הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mk677 לגביהה

• פותח/ת השרשור DAN11
  • פורסם בתאריך

DAN11

משתמש מתחיל
35
4
נק' מוניטין:
4
35
4
אהלן חברים אני בן 22 בגובה 160 (שוקל 70 עם 17 א"ש לערך). אני חושב על כך שהסיכוי האחרון שלי לגבוה אפילו בס"מ יהיה עם ibutamoren
אז לפני הבהלה, והאיחולים שלכם שאקבל אקרומגליה ולפני שאתם שופטים תנו לי להסביר.
אני כן שרירי, הכל טוב והכל יפה, וגם נראה בסדר, אבל - גובה 1.60, הגובה שלי הוא בעייתי עד גבול המכניס אותי לדכאון.
בין אם זה בעיות עם בחורות יפות וגבוהות ממני בהרבה ובין אם זה בין החברים ואפילו ביציאה למועדונים כשכולם מסתכלים עליך מלמעלה תמיד!
כבר הזמנתי את התרופה בנוזל וקראתי על כל הסיכונים ואני מוכן לקחת אותם.
השאלה שלי אם אקח את התרופה ולא תהיה לה השפעה על הגובה, יהיה רק השפעה במסה הרזה?

באמת? ומה הקשר לאסון התאומים?
ואגב אחות של חבר טוב עובדת בגלידה השכונתית דיברה עם חברות שלנ פייס טיימ בחורות שאני בכלל לא מכיר ואמרו לה מי זה הוא ממש חתיך

ואני נשבע באמת אין לי פשוט מקום שיוצא לי לראות נשים כלכך אני עובד במחסן של אבא שלי כל היום ואז הולך להתאמן ומדבר עם החברה בפייס טיימ אני בן 20 היו לי כולה 2חברות לפני והיא הראשונה שבאמת ממש עשתה לי את זה

אנשים חושבים שאני עושה טעות שאני מביא אותה אבל אני למדתי לשים זין ועושה מה שטוב לי יש איזה מישהי חמודה בחדכ אבל היא יותר גבוהה ממני היא 1.82 ויש עוד אחת אבל היא בת 15 קיצר כמו שאמרתי

צריך להיות ולהסתובב הרבה ואני טיפוס שלרוב יש לו הרגלים קבועים

נערך לאחרונה:
ואגב אחות של חבר טוב עובדת בגלידה השכונתית דיברה עם חברות שלנ פייס טיימ בחורות שאני בכלל לא מכיר ואמרו לה מי זה הוא ממש חתיך

ואני נשבע באמת אין לי פשוט מקום שיוצא לי לראות נשים כלכך אני עובד במחסן של אבא שלי כל היום ואז הולך להתאמן ומדבר עם החברה בפייס טיימ אני בן 20 היו לי כולה 2חברות לפני והיא הראשונה שבאמת ממש עשתה לי את זה

אנשים חושבים שאני טעות שאני מביא אותה אבל אני למדתי לשים זין ועושה מה שטוב לי יש איזה מישהי חמודה בחדכ אבל היא יותר גבוהה ממני היא 1.82 ויש עוד אחת אבל היא בת 15 קיצר כמו שאמרתי

צריך להיות ולהסתובב הרבה ואני טיפוס שלרוב יש לו הרגלים קבועים

קצת חוש הומור וסובלנות ואתה תכבוש את ה1.82 הזו

ודרך אגב טיפ קטן: (באמת לא משהו חשוב כמו המשפט למעלה) אם מישהי מוכנה לוותר על המשפחה / החברים שלה / מה שיש לה שם בכדי לעבור לגור עם בחור מישראל שקטן ממנה ב6 שנים והכירה לזמן מוגבל ביותר, היא כנראה פשוט מחפשת ויזה ישראלית. לא כנראה...אני אומר לך שזה מה שהיא מחפשת.

קצת חוש הומור וסובלנות ואתה תכבוש את ה1.82 הזו

ודרך אגב טיפ קטן: (באמת לא משהו חשוב כמו המשפט למעלה) אם מישהי מוכנה לוותר על המשפחה / החברים שלה / מה שיש לה שם בכדי לעבור לגור עם בחור מישראל שקטן ממנה ב6 שנים והכירה לזמן מוגבל ביותר, היא כנראה פשוט מחפשת ויזה ישראלית. לא כנראה...אני אומר לך שזה מה שהיא מחפשת.
לא נראלי טוב לה עם המשפחה סך הכל באה ממשפחה עשירה אני יודע שנשמע מוזר בחורה מתאילנד אבל היא הרבה מעל הממוצע והיא הייתה מעדיפה שאני אבוא לגור אצלה והתעקשתי כדי שתבוא היא לא שרמוטה שהכרתי ברחוב הכרתי אותה באופן יצירתי

קבצים מצורפים

• 8DA6B842-A5F8-4E53-BCAF-96E0F2020C99.png
    8DA6B842-A5F8-4E53-BCAF-96E0F2020C99.png
    KB 323.3 · צפיות: 119
  • 2C1B4F2E-80C7-41A4-839F-4E200156EFEC.jpeg
    2C1B4F2E-80C7-41A4-839F-4E200156EFEC.jpeg
    KB 75.5 · צפיות: 109
לא נראלי טוב לה עם המשפחה סך הכל באה ממשפחה עשירה אני יודע שנשמע מוזר בחורה מתאילנד אבל היא הרבה מעל הממוצע והיא הייתה מעדיפה שאני אבוא לגור אצלה והתעקשתי כדי שתבוא היא לא שרמוטה שהכרתי ברחוב הכרתי אותה באופן יצירתי

שיהיה לכם המון בהצלחה, לה עם הויזה ולך עם ה1.82 בימים שאחרי.

הממוצע בתיאלנד זה איזה 30 שקל ליום וגם יכול להיות פחות לא חכמה להיות מעל הממוצע

טינדר זה לא אופן יצרתי

אני מבקש ממך לכתוב בגוגל MALE/MAN MODELS ותגיד לי האם אתה יכול להצטרף אליהם
הכרתי אותה בקבלה של בית מלון והיא בהתחלה לא זרמה איתי ואני יצאתי עם חברה שלה קודם כי היא לא זרמה איתי וחברה שלה הביאה אותה לדייט בשביל שתשלם עליה היא באמת איכותית והיא מרוויחה 45בערך לשעה אבל לא משנה היא באמת מעל הממוצע של תאילנד
שיהיה לכם המון בהצלחה, לה עם הויזה ולך עם ה1.82 בימים שאחרי.
תודה רבה 😃

לא יכול להפסיק לצחוק. קרעתם אותי.
רועי, אתה עושה טעות, כולם כבר אמרו לך את זה.
אתב נראה סבבה לגמרי, רק חסר ביטחון עצמי, וקצת נואש. עם קצת סובלנות והתיעצות עם אלה שאוהבים ואיכפת להם ממך, תוכל למנוע אסון.

כל השיחה כאן איך להשיג בחורות יפות, גורמים לי לחשוב על הכותבים שהם חנונים מול מסך. או שאולי זה הדרך להשיג בחורה היום, וכולם כאן בחדרי כושר במקום להיות מול המסך.
שמח שזה לא הדאגה שלי היום, מצאתי את שלי, ומאמין שגובה הוא פרט שולי בשותפה לחיים. יש דברים הרבה יותר משמעותיים מגובה.
אבל למי שעושה לו טוב להאשים את הכישלון שלו בגובה, לא אנסה לשכנע אותו אחרת.
אבל אני יכול להציע עוד סיבות לכישלון מלבד גובה.

לא יכול להפסיק לצחוק. קרעתם אותי.
רועי, אתה עושה טעות, כולם כבר אמרו לך את זה.
אתב נראה סבבה לגמרי, רק חסר ביטחון עצמי, וקצת נואש. עם קצת סובלנות והתיעצות עם אלה שאוהבים ואיכפת להם ממך, תוכל למנוע אסון.

כל השיחה כאן איך להשיג בחורות יפות, גורמים לי לחשוב על הכותבים שהם חנונים מול מסך. או שאולי זה הדרך להשיג בחורה היום, וכולם כאן בחדרי כושר במקום להיות מול המסך.
שמח שזה לא הדאגה שלי היום, מצאתי את שלי, ומאמין שגובה הוא פרט שולי בשותפה לחיים. יש דברים הרבה יותר משמעותיים מגובה.
אבל למי שעושה לו טוב להאשים את הכישלון שלו בגובה, לא אנסה לשכנע אותו אחרת.
אבל אני יכול להציע עוד סיבות לכישלון מלבד גובה.

על איזה מסך אתה מדבר? יש אנשים שעזבו את המסך עד לתאילנד כדי למצוא מישהי ועדיין אומרים שהם מתקשים!

גם לא כולן מחפשות גובה, ונמוכים צריכים להתרחק מאלה שכן.

בכללי עדיף להתרחק מאלו שמחפשות נתון מסויים, זה לפי דעתי מראה על אופי מסויים.
אני כגבר בן 32 שעבר דבר או שניים בחיים, ואחרי פרידה קשה, יודע כיום שאני לא צריך לחפש נתון מסויים אלא להסתכל כתמונה כוללת שאומרת שיש לאישה יותר פלוסים ממינוסים ושאני מסוגל לקבל את המינוסים, אז מה זה משנה אם יש לה תחת אלוהי או ציצי גדול ויש לי אישיות חרא, או מה זה משנה אם יש אישיות כובשת אבל אני לא נמשך למראה.
לאלו הצעירים - אתם בגיל שאתם יכולים לחוות חוויות, לנסות, לטעות ולתהות, בסוף מה שחשוב זו אישה שתהיה גם חברה שלך, שתכבד אותך ושתהיה פוטנציאל לאישה לכל החיים.
אז שימו זין על כל הנשים הרדודות, אם לא תאהב את עצמך גם נשים אחרות לא יאהבו אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית