הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריי וויליאמס 490 סקוואט בipf

עדויות של מתחרים
אז אני נותן לך עדות אחרת - זה מוסיף 30 קילו ~ (תלוי כמה אתה מרים, אם אתה מרים 150 יהיה קשה להוציא עוד 30 קילו מרצועות).

אבל צריך לעבוד קשה מאוד בשביל זה, לתרגל טכניקה, לדעת לקשור, לדעת להתאים את הטכניקה, לעבוד חזק מאוד על שרירי ליבה כי אולי ב200 זה לא הצוואר בקבוק אבל ב230 זה יכול להיות.

שאני עבדתי פעם ראשונה עם רצועות בקושי נתתי סינגל עם 95% בטכניקה מזוויעה.
פעם שניה שעבדתי עם רצועות שקשרו לי כמו שצריך, ולימדו אותי דגשים בסיסיים נתתי אולי 5-10 קילו מעל המקס שלי עם שרוולים.

במכון הקודם שלי שכולם מתחרים בIPF עם שרוולים, אחד החבר׳ה החליט לקשור לכולם, אף אחד חוץ מהמאמן/בעלים לא הצליח לשבור מקביל לא משנה כמה משקל ובאיזה טכניקה מזוויעה ניסו. כולל מתחרים מאוד חזקים ברמה ארצית.

זה לא מדע טילים, אבל זה ממש לא ״בכיף״.

שרירי ליבה
דווקא הבנתי שלא מטים הרבה את הטורסו, בדיוק בשביל שרוב העומס ילך לברכיים.
נחמד שבסוף אתה מסכים איתי אחרי הוויכוח חסר הענייניות
זה לא מדע טילים, אבל זה ממש לא ״בכיף״.
זה בטח עניין של אחוזים

אני זוכר הרבה מתחרים כאן שדיברו על שלושים קילו במשקלים של מאתיים ואפילו פחות

דיברתי בזמנו עם אורן ארצי וולאד אלחזוב והבנתי שרצועות טובות לסקוואטרים של 400 נותנות הרבה יותר

דווקא הבנתי שלא מטים הרבה את הטורסו, בדיוק בשביל שרוב העומס ילך לברכיים.
נחמד שבסוף אתה מסכים איתי אחרי הוויכוח חסר הענייניות

זה בטח עניין של אחוזים

אני זוכר הרבה מתחרים כאן שדיברו על שלושים קילו במשקלים של מאתיים ואפילו פחות

דיברתי בזמנו עם אורן ארצי וולאד אלחזוב והבנתי שרצועות טובות לסקוואטרים של 400 נותנות הרבה יותר

אתה מדבר בהכללות, לא כולם בנויים אותו דבר ולא כולם מקבלים אותו דבר מרצועות, תלוי בדגם, קשירה וכו׳.

אני למשל שופף עם טורסו נוטה יחסית, ולאד בכלל נשען קדימה ומתיישב לחלוטין אחורה.
לא כולם ככה.

אני מציע לך לנסות בעצמך ולראות אם/כמה זה נותן ומה ההשפעות של זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית