הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פה פעם התמודד עם Hip Impingement ויש לו תרגילים טובים?

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
אני עושה במשך שבועות תרגילים עם גומיות התנגדות מאיזה ערוץ ביוטיוב וזה לא באמת עוזר לכאב או לטווח תנועה שלי שלא משתפר.
תודה רבה לכולכם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פיזיותרפיסט!

יוטיוב זה לא תחליף לאיש מקצוע כי יו טיוב לא מאבחן.
תודה אחי. אני אלך בקרוב.
ת'אמת הרחבתי לפני כמה זמן את העמידה שלי בסקוואט וזה לא קורה שם. אבל כשאני נגיד סתם דוגמה עומד ישר ומרים את הרגל אז מעל קו המתניים זה מתחיל להציק.

יכול להיות הרבה דברים, לא רוצה לזרוק סתם לאוויר.

פיזיותרפיסט חובה אם יש כאב בעמידה~

• פותח/ת השרשור
יכול להיות הרבה דברים, לא רוצה לזרוק סתם לאוויר.

פיזיותרפיסט חובה אם יש כאב בעמידה~
הכאב אחי הוא כשאני מרים את הרגל מעל האגן. כלומר בעמידה זה לא כואב אבל אם אני מרים את הברך למעלה ונוצר קפל (כמו שבירת מקביל) בעמידה אז זה מתחיל לכאוב.
זה בעצם קראתי הסברים 'שהעצם יצאה מהמקום הטבעי שלה ומתחככת בכל מה שנמצא במפרק האגן' ולכן צריך להחזיר אותה למקום אז זה כל מיני תרגילים כמו למשל גומיית התנגדות כדי לנסות ליצור לחץ להחזיר את העצם למקומה הטבעי.

אתה הולך במעגלים. תפסיק לקרוא דברים באינטרנט שאף אחד לא אבחן אותך.

בדיוק דיברתי הבוקר עם חבר שלי ליפטר מהארץ, שאמר שפיזיותרפיסט שיקם אותו מפציעה אחרי ששנה לא יכל לעשות סקוואט. אני מכיר ליפטר שקרע את הקוואדס והפטלה לחלוטין, עבר ניתוח וחזר לעשות סקוואט הרבה יותר מהר מאשר שנה.

שיש פציעה שאתה לא מצליח להתגבר עליה - לך לאיש מקצוע.
שאתה צריך ייעוץ משפטי אתה עושה גוגל? שיש לך חום גבוה ואתה לא יכול לצאת מהמיטה שבוע אתה עושה גוגל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית