ככה.
אבל טיפ קטן, תוריד את הראש למטה, כך שיהיה בקו ישר עם הגב.

• פותח/ת השרשור
הbor מתחיל להראות יותר טוב. הקפדת על גב ישר וחזה זקוף.

אולי אולי העמידה קצת רחבה מדי,קשה לראות מהזווית הזאת.

לגבי דדליפט,אני פחות האיש שלך,סובל קצת מבעיות ברכיים בזמן האחרון
אין בעיה, אשים לב. תודה!

שניהם מעולים. תמשיך ככה.
אבל טיפ קטן, תוריד את הראש למטה, כך שיהיה בקו ישר עם הגב.

תודה אחי

@frozen
עוד 2 סרטונים מזווית טובה יותר

BOR

ו דדליפט

אשמח לשמוע תגובות

חתירה - על פניו נראה לא רע. אתה מעט מקפיץ בחלק מהחזרות. תנסה לשמור על המוט מעט קרוב יותר לגוף ותנסה לתת לשרירים שלך להחזיק קצת חלק מההתנגדות בירידה.

לגבי הדדליפט תקרב את המוט מעט יותר לכיוון הגוף בתור התחלה עוד לפני שאתה מרים בכלל - זה אומר לקחת את הטורסו קדימה קצת ופחות להוציא ברכיים, ותגביה מעט את המוט כי הוא נמוך מידי בגלל הפלטות. חוץ מזה בזמן עלייה להשתמש יותר ברחב גבי ולמשוך את המוט אלייך בדומה לפולאובר כי הוא מעט בורח לך מהגוף. בנעילה עצמה לדחוף מעט את הישבן קדימה ולכווץ אותו כי אתה מפסיד עבודה וכוח שלו בתור המבצע העיקרי של התרגיל.

וואלה תאמת גם לא התחברתי לסרטון שממנו למדת את התרגיל ואתה עובד לפיו, ממליץ לך ללכת דווקא על הסרטון הזה:

@frozen
עוד 2 סרטונים מזווית טובה יותר

BOR

ו דדליפט

אשמח לשמוע תגובות

אהלן אחי,לגבי החתירות:
נראה די בסדר,לדעתי חסר עוד אוויר בגוף כלומר אתה לא מספיק נעול ובגלל זה גם יש הרבה תנועה ונדנודים שלא לצורך.
בנוסף, אל תמהר זה נראה כאילו אתה ממהר לסיים את התרגיל 🤯

לגבי הדדליפט:
1)המוט נמוך ממש אז הייתי מגביה אותו, במשיכה חסר תנועה מהאגן כלומר אין כיווץ של הגלוט ובנעילה למעלה אתה נמצע בסיבוב אגן לפנים.
1) בחלק התחתון של התנועה הברכיים נמצאות לפני הזרועות דלומר אתה כמעט בסקוואט אבל לדעתי זה יסתדר אם תגביה את המוט.

בהצלחה:37mv:

• פותח/ת השרשור
אהלן אחי,לגבי החתירות:
נראה די בסדר,לדעתי חסר עוד אוויר בגוף כלומר אתה לא מספיק נעול ובגלל זה גם יש הרבה תנועה ונדנודים שלא לצורך.
בנוסף, אל תמהר זה נראה כאילו אתה ממהר לסיים את התרגיל 🤯

לגבי הדדליפט:
1)המוט נמוך ממש אז הייתי מגביה אותו, במשיכה חסר תנועה מהאגן כלומר אין כיווץ של הגלוט ובנעילה למעלה אתה נמצע בסיבוב אגן לפנים.
1) בחלק התחתון של התנועה הברכיים נמצאות לפני הזרועות דלומר אתה כמעט בסקוואט אבל לדעתי זה יסתדר אם תגביה את המוט.

בהצלחה:37mv:

איך אפשר לנעול את הגוף בזמן הBOR ואיך אפשר להגביהה את המוט של הדדליפט?

איך אפשר לנעול את הגוף בזמן הBOR ואיך אפשר להגביהה את המוט של הדדליפט?

1)כשהמוט תלוי עלייך, כלומר לפני שאתה מושך אותו קח אוויר ותפעיל את הבטן.
תנסה בראש לחשוב "למשוך מרפקים אחורה"

2. דדליפט אמור להיות בגובה של 20סמ מעל האדמה, פלטה של 20קילו בדרך כלל מתאימה אבל ראיתי גם כאלה קטנות, פלטות גדולות יתאימו פה או פשוט הגבהה עם מדרגות מתחת לפלטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית