עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצא לי לראות פרק מסוים או לפחות את רובו, מרגיש איטי ממש :/לא עברתי על כל השרשור אבל הסדרה על אלי כהן הייתה פשוט מעולה !!!
בהתחלה קצת היה קשה לי לקבל את סשה ברון כהן במיוחד כשיצא לו מבטא כמו אצל הדיקטטור, אבל עם הזמן זה נהיה פשוט מעולה !
סדרה ממש לא ארוכה, זה כמה פרקים. ממש אהבתי.יצא לי לראות פרק מסוים או לפחות את רובו, מרגיש איטי ממש :/
לא ראיתי עדיין, אבל יש עכשיו סדרה חדשה שמדברים עליה מלא נקראית - לראות. עם ג'ייסון מומואהקיצר האחרונים שראיתי היו "בפנים" ו"הדרקון-שובו של הלוחם" סדרות מעולות! חובה לראות
ניסיתי מאז כמה סדרות כמו מלכת הדרום וכו ולא התחברתי,
יש המלצות חדשות?
לא ראיתי עדיין, אבל יש עכשיו סדרה חדשה שמדברים עליה מלא נקראית - לראות. עם ג'ייסון מומואה
בפנים נראה כמו סדרת בית כלא חרושה כזאת וצפויה, אתה אומר שווה לראות?
זכרונו לברכה, אחד השחקנים הטובים שידע הקולנוע אי פעםיכול להיות שרק צדיק אחד בסדום ציין את הסופרנוס?
זאת הסדרה הכי טובה שעלתה למסך.
עשיתי גוגל בגלל הטרנדיות וגיליתי שכל השחקנים שם סינים, hard pass בשבילימשחקי הדיונון - סיימתי בשישי-שבת
מכיר עוד סדרות בז'אנר? מחפש בנרותספרטקוס או רומא
עשיתי גוגל בגלל הטרנדיות וגיליתי שכל השחקנים שם סינים, hard pass בשבילי
ושכחת לציין שיש את עידן הסדרות טלוויזיה לפני טוני סופרנו ואחרי טוני סופרנו.זכרונו לברכה, אחד השחקנים הטובים שידע הקולנוע
מצטער, לא יכול לראות סינים על המרקעקוריאנים או לפחות הדמויות, תן צ'אנס, היא באמת סדרה טובה ומותחת
סדרה טובהמשחקי הדיונון - סיימתי בשישי-שבת
חחחח איזה ספויילר כבדסדרה טובה
הפתיע מאוד שהזקן הנחמד הוא בכלל הממציא של כל מכונת ההרג הזו
סדרה טובה
הפתיע מאוד שהזקן הנחמד הוא בכלל הממציא של כל מכונת ההרג הזו
איזו סדרה לא ראית? דבר אליימזל שכבר ראיתי. בטח כיף לראות איתך סדרות D:
ילדי האנרכיה, אם ראית אז תמשיך לבני המאיה.תנו בהמלצות חדשות, וכבר ראיתי פגע וברח.