אהלן, אני בן 20 משרת בתור לוחם כבר שנתיים. לפני שבוע התחלתי להתאמן בחדר כושר שיש לי במוצב ואני רוצה לדעת שאני מתאמן נכון, עכשיו הייתי מתאמן לפני הצבא בSS אז ככה שהמשקלים שלי לא אפסיים אבל גם לא גבוהים. בנץ' באיזור ה80 לחזרה, סקוואט באיזור ה100 ודדליפט 115-120.
כרגע אני לא רוצה לעשות תוכנית כוח כי התנאים מבחינת התזונה והשינה לא מאפשרים לי להתקדם במשקלים כל אימון, לכן אני מתעסק בעיקר בלהתחזק בתרגילים המורכבים ובין היתר מוסיף תרגילים לכל שריר. זה לדוגמא מה שעשיתי אתמול:
בנץ' 3X6 (מתמקד על 6 חזרות כדי להתחזק)
בנץ' עליון עם דאמבלים 4X10
פרפר 3X10
דדליפט 2X6
חתירה עם דאמבל 4X10
פולאובר 3X8
לחיצת כתפיים עם דאמבלים בעמידה 3X10
הרמות לצדדים 3X12
בנץ' באחיזה צרה 2X8
כפיפות מרפקים 2X8
אני יודע שאין סקוואט כי אין כלוב או אפשרות אחרת שחשבתי עליה, אז בינתיים אני חושב על משהו אחר לרגליים. אין גם מכשירים בכלל.
בכ"מ בגלל שאין לי ניסיון בתוכניות בילדינג אני שואל פה כדי לדעת אם יש מה לשנות, תודה לעוזרים.
כרגע אני לא רוצה לעשות תוכנית כוח כי התנאים מבחינת התזונה והשינה לא מאפשרים לי להתקדם במשקלים כל אימון, לכן אני מתעסק בעיקר בלהתחזק בתרגילים המורכבים ובין היתר מוסיף תרגילים לכל שריר. זה לדוגמא מה שעשיתי אתמול:
בנץ' 3X6 (מתמקד על 6 חזרות כדי להתחזק)
בנץ' עליון עם דאמבלים 4X10
פרפר 3X10
דדליפט 2X6
חתירה עם דאמבל 4X10
פולאובר 3X8
לחיצת כתפיים עם דאמבלים בעמידה 3X10
הרמות לצדדים 3X12
בנץ' באחיזה צרה 2X8
כפיפות מרפקים 2X8
אני יודע שאין סקוואט כי אין כלוב או אפשרות אחרת שחשבתי עליה, אז בינתיים אני חושב על משהו אחר לרגליים. אין גם מכשירים בכלל.
בכ"מ בגלל שאין לי ניסיון בתוכניות בילדינג אני שואל פה כדי לדעת אם יש מה לשנות, תודה לעוזרים.