הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זיהוי בשר בקר/עוף מוזרק

Ilya9999

משתמש מתחיל
29
5
נק' מוניטין:
5
29
5
שלום חברים
איך ניתן לדעת על בשר בקר/עוף וכדומה טרי בסופר/קצביה
אם מדובר בבשר נקי או מוזרק
ואם מוזרק איזה חומרים יש שם
יש דרך או שזה אבוד?
אמרו לי על סטייקים למשל אם הבשר רך מאוד כשאוכלים הוא מוזרק
כי בשר צריך להיות קשה ולעיס

אמרו לי על סטייקים למשל אם הבשר רך מאוד כשאוכלים הוא מוזרק
כי בשר צריך להיות קשה ולעיס
לא נכון ממה שידוע לי, אם מיישנים את הבשר בקר מספיק זמן אז הוא לא יהיה קשה ולעיס, חוץ מזה תלוי נראה לי בזן הפרה ותנאי הגידול שלה

יהיה קשה לדעת בוודאות לדעתי.

קח כמה נקודות:
- אם אתה קונה בשר ארוז מחנות, יש רשימת רכיבים. אם ברכיבים יש חומרים כמו פוספטים יכול להיות שיש מים מוספים (החומרים האלה שימושיים בין היתר כדי להחזיק עוד מים בבשר). ברוב המוחלט של המקרים גם כתוב "10% מים מוספים" או "90% בשר בקר" ומכאן אתה יכול להסיק.
- הסיכוי שקצב בקצבייה יתחיל להסתבך עם הזרקת מים וחומרים שימנעו קלקול - לדעתי לא גבוה, זו כנראה חתיכת התעסקות ולא פשוט לקחת מזרק ולשים מים. אני בכל מקרה אשאל חבר קצב ואעדכן פה.
- אם ממש חשוב לך - אתה יכול לעשות ניסוי ולשקול בשרים עם מים מוספים ולהשוות לבשרים לא מעובדים, לפני ואחרי צלייה. זאת תחת ההנחה (ייתכן ששגויה) שהמים המוספים ייטו להתאדות יותר בבשרים "מוזרקים" מה שתבין דרך אובדן משקל יותר גדול באופן יחסי. כמובן בתנאים שווים, כשאתה שולט במקסימום משתנים, מספיק חזרות וכד'.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים
הבעיה בבשר שמוסיפים לו מים זה לא המים עצמם אלה החומרים שסופחים את המים שהם מאוד לא בריאים

יהיה קשה לדעת בוודאות לדעתי.

קח כמה נקודות:
- אם אתה קונה בשר ארוז מחנות, יש רשימת רכיבים. אם ברכיבים יש חומרים כמו פוספטים יכול להיות שיש מים מוספים (החומרים האלה שימושיים בין היתר כדי להחזיק עוד מים בבשר). ברוב המוחלט של המקרים גם כתוב "10% מים מוספים" או "90% בשר בקר" ומכאן אתה יכול להסיק.
- הסיכוי שקצב בקצבייה יתחיל להסתבך עם הזרקת מים וחומרים שימנעו קלקול - לדעתי לא גבוה, זו כנראה חתיכת התעסקות ולא פשוט לקחת מזרק ולשים מים. אני בכל מקרה אשאל חבר קצב ואעדכן פה.
- אם ממש חשוב לך - אתה יכול לעשות ניסוי ולשקול בשרים עם מים מוספים ולהשוות לבשרים לא מעובדים, לפני ואחרי צלייה. זאת תחת ההנחה (ייתכן ששגויה) שהמים המוספים ייטו להתאדות יותר בבשרים "מוזרקים" מה שתבין דרך אובדן משקל יותר גדול באופן יחסי. כמובן בתנאים שווים, כשאתה שולט במקסימום משתנים, מספיק חזרות וכד'.
תודה רבה אחי
הבעיה שהקצב עצמו לא יכול לדעת כי אפשר להוסיף את החומרים במפעל עצמו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית