אוטובוס יעלה לי 160 שקל הלוך חזור, ואני צריך לסוע פעמיים, פעם אחת לשקילה ופעם אחת לתחרות.+ דמי השתתפות , אני צריך למכור תבית.מונית\אוטובוס תחלקו עם חבר שיבוא איתכם...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוטובוס יעלה לי 160 שקל הלוך חזור, ואני צריך לסוע פעמיים, פעם אחת לשקילה ופעם אחת לתחרות.+ דמי השתתפות , אני צריך למכור תבית.מונית\אוטובוס תחלקו עם חבר שיבוא איתכם...
חברים שלי לא מתעניינים בזה.אין אוטובוס בשבת לאשדוד קודם כול, אתה צריך לקחת מונית, השקילה היא בחיפה ביום שישי אז אתה יכול לבוא באוטובוס, וחוץ מזה אתה יכול לארגן כמה חברים במונית תתחלקו.
אבל כן זה יצא לך יקר להגיע, תנסה לבוא לשקילה בחיפה ולשאול מתחרים אחרים אם אתה יכול לקחת איתם טרמפ.
אולי מר crossfit360 יסכים לארח את התחרות בסניף הקרוספיט שלו? ככה כולם יצאו מורווחים.
אם זו מתיחה תהיה בטוח שלפחות חצי מהאנשים שהתכוונו להתחרות לא ילכו רק בגלל העצבים שהם קיבלו.זה לא מתיחה של 1 באפריל?
אתם מוכנים לשלם על אולם? או שאתם רוצים שזה יהיה בחינם כ"חסות"?
עדיף שיהיה חסות..בתכלס אפשר לשלם 10/15 ש''ח דמי כניסה...אבל שהתחרות תהיה מושקעת ולדעתי עם דמי כניסה יהיה פחות קהל,למרות שיש אפשרות שזה לא ישתנה..יאללה ב'ה משו יצליח.
לא יודע כמה זה פרקטי אבל זה המוצא האחרון שלך.
תתקשרי לבתי ספר במיוחד גדולים ותשאלי אם הם משכירים את האולם ספורט שלהם (לי לפחות בבית ספר היה אולם ספורט גדול שיכל להכיל מעל ל1000 איש.
אני בטוח שמתוך 10-15 בתי ספר שתנסו אחד יסכים וזה לא אמור להיות יקר במיוחד....
תנסו את העולם שהיה בו את אליפות ישראל בWL.
זה מה שהתכוונתי "לחפש דרך דפי זהב".
ללא הכרות אישית - לא מוכנים "זה רק למטרות בית הספר" או מכריזים על מחיר עתק ליום אחד.
---------- התגובה התווספה ב 12:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:44 ----------
יש לך גישה לאחראי על אולם?
או אולם בחולון שאירח תחרות GREPLING אבו-דאבי לפני כחודש?