הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדרות טובות להתמכר אליהן

נטפליקס נהיו על הפנים, פעם בחודשיים-שלושה יש סדרה מעניינת
שוקל לבטל את המנוי שם

הבנתי שגם אחלה
כמה פרקים יש לזה?

אינויניבל זה בסביבות 10 פרקים, אתה מריץ את זה בסופ"ש
1000 ומשהו פרקים
טוב ששאלת

1500 פרקים והסדרה תמשיך עוד כ10 שנים
פחות ממה שכתבת..
הסדרה לפי מה שראיתי תמשיך עוד 3 שנים(ככה הכותב אמר באיזה פרסום שראיתי באינטרנט)

לאכול את העשירים בנטפליקס על סאגת גיימסטופ. חביב, מעשיר, לא ארוך מדי ומונגש בצורה שגם אנשים בלי יותר מדי מושג בכלכלה יכולים להחכים ולהבין מה קרה שם.

אני רציתי להתחיל את זה אבל עשיתי טעות והתחלתי one piece...
שמעתי שאחלה סדרה 😭
לא עשית טעות, אתה תעשה טעות אם תפסיק לצפות.
זאת הסדרה הכי טובה שראיתי בחיי (וראיתי הרבה מכל הסגנונות), ממליץ גם לקרוא את המנגה (שאגב היא השנייה הכי נמכרת בעולם אי פעם, הראשונה זה סופרמן והשלישית זה באטמן).
בהתחלה היא יכולה טיפה לשעמם והאנימציה לא משהו (בכל זאת היא התחילה לצאת ב1999), אבל ככל שמתקדמים הכל נהיה טוב יותר, מעניין יותר ואנימציה טובה יותר.
הסדרה הזאת היא פשוט יצירת אומנות של אדם אחד שעובד עליה 25 שנה בדרגה הכי גבוהה שיש, היא גאונית, מצחיקה, מעניינת, מלאת מסתורין וכל מי שאני מכיר שצפה בה אומר שהיא לפחות בטופ שלו.
במקרה וזה ארוך לכם מידי, אני ממליץ על צפייה במהירות של 1.5/2, בכל מקרה הכל קורה יחסית לאט ומספיקים לקרוא את הכתוביות גם ככה. אישית אני צפיתי בכל הסדרה פעמיים במהירות של 2, זה יוצא רק 10 דקות לפרק.

לא עשית טעות, אתה תעשה טעות אם תפסיק לצפות.
זאת הסדרה הכי טובה שראיתי בחיי (וראיתי הרבה מכל הסגנונות), ממליץ גם לקרוא את המנגה (שאגב היא השנייה הכי נמכרת בעולם אי פעם, הראשונה זה סופרמן והשלישית זה באטמן).
בהתחלה היא יכולה טיפה לשעמם והאנימציה לא משהו (בכל זאת היא התחילה לצאת ב1999), אבל ככל שמתקדמים הכל נהיה טוב יותר, מעניין יותר ואנימציה טובה יותר.
הסדרה הזאת היא פשוט יצירת אומנות של אדם אחד שעובד עליה 25 שנה בדרגה הכי גבוהה שיש, היא גאונית, מצחיקה, מעניינת, מלאת מסתורין וכל מי שאני מכיר שצפה בה אומר שהיא לפחות בטופ שלו.
במקרה וזה ארוך לכם מידי, אני ממליץ על צפייה במהירות של 1.5/2, בכל מקרה הכל קורה יחסית לאט ומספיקים לקרוא את הכתוביות גם ככה. אישית אני צפיתי בכל הסדרה פעמיים במהירות של 2, זה יוצא רק 10 דקות לפרק.
אני כבר התחלתי
בפרק 417 בערך. סבבה בינתיים, לפי דעתי נרוטו יותר טוב כרגע אבל יש מצב זה ישתנה לפי מה שהבנתי.

אני כבר התחלתי
בפרק 417 בערך. סבבה בינתיים, לפי דעתי נרוטו יותר טוב כרגע אבל יש מצב זה ישתנה לפי מה שהבנתי.
אם אתה עוד לא הגעת לחצי אז באמת הגיוני שתחשוב שנארוטו טובה יותר, תגיע לאזור ה600 ונראה מה אתה חושב...

אם אתה עוד לא הגעת לחצי אז באמת הגיוני שתחשוב שנארוטו טובה יותר, תגיע לאזור ה600 ונראה מה אתה חושב...
אני עוד רגע מגיע למלחמה, יהיה מטורף אני כבר יודע..
יודע גם על הספוילר העיקרי חחחחחח

יצאה עונה רביעית ל מניפיסט
סיימתי אותה בשישי-שבת

אבל זה לא הסוף, תהיה גם חמישית

מישהו ראה "קיץ שחור", התחלתי פרק אחד אבל נראה מאוד משעמם, יש טעם להמשיך?

The watcher מצויינת
סבירה , אהבתי אבל הסוף מעפן

זה לא הגיוני ליצור כל כך הרבה מתח- זה המנת מתח הכי גדולה שראיתי בזמן האחרון מאיזשהי סדרה

ובסוף לא לשחרר אותה
The Boys אחת הסדרות הכי טובות שראיתי

אנטוני סטאר שחקן מטורף וגם הנציג הישראלי שלנו בסדרה תומר קפון נתן אולי את תפקיד חייו, שיחק ממש טוב בתפקיד ראשי באחת הסדרות הכי גדולות בעולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית