הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mk677 לגביהה

• פותח/ת השרשור DAN11
  • פורסם בתאריך

DAN11

משתמש מתחיל
35
4
נק' מוניטין:
4
35
4
אהלן חברים אני בן 22 בגובה 160 (שוקל 70 עם 17 א"ש לערך). אני חושב על כך שהסיכוי האחרון שלי לגבוה אפילו בס"מ יהיה עם ibutamoren
אז לפני הבהלה, והאיחולים שלכם שאקבל אקרומגליה ולפני שאתם שופטים תנו לי להסביר.
אני כן שרירי, הכל טוב והכל יפה, וגם נראה בסדר, אבל - גובה 1.60, הגובה שלי הוא בעייתי עד גבול המכניס אותי לדכאון.
בין אם זה בעיות עם בחורות יפות וגבוהות ממני בהרבה ובין אם זה בין החברים ואפילו ביציאה למועדונים כשכולם מסתכלים עליך מלמעלה תמיד!
כבר הזמנתי את התרופה בנוזל וקראתי על כל הסיכונים ואני מוכן לקחת אותם.
השאלה שלי אם אקח את התרופה ולא תהיה לה השפעה על הגובה, יהיה רק השפעה במסה הרזה?

מה שכן אם הייתי 1.60 אז הייתי שוקל ברצינות לעשות ניתוח כזה. תלוי בבנאדם. אם הוא מוכן לשלם מלא כסף ולעבור את כל התהליך הארוך והקשה הזה וזה עד כדי כך חשוב לו אז זאת אופציה.
אבל לעשות את כל זה אם אתה 1.90 בטענה שסנטימטרים נוספים לגובה לא יזיקו? זה להיות דביל גמור.

אחד לא אמרתי שאני נראה 10 מ-10 רק לפי מחמאות שאני מקבל אני נמוך יחסית 1.77 ותמונות לא משקפות את המראה במציאות באופן מוחלט
באיזה עולם 1.77 זה נמוך?
ותחליט אתה 10/10 או לא 10/10
נגיד יש לי בת דודה שהיא הכי יפה בעולם ובתמונות היא נראת ממוצע חמודה לא יותר מזה
בלי תמונה אין אמונה
וכתבתי mans model רובם היו נראים פחות טוב
אם ככה למה אתה לא מדגמן יש שמה כסף טוב למי שנראה 10/10
ולגבי השאלה עם הכסף אני גם לא יודע היא אחת ענייה כזאת ולא היה לה אשראי אז היא שאלה את חברה שלה אם היא יכולה לבוא איתה לארוחת ערב
להוציא כסף מהבנק והלביא לחברה שלה?
היה לי מאוד חשוב והשיחה עם שתי הבנות ידעתי שעם אחת מהן יצא לי משהו ושתיהן היו יפות רק שאחת מהן הייתה שרמוטה באופי (וזאת לא חברה שלי)
אז כאילו אמרת אחת מהן אני עומד לזיין וזה מאוד מאוד חשוב לי לא מעניין אותי איזה אחת כן?

באיזה עולם 1.77 זה נמוך?

בלי תמונה אין אמונה

אז כאילו אמרת אחת מהן אני עומד לזיין וזה מאוד מאוד חשוב לי לא מעניין אותי איזה אחת כן?
כן בהתחלה לא ידעתי התלבטתי מאוד עד שבחרתי בה

באיזה עולם 1.77 זה נמוך?

בלי תמונה אין אמונה

תקרא את כל ההודעות לפני שאתה מגיב, מה שכתבת לא קשור בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית