הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם כדאי לעזוב הכל ולהפוך למאמן כושר?

• פותח/ת השרשור lipo6
  • פורסם בתאריך

lipo6

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
ערב טוב לכולם ,

אני בחור לא כל כך צעיר עם ניסיון בספורט , אני לא מי יודע מה מתפרנס משהו בחיים לצערי...

לאחרונה יצא לי לדבר עם חבר שלא פגשתי הרבה זמן שהוא נהפך בזמן הזה למאמן אישי והוא אמר לי שזה המון כסף והוא מקבל 145 ש"ח לאימון אישי במכון שלו.

אם חושבים על זה , אם יש לך 6-7 מתאמנים ביום ואתה עובד בחד"כ הראשיים זאת אומרת 15,000-20,000 ואם אתה חזק ממש אז 30,000 משכורת זה דבר מאוד אפשרי.

לחבר'ה המבוגרים יותר שפה בפורום ,אני יודע שזה דבר שלא בא בקלות וזה כרוך בתקופות של לעבוד בשכר מינימום ולרדוף אחרי מתאמנים שיחזירו את המשקולות למקום , זה משהו שיבוא אם בכלל עם הרבה סבלנות וידע איך לשווק את עצמך.
או שזה פשוט סתם קשקוש ואין בזה פרנסה באמת... לא יודע אם שווה לעזוב את הכל ולהקריב תקופה ולנסות את מזלי או להמשיך בענף כי אם סכומים שכאלה לא שווה ללמוד בכלל לתואר או לפתוח עסק.

אבל עוד פעם יכול להיות שאני טועה בגלל זה אני שואל וכמובן באופן בלתי נמנע אני מתכונן להטרלה וטראש טוקינג ... אבל שיהיה..
תודה רבה לעונים

אימונים אישיים זה עסק. תחשוב על זה בתור לקוח. אם היית מחפש מאמן אישי לא היית לוקח מישהו צעיר בתחום ללא נסיון וללא המלצות נכון? עכשיו תחשוב שאם רוב הלקוחות הם כאלה עד כמה קשה יהיה לך להשיג את הנסיון הראשוני שלך. אלה שיכולים למכור את עצמם יצליחו אבל בטווח הרחוק. תחליט בעצמך אם זה מתאים לך.

כמו בכל תחום, אם אתה טוב בזה, ויודע להשיג קליאנטים ויצירתי ויודע לפרסם וכו'... אתה תוכל להתפרנס מזה.
אם אתה לא אוהב את המקצוע (ותעשה את זה רק בשביל הכסף), ואתה לא טוב בזה, זה לא יכניס לך שקל.
וכמו שכתבו לפני, זה אף פעם לא קל בהתחלה, תצטרך לרכוש נסיון לפני שכולם יקפצו עליך.
בקיצור, זה בדיוק כמו כל מקצוע אחר, אין טוב או לא טוב, יש מתאים א לא מתאים.
תדבר עם אנשים שעושים את זה, תפגוש את המוצליחם והפחות מוצלחים, ותראה אם זה מתאים לך.

זה ממש לא כמו בכל תחום
אם אתה יודע להמציא נוסחאות קסם (שלא עובדות) ולשווק אותם טוב תעשה כסף טוב אם לא ככל הנראה שהשכר יהיה קרוב למינימום

אתה תצטרך לעבוד סביר להניח 7 פעמים בשבוע... במיוחד אם אתה בונה על מתאמנים אישיים..
רוב המדריכים שאני מכיר לומדים מקצוע אחר על מנת שלא להיות מדריכי כושר "כמקצוע לחיים"...

• פותח/ת השרשור
מהנקודת מבט שלי זה נשמע עדיין מפתה גם אם זה כרוך ב7 ימי עבודה בשבוע , כל דבר יותר טוב מלהחזיק שפכטל 😃
אם חושבים על זה זה יותר משתלם ורווחי מללמוד לתואר...

גם לעבוד בזנות או לעשות סרטי פורנו של גייז משתלם יותר מלהחזיק שפכטל..
השאלה היא האם לא שווה ללמוד משהו שיקדם אותך יותר בחיים מעבודה בשכר מינימום ובלי שום תנאים סוציאלים?

גם לעבוד בזנות או לעשות סרטי פורנו של גייז משתלם יותר מלהחזיק שפכטל..
כל אחד והעדיפויות שלו, אני לא שופט 😆.
מהנקודת מבט שלי זה נשמע עדיין מפתה גם אם זה כרוך ב7 ימי עבודה בשבוע , כל דבר יותר טוב מלהחזיק שפכטל 😃
אם חושבים על זה זה יותר משתלם ורווחי מללמוד לתואר...
זה כנראה שווה יותר מלהחזיק שפכטל אם אתה לא יודע להחזיק שפכטל ואתה כן יודע לאמן.
אם זה משהו שאתה חושב שאתה יכול להיות טוב בו, לך על זה.
תואר לא שווה כלום אם אתה לא מוצא עבודה, וכך גם לגבי קורסים. תואר שווה יותר אם מצאת עבודה ואתה טוב בזה, וכן לגבי קורסים.
יותר קל עם תואר להשיג עבודה טובה ולהרוויח יותר מאשר קורסים.
אבל אם תהיה מספר אחד בעולם, בכל תחום תרוויח המון.
אל תשכח שיש לך תחרות עם מאמנים מאוד מוצלחים ומפורסמים, הדרך שלך לעסק עצמאי הוא מאוד קשה. ולעסק לא עצמאי, זה מינימום.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין המכללות ברמות שמלמדים? ומסתכלים על איפה למדת וכל זה?

יש הבדל בין המכללות ברמות שמלמדים? ומסתכלים על איפה למדת וכל זה?
לא
כמה דברים שאתה צריך לקחת בחשבון לפני שאתה מגיע להחלטה
- קשה מאוד להגיע למשכורת שווה בתחום הזאת גם אם יש לך הרבה מתאמנים יש הרבה הוצאות מסביב.
- הקרוס עצמו יקר ומכוון שאתה תעבוד בשכר מינימום תחילה יקח לך הרבה זמן להחזיר את הכסף.
-הקורס מלא בבולשיט ולא מועיל בכלום, אתה תחרוק שיניים מטיפשות שתצא מפה המרצים.
-אתה תצטרך לעבוד במשמרות במכוני כושר בתור מדריך תחילה לאורך זמן ארוך ואתה תרוויח תחילה בין 1000 ל3000 שח ברוטו בחודש.
- העבודה כמדריך במשמרות היא גהינום יחסי אנוש נוראים מתייחסים אליך כעבד הרבה עבודה פיזית בסוף היום והשעות הלא נוחות מקשות לך לשלב אותה עם עוד עבודה.
- העבודה עם מתאמנים אישיים היא גם לא חלום רטוב, יש הרבה שבאים לפעם אחת והולכים מה שיוצר משכורת לא יציבה, אתה הרבה פעמים צריך להראות עניין בחיים של המתאמן כאילו אתה סבתא שלו.
- ואל תחשוב שזה קל לאמן אנשים באופן אישי, אתה לא יכול לבוא לכולם להגיד''יאללה דדליפט'' הרבה פעמים אתה צריך גם לעורר עניין במתאמן וגם להתאים תרגילים שונים לצרכים שלו מה שמצריך אותך ללמוד עוד ועוד כול יום
- יש הרבה מאמנים בשוק והוא מוצף, אתה חייב למצוא דרך משלך להתבלט אחרת אתה תבלע בהמון.(אני למשל התחלתי לאמן נערים ואנשים עם צרכים מיוחדים וזה עזר לי למצוא ''התמחות'')
לסיכום אני אישית לא ממליץ אלא אם אתה רוצה את זה בתור השלמת הכנסה, אני למשל הקמתי סטודיו קטן בבית ותכלס אני משתמש בכסף מין האימונים האיישים לשלם להוצאות שלי לתחביב או פשוט לחסוך כול שנה לטיול

זה הכל עניין של פרסום ויח"צ כמו שהרוב כבר רשמו
להראות עניין בחיים של המתאמן כאילו אתה סבתא שלו.
ואל תשכח "חג שמח" ו"מזל טוב" בימי הולדת..
ועוד שיט כדי שהלקוח יחשוב שבאמת אכפת לך

לא ממליץ בכלל.

זו הכל שאלה של כמה אתה איש שיווק ומכירות אגרסיבי ומוצלח וזו עיקר האתגר בעבודה.
אם אתה חושב שתוכל להיות איש שיווק ומכירות מוצלח אתה יכול לשקול את זה, אם לא תוותר.

בכל מקרה קח בחשבון שהשוק גם ככה מוצף יחסית וכמה שאתה מתרחק מהמרכז הפוטנציאל קטן.

• פותח/ת השרשור
לא
כמה דברים שאתה צריך לקחת בחשבון לפני שאתה מגיע להחלטה
- קשה מאוד להגיע למשכורת שווה בתחום הזאת גם אם יש לך הרבה מתאמנים יש הרבה הוצאות מסביב.
- הקרוס עצמו יקר ומכוון שאתה תעבוד בשכר מינימום תחילה יקח לך הרבה זמן להחזיר את הכסף.
-הקורס מלא בבולשיט ולא מועיל בכלום, אתה תחרוק שיניים מטיפשות שתצא מפה המרצים.
-אתה תצטרך לעבוד במשמרות במכוני כושר בתור מדריך תחילה לאורך זמן ארוך ואתה תרוויח תחילה בין 1000 ל3000 שח ברוטו בחודש.
- העבודה כמדריך במשמרות היא גהינום יחסי אנוש נוראים מתייחסים אליך כעבד הרבה עבודה פיזית בסוף היום והשעות הלא נוחות מקשות לך לשלב אותה עם עוד עבודה.
- העבודה עם מתאמנים אישיים היא גם לא חלום רטוב, יש הרבה שבאים לפעם אחת והולכים מה שיוצר משכורת לא יציבה, אתה הרבה פעמים צריך להראות עניין בחיים של המתאמן כאילו אתה סבתא שלו.
- ואל תחשוב שזה קל לאמן אנשים באופן אישי, אתה לא יכול לבוא לכולם להגיד''יאללה דדליפט'' הרבה פעמים אתה צריך גם לעורר עניין במתאמן וגם להתאים תרגילים שונים לצרכים שלו מה שמצריך אותך ללמוד עוד ועוד כול יום
- יש הרבה מאמנים בשוק והוא מוצף, אתה חייב למצוא דרך משלך להתבלט אחרת אתה תבלע בהמון.(אני למשל התחלתי לאמן נערים ואנשים עם צרכים מיוחדים וזה עזר לי למצוא ''התמחות'')
לסיכום אני אישית לא ממליץ אלא אם אתה רוצה את זה בתור השלמת הכנסה, אני למשל הקמתי סטודיו קטן בבית ותכלס אני משתמש בכסף מין האימונים האיישים לשלם להוצאות שלי לתחביב או פשוט לחסוך כול שנה לטיול

סליחה שאני שואל אבל אתה יודע למשל , אם אתה עובד בגו אקטיב סתם לדוגמא כמה אתה מקבל על כל אימון אישי?

אני זוכר שהייתי מתאמן שם היו שם כמה מאמנים שכל היום היה להם שם אימונים ... ברור שבשנים הראשונות השכר נמוך וצריך לפתח עור של פיל
הפרנסה האמיתית מתחילה רק אחרי כמה שנים שאתה צובר וותק ומוניטין וזה לא בא בקלות או שאני טועה ... תודה בכל מקרה על התשובה

יש הרבה סוגים של הסדרים עם החדרי כושר וכמה שיש לך יותר מתאמנים יש לך יותר מנוף לחתימת הסכם שיותר טוב בשבילך, אבל אני חושב ש50%-50% זה סטנדרטי בחדרי כושר.

הנקודה היא שמוניטין לא בהכרח עוזר ויכול להיות לך הרבה שנים בתחום בלי הרבה אימונים אישיים.
זה יכול לבוא בקלות ויכול גם לא, אבל עובדתית הרוב המוחלט מתייאש מלרדוף אחרי מתאמנים בשביל משכורת של 6000 שקל ומוצא מקצוע אחר.

סליחה שאני שואל אבל אתה יודע למשל , אם אתה עובד בגו אקטיב סתם לדוגמא כמה אתה מקבל על כל אימון אישי?

אני זוכר שהייתי מתאמן שם היו שם כמה מאמנים שכל היום היה להם שם אימונים ... ברור שבשנים הראשונות השכר נמוך וצריך לפתח עור של פיל
הפרנסה האמיתית מתחילה רק אחרי כמה שנים שאתה צובר וותק ומוניטין וזה לא בא בקלות או שאני טועה ... תודה בכל מקרה על התשובה
בחדרי כושר מסחרים זה בדרך 30%-70%(לטובת המכון) , בזמן שבפרטי זה נע בין 50%-50 ל70%-30% (לטובתך)
הרעיון זה בחדר מסחרי בדרך קל יותר לתפוס מתאמנים ובפרטי זה יחסית קשה ואל תשכח שאתה משלם מעמ.

בחדרי כושר מסחרים זה בדרך 30%-70%(לטובת המכון) , בזמן שבפרטי זה נע בין 50%-50 ל70%-30% (לטובתך)
הרעיון זה בחדר מסחרי בדרך קל יותר לתפוס מתאמנים ובפרטי זה יחסית קשה ואל תשכח שאתה משלם מעמ.
איפה ראית 70-30 לטובת החד"כ? בחיים לא שמעתי על דבר כזה 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית