הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הבטחתי שאעדכן ;)

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
תכנית האימונים שבנו לי בחדר הכושר:

FBW:
10-20 דק חימום.

חזה: לחיצות חזה- 12X2

גב: חתירה לגב- 12X2
פשיטת גב על כיסא- 15X2

כתפיים: לחיצות כתפיים במכשיר- 10-10X2 (בשתי זוויות שונות)

יד אחורית: פשיטת מרפק פולי עליון עם חבל- 12X2

רגליים: לחיצת רגליים (יענו סקווט במכונה) 12X2
כפיפות ברך 12X2
הרחקת ירך -12X2

בטן: כפיפות בטן במכשיר- 12X2
הנפת רגליים/ קירוב ברכיים לחזה- 12X3
כפיפות בטן -אופניים- 15X2
כפיפות לכל צד בנפרד -15 לכל צד
והיה עוד תרגיל אחד שאני לא ממש יודעת איך לתאר אותו שעובד על המתניים.

וזהו.
עשיתי היום את האימון במלואו בפעם הראשונה. היה לי ממש נחמד. מבחינת משקלים עשיתי את המקסימום שאני יכולה לסיים את הסטים. בחלק קצת חרקתי שיניים (בקטע טוב כמובן, אם ראיתי שאני ממש לא מסוגלת אז הורדתי טיפה משקל והמשכתי).
האמת הרגיש לי קצת סבבה מדיי חחח.... סיימתי נורא מהר. בדכ לוקח לי לפחות שעה לאימון! היום סיימתי את הכל תוך 30 דק' + 10 חימום! :0
אולי אוסיף עוד שרירים לעבוד עליהם (יד קדמית, ירך פנימית, ישבן... מה עוד פספסתי?)
וגם בחד"כש הקודם עבדתי יותר עם משקולות חופשיות, אולי המעבר למכונות הופך הכל ליותר קל.

אני עושה את האימון הזה ביום שני ורביעי, ובשלישי חוגגת לי בזומבה 😛
יש לי בבית משקולות מתפרקות, אז אוסיף עוד אימון ביתי בסופ"ש. אשמח להמלצות לתרגילים טובים.

נ.ב- נשקלתי הבוקר אצל הדיאטנית ועליתי עוד קילו וזה כבר לא מצחיק. מבטיחה שלא שיניתי תזונה כמעט בכלל! :(

• פותח/ת השרשור
סבבה, שיכנעתם אותי חחח...
הייתה לי התלבטות עם נטייה ל"לא".
הכף הוכרעה.

כ''כ אבל, מי שקונה אבקת חלבון משומשת ודברים כאלו פשוט מטריף אותי

יכול להיות שהכל בסדר ויכול להיות שיש שם חלקיקים של הזרע שלו! מי יודע!

אויי בעע....
אני חושבת שזה מתחת לרמה הקולינרית שלי חחח
תודה ;)

ואם כבר, אז כבר - יש לכם המלצה כלשהי לאבקת חלבון טעימה? חשוב שתהיה גם כשרה.... 😃

נערך לאחרונה:
סבבה, שיכנעתם אותי חחח...
הייתה לי התלבטות עם נטייה ל"לא".
הכף הוכרעה.

אויי בעע....
אני חושבת שזה מתחת לרמה הקולינרית שלי חחח
תודה ;)

ואם כבר, אז כבר - יש לכם המלצה כלשהי לאבקת חלבון טעימה? חשוב שתהיה גם כשרה.... 😃
כשרות אני קונה בדרך כלל מטבע בריא

קצת דילאיי בתגובה חח (חיי סטודנט עמוסים שכאלה)

אגבבב!!! נשקלתי הבוקר ואיכשהו המשקל הראה 53.3 שזה הזוי לחלוטין. אז בשורה התחתונה לא עליתי בכלל חחחח... אין לי מושג מה קרה שזה קפץ ככה, זה בחיים לא קרה לי....!! .___________.

התזונאית שלי היא בעיקר כדי לבדוק שאני ביחסי שלום עם אוכל. אם אני אתחיל לדבר איתה על לקצץ בפחמימות לטובת חלבונים, אני לא בטוחה שהיא תגיב בחיוב :X
למרות שהיא ממש זורמת איתי רוב הזמן חחח.

חושבת שאלך על 2 סטים אם אני לא רוצה להיתקע שעתיים בחד"כ אם אני עושה FBW...
-לגבי המשקל: אמרתי לך! הוא משתנה גם מסיבות שאינן קשורות בהכרח להשמנה\הרזייה. אם תאגרי יותר נוזלים, כי אחלת יותר פחמימות, או מלחים, או כי את קרובה לווסת - את תשקלי יותר, וזה לא יהיה משומן. לכן, כדי למזער את הסטייה, רצוי להשקל לעתים תכופות, ולערוך ממוצע לשקילות שלך.

-לגבי התזונאית: אם היא מגניבה וזורמת, ובגישה של מערכת יחסים בריאה עם אוכל, אז נראה לי שזה אומ ששווה לדבר אתה. 😃
אל שאלי איך את מורידה פחמימה - תשאלי איך את מוסיפה חלבון.

-ברגע שתדעי סקוואט, פרונט סקוואט, דדליפט רומני, בנץ' פרס, פרס, חתירת פנדליי ופולי-עליון (או מתח), אפשר לכתוב לך תכניות מאוד יפות, של 40 דקות גג שבגג.

תגידו, עד כמה זה בטוח לקנות מיכל פתוח של אבקת חלבון?
מצאתי מישהו שמוכר דימטייז קפה-מוקה ב150 שקלים, טוען שלקח רק 6 סקופים והפסיק כי נגמל מקפאין...
אני רואה שאתם כאן כל פעם קונים ומוכרים אריזות פתוחות... זה בסדר או שצריך לנקוט אמצעי זהירות?

אני קונה מהמפיץ של דיימטיז זוג 2.3 ב229 כל אחת.(459 לזוג)ככה שבמקום 150 על פתוח זה 229 חדש,אין מה לחשוב.

בנוגע למוקה,היה לי מוקה ועוגיות ואי אפשר לשתות את זה.
לכי על שוקולד פאדג,מנסיון זה טעם שכולם מצליחים להתחבר אליו כמעט כמו שוקו.

ראיתי עכשיו,אבל היא לא כשרה אז איך רצית לקנות את המוקה דיימטיז?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
-לגבי המשקל: אמרתי לך! הוא משתנה גם מסיבות שאינן קשורות בהכרח להשמנה\הרזייה. אם תאגרי יותר נוזלים, כי אחלת יותר פחמימות, או מלחים, או כי את קרובה לווסת - את תשקלי יותר, וזה לא יהיה משומן. לכן, כדי למזער את הסטייה, רצוי להשקל לעתים תכופות, ולערוך ממוצע לשקילות שלך.

-לגבי התזונאית: אם היא מגניבה וזורמת, ובגישה של מערכת יחסים בריאה עם אוכל, אז נראה לי שזה אומ ששווה לדבר אתה. 😃
אל שאלי איך את מורידה פחמימה - תשאלי איך את מוסיפה חלבון.

-ברגע שתדעי סקוואט, פרונט סקוואט, דדליפט רומני, בנץ' פרס, פרס, חתירת פנדליי ופולי-עליון (או מתח), אפשר לכתוב לך תכניות מאוד יפות, של 40 דקות גג שבגג.

כןן כלכך קיוויתי שזה סתם חד פעמי.... הבעיה היא שאין לי משקל זמין כל השבוע, רק בימי שישי בבוקר כשאני הולכת סופ"ש להורים (שבת אי אפשר..) לא יודעת עד כמה מומלץ לי להישקל כל יום חח...
עכשיו גם העליתי קצת את הקלוריות (אומייגאדאומייגאדאומייגאד) ל1300-1400, ואני ממש במתח, אבל שומרת על פאסון חחח...

אני קונה מהמפיץ של דיימטיז זוג 2.3 ב229 כל אחת.(459 לזוג)ככה שבמקום 150 על פתוח זה 229 חדש,אין מה לחשוב.

בנוגע למוקה,היה לי מוקה ועוגיות ואי אפשר לשתות את זה.
לכי על שוקולד פאדג,מנסיון זה טעם שכולם מצליחים להתחבר אליו כמעט כמו שוקו.

ראיתי עכשיו,אבל היא לא כשרה אז איך רצית לקנות את המוקה דיימטיז?

וואי לא יודעת, פרסמתי שאני מחפשת אבקה כשרה והוא אמר שהיא כשרה! :0
ראיתי שיש באייהרב אבקות של מאסלפארם במשקל קילו ב92 שח! אז אם אני קונה 2 כאלה, זה יוצא לי 200 כולל המשלוח והכל.
הבאסה שיש רק בטעם שוקולד חלב / ווניל לכמות של קילו. (אני רואה שמשקל גדול יותר זה קפיצה מטורפת במחיר)

עוד בעיה, שקניתי לפני כמה חודשים 3 אריזות של חטיפי חלבון שלהם, והם קצת יצאו לי מכל החורים חחחח (אגב, חטיפי חלבון זה בסדר למכור? נשארו לי 12, חלק קינמון וחלק שוקולד לבן ופטל, ובחיי שאני כבר לא מסוגת לאכול אפילו אחד נוסף חח מיציתי לגמרי.) ואני קצת מפחדת שהאבקה תהיה בטעם של החטיפים כי באמת שחלאס :X

וואי לא יודעת, פרסמתי שאני מחפשת אבקה כשרה והוא אמר שהיא כשרה! :0
ראיתי שיש באייהרב אבקות של מאסלפארם במשקל קילו ב92 שח! אז אם אני קונה 2 כאלה, זה יוצא לי 200 כולל המשלוח והכל.
הבאסה שיש רק בטעם שוקולד חלב / ווניל לכמות של קילו. (אני רואה שמשקל גדול יותר זה קפיצה מטורפת במחיר)

עוד בעיה, שקניתי לפני כמה חודשים 3 אריזות של חטיפי חלבון שלהם, והם קצת יצאו לי מכל החורים חחחח (אגב, חטיפי חלבון זה בסדר למכור? נשארו לי 12, חלק קינמון וחלק שוקולד לבן ופטל, ובחיי שאני כבר לא מסוגת לאכול אפילו אחד נוסף חח מיציתי לגמרי.) ואני קצת מפחדת שהאבקה תהיה בטעם של החטיפים כי באמת שחלאס :X

אם את לא מסוגלת לאכול חטיפי חלבון,את לא תוכלי לשתות את המאסלפארם,זה לא טעים.
בעיה עם אבקה כשרה,פשוט גם ככה רוב האבקות לא טעימות.
ליפני שאת קונה תנסי לטעום אכשהו כי החטיפים שלהם יותר אכילים מהאבקה.(לדעתי לפחות)
פשוט שותים בשלוק וסותמים תאף/אוכלים בכח אין מה לעשות.

וחטיפי חלבון אין בעיה למכור כל עוד הם סגורים כמובן.

בנוגע למשקל אם את נשקלת אצל ההורים באמצע היום ויש ארוחת בוקר/ליפני שקילה באותו היום,מה שאוכלים ליפני יכל מאוד להשפיע.

• פותח/ת השרשור
אם את לא מסוגלת לאכול חטיפי חלבון,את לא תוכלי לשתות את המאסלפארם,זה לא טעים.
בעיה עם אבקה כשרה,פשוט גם ככה רוב האבקות לא טעימות.
ליפני שאת קונה תנסי לטעום אכשהו כי החטיפים שלהם יותר אכילים מהאבקה.(לדעתי לפחות)
פשוט שותים בשלוק וסותמים תאף/אוכלים בכח אין מה לעשות.

וחטיפי חלבון אין בעיה למכור כל עוד הם סגורים כמובן.

בנוגע למשקל אם את נשקלת אצל ההורים באמצע היום ויש ארוחת בוקר/ליפני שקילה באותו היום,מה שאוכלים ליפני יכל מאוד להשפיע.

חחחח ברור, גם כוס מים יכולה להשפיע, וגם ללכת לשירותים... חח אבל הכל טוב, אני ישנה שם בחמישי אז זה שישי בבוקר חח... להישקל אני יודעת XD

אוף, איזה באסה בנוגע לטעמים... אני לא אוהבת את טעם הלוואי החלבוני הזה... :/
יש אבקת חלבון כשרה נסבלת?
ניסיתי גם את האלפא. לפני שנה הזמנתי דוגמיות (זה היה נורא יקר....80 שח ל10 מנות) חלקן היו מזעזעותתת, חלקן סבבה.
שמעתי שיש טעמים מממש טובים, שזה כמו אייסקפה ממש..... אז אתה אומר שכל מה שסביר - לא כשר? :(

חחחח ברור, גם כוס מים יכולה להשפיע, וגם ללכת לשירותים... חח אבל הכל טוב, אני ישנה שם בחמישי אז זה שישי בבוקר חח... להישקל אני יודעת XD

אוף, איזה באסה בנוגע לטעמים... אני לא אוהבת את טעם הלוואי החלבוני הזה... :/
יש אבקת חלבון כשרה נסבלת?
ניסיתי גם את האלפא. לפני שנה הזמנתי דוגמיות (זה היה נורא יקר....80 שח ל10 מנות) חלקן היו מזעזעותתת, חלקן סבבה.
שמעתי שיש טעמים מממש טובים, שזה כמו אייסקפה ממש..... אז אתה אומר שכל מה שסביר - לא כשר? 😭

כל משהו כשר שטעמתי,ירד רק עם סתימת אף ובשלוק אז בטוח אם שותים כל יום זה יהיה יותר גרוע כי משהו מגעיל ניהיה יותר מגעיל עם הזמן.

האבקה היחידה שהיית לי דיי טעימה זה הדיימטיז שוקלד פאדג ואז הבננה כל דבר אחר סבלתי.
הייתי מציע אבקה טבעונית בגלל הכשרות,אבל זה יותר גרוע מהמסאל פארם אז...

אם את רוצה כשר,לכי על המאסלפארם ופשוט לשתות בשלוק.
אופציה אחרת זה להכין 3 ביצים קשות ולאכול אותם ככה אולי אם זה יהיה לך יותר קל,21 גרם חלבון ב200קלוריות.
את שוקלת 50 וטיפה,גם 90 גרם חלבון יהיה אחלה.
3 ביצים קשות,פחית טונה,קצת עוף/חזה עוף ועוד משהו קטן ואת סגרת את הפינה....

• פותח/ת השרשור
כל משהו כשר שטעמתי,ירד רק עם סתימת אף ובשלוק אז בטוח אם שותים כל יום זה יהיה יותר גרוע כי משהו מגעיל ניהיה יותר מגעיל עם הזמן.

האבקה היחידה שהיית לי דיי טעימה זה הדיימטיז שוקלד פאדג ואז הבננה כל דבר אחר סבלתי.
הייתי מציע אבקה טבעונית בגלל הכשרות,אבל זה יותר גרוע מהמסאל פארם אז...

אם את רוצה כשר,לכי על המאסלפארם ופשוט לשתות בשלוק.
אופציה אחרת זה להכין 3 ביצים קשות ולאכול אותם ככה אולי אם זה יהיה לך יותר קל,21 גרם חלבון ב200קלוריות.
את שוקלת 50 וטיפה,גם 90 גרם חלבון יהיה אחלה.
3 ביצים קשות,פחית טונה,קצת עוף/חזה עוף ועוד משהו קטן ואת סגרת את הפינה....

ראיתי ש SUPER EFFECT גם כשר. יצא לך לטעום?
אולי אלך על אלפא.... האלפחורס היה סביל ביותר. הבעיה היא שצריך לקנות 2 מכלים כדי שיצא משתלם (200 לאחד) ורציתי קודם לראות איך אני מסתדרת עם זה....
ואני ממש מנסה להכניס עוד חלבון ביומיום. יוגורט, גבינה צהובה (9%) קוטג', חזה עוף, ביצים..... אם אני סופרת גם את החלבון של הפחמימות אני מגיעה פחות או יותר ל70. רק פעם אחת הצלחתי להגיע ל90 וזה היה כשממש דחפתי בכח :/
קניתי לי עכשיו כמני מעדני "פרו", אשלב אותם גם.

קצת מוגזם לדעתי הכשר - לא טעים.
בתור אחד שאוכל כשר דווקא רוב הטעמים שלקחתי היו בסדר גמור, אלה שפחות התרגלתי לטעם אחרי שבוע שבועיים.
אייס קפה זה מה שאני משתמש כרגע, של alfa טעם ממש של אייס קפה כמו שקונים בחוץ.
כשאני לא הייתי אוהב טעם מסוימים פשוט הייתי מוסיף את זה לשייק, חלב, בננה, תמר, חמאת בוטנים וכו' ואז העם פשוט נבלע בפנים

ראיתי ש SUPER EFFECT גם כשר. יצא לך לטעום?
אולי אלך על אלפא.... האלפחורס היה סביל ביותר. הבעיה היא שצריך לקנות 2 מכלים כדי שיצא משתלם (200 לאחד) ורציתי קודם לראות איך אני מסתדרת עם זה....
ואני ממש מנסה להכניס עוד חלבון ביומיום. יוגורט, גבינה צהובה (9%) קוטג', חזה עוף, ביצים..... אם אני סופרת גם את החלבון של הפחמימות אני מגיעה פחות או יותר ל70. רק פעם אחת הצלחתי להגיע ל90 וזה היה כשממש דחפתי בכח :/
קניתי לי עכשיו כמני מעדני "פרו", אשלב אותם גם.

מעדני פרו ליט דובדבן,20 גרם חלבון ו126 קלוריות.
הטעם שלהם אחלה לגמרי,יש גם את החלב go שלליטר חלב יש 60 גרם חלבון גם אחלה.

בנוגע לכשר,אולי אני מגזים
אבל מאז שהתרגלתי לדיימטיז שוקולד פאדג/בננה כנראה התחלתי להתרגל לאבקה שבאמת טעימה ואז כל דבר אחר מרגיש הרבה פחות טעים,לא יודע.
אבל כל אבקה שטעמתי מחברים(מחליפים בנינו טעמים לנסיון)פשוט כבר לא יכל לגעת במשהו אחר.

• פותח/ת השרשור
קצת מוגזם לדעתי הכשר - לא טעים.
בתור אחד שאוכל כשר דווקא רוב הטעמים שלקחתי היו בסדר גמור, אלה שפחות התרגלתי לטעם אחרי שבוע שבועיים.
אייס קפה זה מה שאני משתמש כרגע, של alfa טעם ממש של אייס קפה כמו שקונים בחוץ.
כשאני לא הייתי אוהב טעם מסוימים פשוט הייתי מוסיף את זה לשייק, חלב, בננה, תמר, חמאת בוטנים וכו' ואז העם פשוט נבלע בפנים

וואוווו
קלטו את זה:

Kosher Vitamins, Calcium Supplements, Kosher Nutrients, Vitamin C, Kosher Supplements | KosherVitamins.com

אתר עם מלא דברים כשרים!!! :0
וקראתי על הכשרויות שלהם, ישלהם כלמני כשרויות של חו"ל שמוכרות פה בארץ.....
רק נראה מה המחירים... בטוח יש קאטצ' :S

כתבתי ביוטיוב את התרגילים שהמלצת, את רובם אני מכירה 😃

ומצאתי את התוכנית שהייתה לי בשנה שעברה! D:
(מחולק לA,B, כי היו לי יומיים רצופים. ועוד מקבץ של תרגילים ספציפיים שעשיתי אותם ביום נוסף (מסומנים ב C)

Nj5DQN39yaqIXyvEb6YjzsPDw6iMUVuCkh09-2Nc_OuijcGc14KdFXbJweIUjt_swkMdBOTVpGual90ZDtnHJ7OemNTcYhrwbvxwu-q-b8rY8uYBscvvECuifuVdpJPTvU-97hq1L-5u1jzbU8deooQkV12gFOmnszMyXJT-A2L1BF60brrGyN1QE8gRpGFSCOjqtl_EuPShkaU6vOOA_ZjcFcbKdqiy1f1M7L5LvL-Zoy9KPuBDdKCkyciVcNh4yt0dpjYTRrHymazETl0ReDbTYnEsXHkdPQ1bsi8ygsqoeAcPC-KwRcs-Q2C7TGGWyEzKqMaDiZgkwINAuPXl08TmEXs_RG-hLsNR9n3qSQUolmyBONN-AOcUHobH2Pcn5BPOs33RztKnhN6TI77QbmWIZNlH9tkLyZiBxVHz73pBBuiEu76E4V4_TQyEg7JGCz0mFrhfhw4C3M9bIGl07iYI7YuyVhanabT42w5QvTMV82lMXeUGDAHCN1X_tAc4EiLfHmcBJkqzwGdJJH_eBTl08m4-kWG6wAeFIDj7F8E7ggyxzpdKhziEv8XKT-4cW6abUPBWTqPBOOAJRMFae8pN-tD0AQ66anuZgXSdedv5QC54Sit0FEY3JWrlqbAmbXKI__YThFJ9QY-8b1BO6m_Sd7n1E64=w651-h867-no

jeUtmXoha3uIo3xGxIhWXjspeznPP34tK6pg8E5T_ZmVGYmjKhnWoTdcv1NakUros0NP3D8_SDhLuvU001eTnyt_RXx9G80tB2fwsuxwAsdPYPjW5CSY-qeLAPX2vlJETIPU4aswdCPSO5VnW_8jKYXebLFecX0rs-zaCJ6O-ad0P1vBfDI9rtTE5FWCTz6oyDlCfPu0CkE00t57zKpZjSfiWzWkarazW7yUUKMPrxinvHBjBZHFNSB0m7aeE01xd1WJKckmDbUIwUE_1pr9OUmBBhgXBiNTGo-fC6gFFNHEplVRjHYivGE0a_AVVQCsJ5OM552BaaXa9huag93tmQpjvozYz51k2E4h-n84U7B5gPue7NhHUCSZFI6Ca-vf1Sv8m4EWYTGKnPmq8xpYVu6EppfWSJsFQ2TbJAvM22NHbJbrvTC5mcrDObsCIqmdAMEpwoNNe0OXPB6AycH7aCOAengXa0tCvU1fDAa3gmgkhRbMBHyd5JCzXFqRvSI-fbXkFfjqp8ZLXNoPciyKKI-nQzDx0HDNChJuNG-DSRxCLY6CPS2HHEJhWUk3GJFtu38zAyBsJFdnSyaHEIdQvpFLTCw8ijA4v9zh-R__WWs3gyRFeRzdMCRhFcYmwZG6Jy9M_HJOBDllRiihGV8C7cvtzAKyBLw=w651-h867-no

למרות שאני ממש זוכרת תקופה שהייתי עובדת עם משקולות חופשיות. (סקוואט, לאנגים, חזה בשכיבה ("פרפר"), כתפיים (הרמה כלפי מעלה, והנפה לצדדים) יד קדמית (2 כפיפה קדמית ו2 כמו "פטישים"), יד אחורית עם מוט בשכיבה, ובטח עוד כלמני...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית