עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשר אדום הוא פחות טוב
הבנתי שזה עושה נזקים בריאותיים כאלה או אחריםבשר אדום זה המקור הכי טוב שתמצא לחלבון,ברזל וb12.
למה פחות טוב?
כן יש איזה מחקר על סרטן אבל גם יש מחקר שפלפל שחור מבטל את הקטע הסרטני בבשר אדום.. אין תשובה חד משמעית ואני צורך בשר אדום כמעט כל יוםאיזה נזקים בריאותיים?
בריאים יותר כי מה? אם אתה מדבר בקטע של הזרקת הורמונים והתנאים החרא שהבקר חיי בהן, אז העופות חיות בדיוק באותן התנאים. זה שיש בבשר אדום יותר שומן וכולסטרול ממש לא מוריד מבריאותו. בביצים טריות יש סלמונלה, ואני שנים הייתי שותה כ 4-6 ביצים טריות ביום ולא קרה לי כלום זה אומר שאם הייתי ממשיך ככה לא הייתי חולה? אי אפשר לדעת. הכל צריך להיות במידה מסויימת.כן יש איזה מחקר על סרטן אבל גם יש מחקר שפלפל שחור מבטל את הקטע הסרטני בבשר אדום.. אין תשובה חד משמעית ואני צורך בשר אדום כמעט כל יום
תדאג מבשר מעובד בלבד.
A massive review of 20 studies including 1,218,380 individuals found that processed meat was associated with an increased risk of heart disease and diabetes. However, no association was found for unprocessed red meat .
זה לא אומר שכדאי לאכול בשר אדום כל יום,כי כן יש שומן וכולסטרול. עוף והודו יהיו בריאים יותר אבל אין נזק בבשר אדום
הכוונה שבקר פחות טוב מחזה עוף. זה לא מטרת הדיון אם בקר הוא בריא או לא רק איזה חלק עדיף 😅איזה נזקים בריאותיים? מי שאמר לך את זה טרח גם לפרט או שזה סתם טבעוני שמנסה להפחיד אותך?
כמו שפרוזן אמר בשר אדום זה בין מקורות החלבון הטובים ואולי המקור הבלעדי ל-B12 וקריאטין מהחי.
כמובן שנתחים שמנים פחות בריאים בגלל תכולת השומן הרווי שלהם, אבל נתחים כמו כתף סינטה ופילה בקר הם נתחים ללא שומן כמעט באופן מוחלט.
בשר שנחשב ללא בריא זה בשר מעובד, נתחים שומניים פחות מומלצים לצריכה באופן קבוע אבל במינון הנכון הם מקור טוב לחלבונים ולויטמינים, ובשר אדום דל בשומן זה מקור מצוין לחלבון.
לא ברמה שצריך להוריד. אל תתעסק בחישובים האלה.כמה גרם בקר שווה לגרם של קריאטין? אני אוריד פשוט באותו היום טיפה מהקריאטין אם אני אוכל כמויות גדולות
מצאתי מקור שאומר שב1.1 קילו יש 5 גרם קריאטין ומקור אחר שאומר שב200 גרם יש 2 גרם קריאטין (פה זה מאוד משמעותי).לא ברמה שצריך להוריד. אל תתעסק בחישובים האלה.
תאכל מה שטעים לך,בשר זה בשר. אם אתה רוצה להקפיד תאכל חלקים בלי שומן
זה הנכון.מצאתי מקור שאומר שב1.1 קילו יש 5 גרם קריאטין
לא כל יום אבל ביום שאני אכול 400 עדיף להוריד קריאטין ל3 לא? זה לא באמת כזה מסובך כפית שטוחה מוריד 2/5 בערך לפי העיןזה הנכון.
ואתה לא אוכל קילו בשר אדום כל יום
האמת הבנתי שבתכלס הגוף קולט רק איזה 3 גרם ולוקחים 5 בשביל לקחת מקסימום בוודאותזה לא משנה ה2 גרמים האלה. אתה גם לא תאכל בשר כל יום אז בסהכ השבועי זה מסתדר לך
מיותר להתעסק בזה
בהעמסה. הכוונה אחרי שאתה כבר "עמוס", הכמות שצריך בשביל התחזוק, טוענים שזה 3 גרם ולוקחים 5 רק ליתר ביטחון כדי לא לקחת בטעות פחות.יש גם כאלה שלוקחים 20 גרמים ביום.
הגבול ספיגה שלך הוא הרבה מעל 3
אני ממש לא יודע הכל וגם הדברים שאני כבר יודע לא בטוח נכוניםאז למה אתה שואל אם אתה יודע הכל?
5 גרם כל יום. אין כלל יותר פשוט מזה