הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג׳ל טסטוסטרון

כל ג׳ל הוא 50 מלגרם נכון? ואחרי שאתה מורח ג׳ל עם אני לא טועה רק 7% מזה נספג, לא יודע עד כמה זה מדויק אבל קראתי על זה איפו שהוא. בכל מקרה מניסיון של אנשים הזריקה מורגשת בהרבה מ ג׳לים .

כל ג׳ל הוא 50 מלגרם נכון? ואחרי שאתה מורח ג׳ל עם אני לא טועה רק 7% מזה נספג, לא יודע עד כמה זה מדויק אבל קראתי על זה איפו שהוא. בכל מקרה מניסיון של אנשים הזריקה מורגשת בהרבה מ ג׳לים .
כל שקית היא 50 מ״ל כפול 10 ימים זה יוצא 500מ״ל.
רק חצי?!! נספג?
לא מבין
האם 10 ג׳לים שווים בערך כמו זריקה של 250מג טסט?
למה בחרת דווקא 10 ימים?

לפי ההבנה שלי רק איזה 13גלים שווים בעוצמה לזריקה
ולוקחים לפחות 4ביום
זה מסביר את זה שאני כבר ביום הרביעי למריחה,
שקית בכל יום.
יש טיפה כאבי ראש,ואתמול בערב פעם ראשונה מזה חודשים,שהייתי די ערני ולא נרדמתי על הספה.
לא מעבר לזה

אתה לא מעדיף כבר להזריק ? זה יותר עדיף מג׳ל
האמת שזה די בסדר,קצת דביק ועכשיו בחורף לוקח לזה קצת יותר זמן להתייבש.
אבל אתן לזה צאנס 3 חודשיים כמו שאמר הרופא.
השלב הבא יהיה זריקות אני מניח.
אתה גם בטיפול trt?

• פותח/ת השרשור
וואלה אחוז שומן לא מדדתתי הרבה זמן אז לא יודע 85 קילו מטר 1.77
עד היום עשיתי סלט לפני שנה לקחתי 60כדורי דיאנה בול ולאחר מכן 2זריקות טסט ואז ננדרולון בשבוע השני
ובשבוע ה4 בטעות כדי לעשות דווקא להורים לקחתי ויאגרה ומאז אני לוקה בהתקפים של קשיי נשימה סחרחורות לא יודע אם זה תופעות לוואי או מה אבל בפירוש דפקתי את עצמי למשך 8חודשים לא הייתי יציב בשלושה הראשונים היה גהינום שכחתי לציין שגם לקחתי זריקת טסטו מיקס סוסטנון
ומאז התגברו לי ההתקפי חרדה או מה שזה לא יהיה ב-4 החודשים האחרונים הכל לפני איזה 6חודשים התחלתי לקחת ssri לוסטרל וזה החליש את התופעות לוואי היום אני סבבה לגמרי כל זה קרה בשנה וחצי האחרונות
את הזריקות טסט לקחתי בערך חודש אחרי ה60 דיאנה בול זה למה אמרתי שעשיתי סלט

ובקרוב רוצה לעשות סייקל ראשון אמיתי
בן 21 באוגוסט

• פותח/ת השרשור
בזמנו הייתי טיפש לא חשבתי הרבה הייתי מתוסכל מהחיים ואמרתי לא אכפת לי מה יקרה לי אבל עכשיו אני רוצה לעשות את זה בזהירות אני מרים משקלים חמודים של 120 בנצ 4חזרות 2סטים שלישי איזה 2חזרות כתפיים 36 כל יד משקולות חופשיות יד קדמית עם מוט W 20 כל צד 48קילו 3סטים של 10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית