הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה חלק בבשר בקר הכי בריא? כתף, חזה וכו'

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
לפי מה שהבנתי באופן כללי בשר אדום הוא פחות טוב אבל בכל זאת הייתי מעוניין לדעת איזה חלק בבשר בקר הכי בריא?

תודה

אני ממש לא יודע הכל וגם הדברים שאני כבר יודע לא בטוח נכונים

על כל פנים אין סיבה להיות מקובע ולהגיד "5 וזהו כי ככה"

הטענה שלך שזה לא שווה את ההתעסקות מובנת בעיני, אמנם מבחינתי זאת לא ממש התעסקות ולכן מבחינתי העניין פתוח לדיון.

זה לא דיון אלא התעסקות בשטויות. זה כמו להגיד ״אכלתי 18 גרם חלבון במקום 20, פה זה משמעותי״. ה 2 גרם האלה לא יעשו שום הבדל.

זה לא דיון אלא התעסקות בשטויות. זה כמו להגיד ״אכלתי 18 גרם חלבון במקום 20, פה זה משמעותי״. ה 2 גרם האלה לא יעשו שום הבדל.

למה שטויות? זה מסקרן אותו והוא רוצה לדעת זה כולה פוסט בפורום הוא לא הלך לבצע מחקר בנושא

• פותח/ת השרשור
זה יותר כמו "יש לי תפריט שאני אוכל בו 200 גרם חלבון, אכלתי היום עוד 200 גרם חזה עוף בנוסף לתפריט הרגיל, אני אוריד את השייק חלבון של אותו היום, אין לי צורך בו"

בכללי האנלוגיה שלך לא ברורה, לא ממש הבנתי את הכוונה מאחוריה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית