תכנית האימונים שבנו לי בחדר הכושר:
FBW:
10-20 דק חימום.
חזה: לחיצות חזה- 12X2
גב: חתירה לגב- 12X2
פשיטת גב על כיסא- 15X2
כתפיים: לחיצות כתפיים במכשיר- 10-10X2 (בשתי זוויות שונות)
יד אחורית: פשיטת מרפק פולי עליון עם חבל- 12X2
רגליים: לחיצת רגליים (יענו סקווט במכונה) 12X2
כפיפות ברך 12X2
הרחקת ירך -12X2
בטן: כפיפות בטן במכשיר- 12X2
הנפת רגליים/ קירוב ברכיים לחזה- 12X3
כפיפות בטן -אופניים- 15X2
כפיפות לכל צד בנפרד -15 לכל צד
והיה עוד תרגיל אחד שאני לא ממש יודעת איך לתאר אותו שעובד על המתניים.
וזהו.
עשיתי היום את האימון במלואו בפעם הראשונה. היה לי ממש נחמד. מבחינת משקלים עשיתי את המקסימום שאני יכולה לסיים את הסטים. בחלק קצת חרקתי שיניים (בקטע טוב כמובן, אם ראיתי שאני ממש לא מסוגלת אז הורדתי טיפה משקל והמשכתי).
האמת הרגיש לי קצת סבבה מדיי חחח.... סיימתי נורא מהר. בדכ לוקח לי לפחות שעה לאימון! היום סיימתי את הכל תוך 30 דק' + 10 חימום! :0
אולי אוסיף עוד שרירים לעבוד עליהם (יד קדמית, ירך פנימית, ישבן... מה עוד פספסתי?)
וגם בחד"כש הקודם עבדתי יותר עם משקולות חופשיות, אולי המעבר למכונות הופך הכל ליותר קל.
אני עושה את האימון הזה ביום שני ורביעי, ובשלישי חוגגת לי בזומבה 😛
יש לי בבית משקולות מתפרקות, אז אוסיף עוד אימון ביתי בסופ"ש. אשמח להמלצות לתרגילים טובים.
נ.ב- נשקלתי הבוקר אצל הדיאטנית ועליתי עוד קילו וזה כבר לא מצחיק. מבטיחה שלא שיניתי תזונה כמעט בכלל! :(
FBW:
10-20 דק חימום.
חזה: לחיצות חזה- 12X2
גב: חתירה לגב- 12X2
פשיטת גב על כיסא- 15X2
כתפיים: לחיצות כתפיים במכשיר- 10-10X2 (בשתי זוויות שונות)
יד אחורית: פשיטת מרפק פולי עליון עם חבל- 12X2
רגליים: לחיצת רגליים (יענו סקווט במכונה) 12X2
כפיפות ברך 12X2
הרחקת ירך -12X2
בטן: כפיפות בטן במכשיר- 12X2
הנפת רגליים/ קירוב ברכיים לחזה- 12X3
כפיפות בטן -אופניים- 15X2
כפיפות לכל צד בנפרד -15 לכל צד
והיה עוד תרגיל אחד שאני לא ממש יודעת איך לתאר אותו שעובד על המתניים.
וזהו.
עשיתי היום את האימון במלואו בפעם הראשונה. היה לי ממש נחמד. מבחינת משקלים עשיתי את המקסימום שאני יכולה לסיים את הסטים. בחלק קצת חרקתי שיניים (בקטע טוב כמובן, אם ראיתי שאני ממש לא מסוגלת אז הורדתי טיפה משקל והמשכתי).
האמת הרגיש לי קצת סבבה מדיי חחח.... סיימתי נורא מהר. בדכ לוקח לי לפחות שעה לאימון! היום סיימתי את הכל תוך 30 דק' + 10 חימום! :0
אולי אוסיף עוד שרירים לעבוד עליהם (יד קדמית, ירך פנימית, ישבן... מה עוד פספסתי?)
וגם בחד"כש הקודם עבדתי יותר עם משקולות חופשיות, אולי המעבר למכונות הופך הכל ליותר קל.
אני עושה את האימון הזה ביום שני ורביעי, ובשלישי חוגגת לי בזומבה 😛
יש לי בבית משקולות מתפרקות, אז אוסיף עוד אימון ביתי בסופ"ש. אשמח להמלצות לתרגילים טובים.
נ.ב- נשקלתי הבוקר אצל הדיאטנית ועליתי עוד קילו וזה כבר לא מצחיק. מבטיחה שלא שיניתי תזונה כמעט בכלל! :(