עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נכון ממה שידוע לי, אם מיישנים את הבשר בקר מספיק זמן אז הוא לא יהיה קשה ולעיס, חוץ מזה תלוי נראה לי בזן הפרה ותנאי הגידול שלהאמרו לי על סטייקים למשל אם הבשר רך מאוד כשאוכלים הוא מוזרק
כי בשר צריך להיות קשה ולעיס
תודה רבה אחייהיה קשה לדעת בוודאות לדעתי.
קח כמה נקודות:
- אם אתה קונה בשר ארוז מחנות, יש רשימת רכיבים. אם ברכיבים יש חומרים כמו פוספטים יכול להיות שיש מים מוספים (החומרים האלה שימושיים בין היתר כדי להחזיק עוד מים בבשר). ברוב המוחלט של המקרים גם כתוב "10% מים מוספים" או "90% בשר בקר" ומכאן אתה יכול להסיק.
- הסיכוי שקצב בקצבייה יתחיל להסתבך עם הזרקת מים וחומרים שימנעו קלקול - לדעתי לא גבוה, זו כנראה חתיכת התעסקות ולא פשוט לקחת מזרק ולשים מים. אני בכל מקרה אשאל חבר קצב ואעדכן פה.
- אם ממש חשוב לך - אתה יכול לעשות ניסוי ולשקול בשרים עם מים מוספים ולהשוות לבשרים לא מעובדים, לפני ואחרי צלייה. זאת תחת ההנחה (ייתכן ששגויה) שהמים המוספים ייטו להתאדות יותר בבשרים "מוזרקים" מה שתבין דרך אובדן משקל יותר גדול באופן יחסי. כמובן בתנאים שווים, כשאתה שולט במקסימום משתנים, מספיק חזרות וכד'.