עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כבר אנחנו באמזון אז חובה גם invincibleThe boys חובה
אני רציתי להתחיל את זה אבל עשיתי טעות והתחלתי one piece...אם כבר אנחנו באמזון אז חובה גם invincible
הבנתי שגם אחלהone piece
טוב ששאלתהבנתי שגם אחלה
כמה פרקים יש לזה?
אינויניבל זה בסביבות 10 פרקים, אתה מריץ את זה בסופ"ש
1000 ומשהו פרקיםהבנתי שגם אחלה
כמה פרקים יש לזה?
אינויניבל זה בסביבות 10 פרקים, אתה מריץ את זה בסופ"ש
פחות ממה שכתבת..טוב ששאלת
1500 פרקים והסדרה תמשיך עוד כ10 שנים
לא עשית טעות, אתה תעשה טעות אם תפסיק לצפות.אני רציתי להתחיל את זה אבל עשיתי טעות והתחלתי one piece...
שמעתי שאחלה סדרה 😭
אני כבר התחלתילא עשית טעות, אתה תעשה טעות אם תפסיק לצפות.
זאת הסדרה הכי טובה שראיתי בחיי (וראיתי הרבה מכל הסגנונות), ממליץ גם לקרוא את המנגה (שאגב היא השנייה הכי נמכרת בעולם אי פעם, הראשונה זה סופרמן והשלישית זה באטמן).
בהתחלה היא יכולה טיפה לשעמם והאנימציה לא משהו (בכל זאת היא התחילה לצאת ב1999), אבל ככל שמתקדמים הכל נהיה טוב יותר, מעניין יותר ואנימציה טובה יותר.
הסדרה הזאת היא פשוט יצירת אומנות של אדם אחד שעובד עליה 25 שנה בדרגה הכי גבוהה שיש, היא גאונית, מצחיקה, מעניינת, מלאת מסתורין וכל מי שאני מכיר שצפה בה אומר שהיא לפחות בטופ שלו.
במקרה וזה ארוך לכם מידי, אני ממליץ על צפייה במהירות של 1.5/2, בכל מקרה הכל קורה יחסית לאט ומספיקים לקרוא את הכתוביות גם ככה. אישית אני צפיתי בכל הסדרה פעמיים במהירות של 2, זה יוצא רק 10 דקות לפרק.
אם אתה עוד לא הגעת לחצי אז באמת הגיוני שתחשוב שנארוטו טובה יותר, תגיע לאזור ה600 ונראה מה אתה חושב...אני כבר התחלתי
בפרק 417 בערך. סבבה בינתיים, לפי דעתי נרוטו יותר טוב כרגע אבל יש מצב זה ישתנה לפי מה שהבנתי.
אני עוד רגע מגיע למלחמה, יהיה מטורף אני כבר יודע..אם אתה עוד לא הגעת לחצי אז באמת הגיוני שתחשוב שנארוטו טובה יותר, תגיע לאזור ה600 ונראה מה אתה חושב...
בוקר טוב אליהוThe watcher מצויינת
אתה מנצל כל שקל מהתשלום לנטפליקס אה? אתה לא תצא פראייר פהיצאה עונה רביעית ל מניפיסט
סיימתי אותה בשישי-שבת
אתה מנצל כל שקל מהתשלום לנטפליקס אה? אתה לא תצא פראייר פה
סבירה , אהבתי אבל הסוף מעפןThe watcher מצויינת