הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבוע ראשון בסייקל, איך ההתקדמות עד עכשיו?

• פותח/ת השרשור MENAHM
  • פורסם בתאריך

MENAHM

משתמש מתחיל
52
2
נק' מוניטין:
-71
52
2
אני במהלך סייקל של 8 שבועות טסט 650 + דקה 400 ואתמול סיימתי את השבוע הראשון.
מבחינת משקלים יש שיפור מדהים
וגם במראה
עליתי 2.5 קילו שריר
אני אוכל בפלוס של 800 קלוריות והתפריט שלי מורכב מ 60% חלבון 20% פחמימות ו-20% שומן.
את הPCT אני עושה מתחילת הסייקל + חודש אחריו.

ההתקדמות טובה עד עכשיו לשבוע בסייקל ראשון?

ואתמול סיימתי את השבוע הראשון.
עליתי 2.5 קילו שריר

פתחת חמש אשכולים,כל פעם מחדש אמרו לך שאתה לא מוכן ואתה לא בשל לסייקל! אני באופן אישי כתבתי לך 30 שורות ללמה אתה לא צריך להזריק,פירטתי לך כל כך יפה ואתה צוחק לי ולשאר חברי הפורום בפנים?

סלח לי על ההתבטאות..אבל, אתה אידיוט?
מאחל לך ג'ינו כמו של קים קרדשיאן.

ואתה באמת חושב שעלית כמעט 3 קילו שריר בשבוע הראשון של הזריקות? אם היית קצת מבין משהו היית יודע שלא עלית אפילו גרם.

ושלא תעיז לבוא לבקש עזרה שמשהו ישתבש לך.

ממליץ לכל המשתמשים והמנהלים לעבור על פוסטים ישנים של הבחור ולראות כמה הוא עושה צחוק מאיתנו ומעצמו.

הרי לפני שבוע נתת להודעה שלי מוניטין ותשובה נבחרת שנימקתי לך מכל הלב ואמרת שממש עזרתי לך
אז שוב,למה להיות אידיוט? למה??
את הPCT אני עושה מתחילת הסייקל + חודש אחריו
מנהלים בבקשה בבקשה לנעול ולהעיף אותו מפה בבקשההההה
@שים הוא חזר 🙁
@Navira זוכר אותו? זה ההוא עם הזרע של סוסים.
בבקשה תצטרפו למחאה שלי לסלק אותו

פתחת חמש אשכולים,כל פעם מחדש אמרו לך שאתה לא מוכן ואתה לא בשל לסייקל! אני באופן אישי כתבתי לך 30 שורות ללמה אתה לא צריך להזריק,פירטתי לך כל כך יפה ואתה צוחק לי ולשאר חברי הפורום בפנים?

ואתה באמת חושב שעלית כמעט 3 קילו שריר בשבוע הראשון של הזריקות? אם היית קצת מבין משהו היית יודע שלא עלית אפילו גרם.

ממליץ לכל המשתמשים והמנהלים לעבור על פוסטים ישנים של הבחור ולראות כמה הוא עושה צחוק מאיתנו ומעצמו.

הרי לפני שבוע נתת להודעה שלי מוניטין ותשובה נבחרת שנימקתי לך מכל הלב ואמרת שממש עזרתי לך

@שים הוא חזר 🙁
תשמע כאלה בדיחות עוד לא שמעתי אני לא רופא אבל מנחם היקר ההבחנה שלי אליך שאתה אדיוט גמור או שאתה חיי בעולם משלך או שאתה אדיוט למרות שאם אתה חיי בעולם שלך אתה אדיוט דגנרט ינשאללה ינשרו לך הפיטמות על זה שלא הקשבתה לאנשים שקצת מבינים יותר ממך

• פותח/ת השרשור

@שים הוא חזר 🙁
אבל יש שינוי במראה לטובה ובכוח ממש.
איך זה שלא עליתי גרם?!?

• פותח/ת השרשור
בהחלט מבדר. 🤪
אולי תעלה תמונות לפני אחרי כדי להוכיח לכולם עד כמה הם טועים.😱
מה מבדר?
ואני יעלה. בסוף הסייקל.

אני מפחד לשאול...🤢
די! אני לא שותה זרע של סוסים! אני שותה שייק חלבון.

אני במהלך סייקל של 8 שבועות טסט 650 + דקה 400 ואתמול סיימתי את השבוע הראשון.
מבחינת משקלים יש שיפור מדהים
וגם במראה
עליתי 2.5 קילו שריר
אני אוכל בפלוס של 800 קלוריות והתפריט שלי מורכב מ 60% חלבון 20% פחמימות ו-20% שומן.
את הPCT אני עושה מתחילת הסייקל + חודש אחריו.

ההתקדמות טובה עד עכשיו לשבוע בסייקל ראשון?
רק לי זה נראה שהבחור הזה טרול

למה אתה רוצה שיחסמו אותי?
מה אם משהו יסתבך ואצטרך עזרה?
אפילו בתשובות שלך אתה נשמע כמו טרול.
בו נגיד שאם כולם חושבים ככה ובאמת זה אמיתי הנושא שנפתח היית צריך לנסח את עצמך בצורה
הרבה יותר משמעותית ולא לענות תשובות של צחוק.

מה אם משהו יסתבך ואצטרך עזרה?

כי שאלת אותנו לפני שבועיים וכולנו הזהרנו אותך ואמרנו לך לא לעשות את זה.
הסייקל שרשמת למעלה נראה כמו רשימת מכולת,אתה לוקח שם דברים שהשד יודע למה.
אני גם לא מתכוון להגיד לך מה הבעיה בסייקל כי זה היה אחריות שלך לחקור וללמוד,לא שלי.
אני הזהרתי אותך מראש,אז אל תבוא לפה לבקש עזרה שמשהו משתבש.אף אחד לא עובד אצלך

@שים הוא חזר 🙁
מבין את הטענה שלך, אבל אם הבחור החליט להזריק - זו בחירה שלו..

מבין את הטענה שלך, אבל אם הבחור החליט להזריק - זו בחירה שלו..
אבל אם רק שבוע שעבר הוא נתן לי מוניטין להודעה ואמר תודה שעזרתי לו,ועכשיו הוא צוחק לי בפנים..שיעשה מה שהוא רוצה,לבד. שלא יחפש עזרה אצלי
ויותר מזה,נכון שאני לא מנהל(ואני לא מתיימר להיות) אבל אני כן חבר פעיל בפורום הזה.
ובן אדם שמחליט להזריק רק בשביל "אני רוצה קיצור דרך"(המילים שלו מפוסט קודם) זה לא בבית ספרנו.

כל אדם שלקח את הדרך הלא נכונה ונקלע למצוקה יקבל סיוע מלא ממני ומחברי הפורום שמבינים קצת בסטרואידים ותרופות,אבל רמה כזאת של בורות והטרלה וזלזול לא ראיתי הרבה זמן.
זה באמת פוסטים שמעלים בי צער שאין פה את התותחים שהיו פעם, תום ודניאל ברק. עשו סדר כאן

ובן אדם שמחליט להזריק רק בשביל "אני רוצה קיצור דרך"(המילים שלו מפוסט קודם) זה לא בבית ספרנו.
עכשיו אתה מבין מה אני חושב על מוזרקים בכללי.
אבל אם רק שבוע שעבר הוא נתן לי מוניטין להודעה ואמר תודה שעזרתי לו,ועכשיו הוא צוחק לי בפנים..שיעשה מה שהוא רוצה,לבד. שלא יחפש עזרה אצלי
אל תיקח את זה אישי, הבחור אהב את העזרה, איכפתיות, והעיצות שלך ונתן לך מוניטין וכו'... עכשיו הוא חזר בו והחליט להזריק (דבר שאני נגד לא משנה מי ומתי). זה לא אמור להעליב אותך, או להוות זלזול בך.
כל אדם שלקח את הדרך הלא נכונה ונקלע למצוקה יקבל סיוע מלא ממני ומחברי הפורום שמבינים קצת בסטרואידים ותרופות,אבל רמה כזאת של בורות והטרלה וזלזול לא ראיתי הרבה זמן.
אם יסירו את הבחור מהפורום, לא תצליח לעזור לו אם יצטרך. ממליץ לך לא לקחת את זה אישי, ולהכיר בזה שלמרות שהוא עושה טעות לדעתך (ולדעתי), עדיין תוכל לעזור לו אם יצטרך.
ואמנם הכותרת מקוממת מאוד, ואני חושש לחייו של הבחור המסכן, אני לא רואה טעם להסיר אותו. בן אדם שעושה את מה שהוא עושה לגוף שלו (ומה שכל המוזרקים כמעט עושים לגוף שלהם) כנראה סובל מכמה בעיות נפשיות שלא תצליח לפתור מעבר למסך, אז אל תנסה. פשוט תיעץ מה שבא לך, ותקווה שהבחור יעשה את ההחלטות הנכונות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית