עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
4-7 מג ליום
אז זה אומר שבמקסימום הגוף מייצר 50מג בשבוע
עכשיו נדמיין מה קורה לגוף עם 500מג בשבוע
כמו שאמרו, אם טבעי יש לך 50 מג לשבוע (נגיד) ואתה מתחיל עם 500 אתה לא תתקדם פי 10 יותר מהר, אותו דבר אם תעבור מ500 ל1000 אתה לא תתקדם פי 2 יותר מהר.
יש עקומת התמורה הפוחתת בעניין הזה, שבשלב מסויים אתה אפילו תרד בביצועים בגלל תופעות לוואי ובעיות בריאות (פגיעה בשינה, תאבון, לחץ, חרדה).
ואם לדוגמא מישו כמוני שהתחיל עם טסט נמוך?בדר״כ כמעט כולם מתחילים מ500. זה ממש לא אומר שזה הדבר הנכון.
בגדול, אני מסכים, 250 זה עדיין סופר-פיזיולוגי ואמור להיות חכם לפי המידע המועט שיש לי.
גם בזריקות 250 מ"ג טסט,ואם לדוגמא מישו כמוני שהתחיל עם טסט נמוך?
ויוצא לי בשבוע 350 בג׳ל,נפחית קצת עקב זה שאומרים שלא הכל נספג
קיבלתי מרשם לזה trt.גם בזריקות 250 מ"ג טסט,
אחרי התפרקות האסטר בגוף נשאר באיזור ה184 נקי. בג`ל הרבה פחות, אם כבר לקחת חומרים תזריק
מהסיבה הפשוטה שזה בג`ל וביעילות הספיגה שלו נמוכה יותר עקב מריחה על העור שזה מקום חיצוני, ולא נחדר ישרות לתוך השריר. זה כמו שתקח זריקה 1 של טסט קצר כבר אחרי מספר ימים תרגיש הבדל, אתה מטופל לפי פיקוח רפואי,אין לך מה לדאוג תשמע להוראות הרופא לדעתי.קיבלתי מרשם לזה trt.
חייב להגיד לך שאני מרגיש בימים האחרונים נהדר(זקפת בוקר,חרמנות,כייף לקום בבוקר וכו)
התחלתי עם טסט 6.9 בן 35
מתחיל שבוע שלישי
*אני פשוט לא מבין לאן החומר״נעלם״ כמו שכולם אומרים.
וכמובן בתום שלושת החודשיים אעשה בדיקות ואחליט לאן להתקדם.
אני מבין.מהסיבה הפשוטה שזה בג`ל וביעילות הספיגה שלו נמוכה יותר עקב מריחה על העור שזה מקום חיצוני, ולא נחדר ישרות לתוך השריר. זה כמו שתקח זריקה 1 של טסט קצר כבר אחרי מספר ימים תרגיש הבדל, אתה מטופל לפי פיקוח רפואי,אין לך מה לדאוג תשמע להוראות הרופא לדעתי.
בגלל שאתה כבר בשבוע ה 3 רמות הטסט בדם שלך גבוהות משמעותית, טסטומקס זה פיתרון קל יותר וזול לקופות החולים.
350 זה המינון החודשי שלך ?אני מבין.
אסיים את שלושת החודשיים,ואז תיהיה לי אפשרות(אני מקווה) לעבור לטסטווירון.
כי להגיד לך ת׳אמת בקלות אפשר להתמכר לזה.
אני מחכה בכל בוקר כדי למרוח,אגב האם שלושת החודשיים נחשבים ל״מעיין״ סייקל שכזה?
כמה מ"ג טסט יש בכל שקית לא מ"ל ?30 שקיות של 50 מ״ל