הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mk677 לגביהה

• פותח/ת השרשור DAN11
  • פורסם בתאריך

DAN11

משתמש מתחיל
35
4
נק' מוניטין:
4
35
4
אהלן חברים אני בן 22 בגובה 160 (שוקל 70 עם 17 א"ש לערך). אני חושב על כך שהסיכוי האחרון שלי לגבוה אפילו בס"מ יהיה עם ibutamoren
אז לפני הבהלה, והאיחולים שלכם שאקבל אקרומגליה ולפני שאתם שופטים תנו לי להסביר.
אני כן שרירי, הכל טוב והכל יפה, וגם נראה בסדר, אבל - גובה 1.60, הגובה שלי הוא בעייתי עד גבול המכניס אותי לדכאון.
בין אם זה בעיות עם בחורות יפות וגבוהות ממני בהרבה ובין אם זה בין החברים ואפילו ביציאה למועדונים כשכולם מסתכלים עליך מלמעלה תמיד!
כבר הזמנתי את התרופה בנוזל וקראתי על כל הסיכונים ואני מוכן לקחת אותם.
השאלה שלי אם אקח את התרופה ולא תהיה לה השפעה על הגובה, יהיה רק השפעה במסה הרזה?

הבחור הזה נראה סוס רציני וגם נאה..
לא הבנתי למה בדיוק הוא היה צריך את הניתוח? הוא לא נראה נמוך גם אם אני מוריד 12 ס"מ מהתמונה שהוא עומד לי הרופא.

אנחנו ועוד איך מדינת עולם ראשון וחלק מהעולם המערבי ונמצאים בOECD.
זה היה בצחוק.
הבחור הזה נראה סוס רציני וגם נאה..
לא הבנתי למה בדיוק הוא היה צריך את הניתוח? הוא לא נראה נמוך גם אם אני מוריד 12 ס"מ מהתמונה שהוא עומד לי הרופא.
כנראה שהוא לא באמת כזה גבוה, פשוט הרופא ממש נמוך.

כן , אבל גם לרופא צריך להיות שיקול דעת.
לא מנתחים אנשים בגלל שיש להם "באג בראש"...

זה ניתוח למטרות אסתטיות, בגלל שבן אדם 1.90 אסור לו להיות 2 מטר? למה ל1.70 מגיע להיות 1.80 ול1.90 אסור להיות 2 מטר?
כל עוד הוא שקול ושפוי ומשלם, לא רואה שום סיבה שלא ינתחו אותו בניתוח שמטרתו אסתטית. זה שהוא אהבל (במידה והוא באמת אכן היה 1.90)
זה משהו אחר, אני ניסיתי לקרוא קצת על המקרה אבל הכל ברוסית / איזו שפה שזו לא תהיה.

זה לא ניתוח למטרות אסתטיות!!! , זה ניתוח אורטופדי מורכב שמיושם בעיקר בילדים עם בעיות גדילה ובעיות בצמיחה לא תקינה של הגפיים.
זה רחוק מניתוח להגדלת חזה אצל ד"ר קליין...

זה לא ניתוח למטרות אסתטיות!!! , זה ניתוח אורטופדי מורכב שמיושם בעיקר בילדים עם בעיות גדילה ובעיות בצמיחה לא תקינה של הגפיים.
זה רחוק מניתוח להגדלת חזה אצל ד"ר קליין...

אהההההההה זה נועד גם למטרה מסוימת אז זה אומר שכל האופציות האחרות לא קיימות, צודק תודה אחלה חשיבה, השכלתי.

אהההההההה זה נועד גם למטרה מסוימת אז זה אומר שכל האופציות האחרות לא קיימות, צודק תודה אחלה חשיבה, השכלתי.

אופציות אחרות תמיד קיימות.. אבל העיקר שאתה השכלת , למרות שאתה יודע הכול.🤣

אגב החברה הרוסיה הזאת שהייתה לי היחסים בינינו היו סיוט היינו נפגשים פעם בשבוע לקראת הסוף וההורים שלה היו מעצבנים כל הזמן אמרו לי להתרכז בלימודים ומה אמרה החצופה הזאת אנחנו מתמזמזים והכל טוב אבל הסקס הראשון צריך להיות במלון 5 כוכבים מפואר חוץ מזה שבסופו של דבר לשנינו ירד אחד מהשנייה

ואגב זה מצחיק כי בכל מקום אני מרגיש ככה וזה באמת המצב
אומרים לי שאני מצחיק והרבה אנשים אוהבים אותי לא יודע למה

גם בחד"כ אני תמיד נותן שם אבירה טובה
וגם בעבודה זה ככה

לא יודע אם זה טוב או רע

שמע אני קורא את הפוסטים שלך חבר , אתה בחור צעיר אני בן 34 עם ניסיון , שים פה על העולם איש תחווה את החיים ונשים יבואו לבד אם לא תראה להם שאתה כל כך רודף אחריהם האמן לי אני יודע מה אני כותב , בהצלחה .

זה ניתוח למטרות אסתטיות, בגלל שבן אדם 1.90 אסור לו להיות 2 מטר? למה ל1.70 מגיע להיות 1.80 ול1.90 אסור להיות 2 מטר?
כל עוד הוא שקול ושפוי ומשלם, לא רואה שום סיבה שלא ינתחו אותו בניתוח שמטרתו אסתטית. זה שהוא אהבל (במידה והוא באמת אכן היה 1.90)
זה משהו אחר, אני ניסיתי לקרוא קצת על המקרה אבל הכל ברוסית / איזו שפה שזו לא תהיה.
תשלח לי, אני רוצה לקרוא.

לעשות את הניתוח הזה אם אתה 1.70 ומעלה זה להיות מפגר. יש מלא אנשים שאני מכיר שהם 1.70 ולא אכפת להם, מתחילים עם בנות והולך להם, והכל טוב אצלם. הם לא נראים פצצה או משהו ואפילו לא מתאמנים אבל יש להם ביטחון. לעומץ זאת יש יותר גבוהים בלי בטחון. זאת בעיה בראש ולטפל צריך בהתאם. זה שקול לבנות שמתחילות לעשות כל מיני מודיפיקציות וזה לא עוצר. בעיה נפשית כבר.
הבחור מתאמן בילדינג והנימוק שלו ללמה הוא החליט לעשות את הניתוח: גובה זה כמו כסף, אף פעם לא יהיה לך יותר מדי. בנוסף הוא אמר שהרגליים שלו נראו רזות ולא גדלו. הוא מתאמן לפי השיטה של ארנולד שוורצנגר. בקיצור בנאדם חכם שחושב ועושה שיקולים לפני קבלה של החלטות רציניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית