הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל להתקדם תוכנית

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
אני עושה 5 כפול 5 לינארית כבר משהו כמו 4-5 חודשיים התקדמתי יפה עשיתי כמה איפוסים כבר[התחלתי מחדש לפי הקובץ אקסל]
בכל התרגילים חוץ מהבנ'ץ אני מרים יותר מ,פי 1.5 ממשקל גוף לפחות לחזרה אחת
עכשיו העניין הוא כזה במשך ה4 חודשים האלה לא היה לי ממש אימונים רצופים המון חוסרים של אימונים וגם בתנאים לא אידאלים מבחינת אוכל/שינה

אני מרגיש כרגע שאם אני יעשה עוד דילאוד אני לא יתקדם ממש הרבה אלה אולי יוסיף 5 ק"ג לכל תרגיל

מה אתם אומרים?
אם יש צורך להתקדם אז לאיזה לתכנית ? העדפה למשהו שכולל PC
בקרוב גם כנראה אני יפתח לוג התקדמות

נערך לאחרונה:
אתה יכול לעבור ל Madcow למרות שלא מיצית את כל הפוטנציאל ב 5X5, אתה יכול לעשות SS לתקופה קצרה לאזן את המשקלים כי הם לא ממש בפרופורציה... אתה יכול גם לתת תוכנית עם קצת נפח כמו HST או בולקינג רוטין.

אתה יכול לעבור ל Madcow למרות שלא מיצית את כל הפוטנציאל ב 5X5, אתה יכול לעשות SS לתקופה קצרה לאזן את המשקלים כי הם לא ממש בפרופורציה... אתה יכול גם לתת תוכנית עם קצת נפח כמו HST או בולקינג רוטין.
בגלל שאתה היחידי בפורום שלא פנאט אני חייב לשאול, עד כמה באמת אתה חושב לאדם שסיים את SS מבחינת היפרטרופיה שHST או באלקינג רוטין יהיו לעומת 5X5 למשל?
(אני יודע שהשאלה יחסית מפגרת כי אלה תוכניות שמיועדות ספציפית להיפרטרופיה, השאלה אם יש הרבה גיבוי מאחורי זה 😆)

תשווה מישהו שעושה בלוקינג רוטין עם משקל נמוך ממישהו שעושה מדקאו עם משקל גבוה
כי אין מה לעשות בלוקינג רוטין היא עם נפח גבוה מאוד

והתזונה שלהם זהה, סביר שמי שעובד עצים יותר יגדל יותר

לדעתי תוכנית נפח במעבר מתוכנית של מתחילים תהיה יעילה מאוד ותועיל מאוד להיפרטרופיה, הבעיה שיכולה להיות היא שלא תצליח לשמור על עצימות האימון והמשקלים ירדו כי יש יותר נפח מין הסתם, אבל אני לא הייתי מפחד מזה כי הדברים יתאזנו אם תעבור לתוכנית המותאמת לבינוניים וכן הלאה וכן הלאה.
אני בדעה שאחרי SS אפשר לעשות שטויות ולנסות כל מיני תוכניות, גם תוכנית כמו ABCD שווה ניסוי, כי בכל מקרה אחרי שיש כבר בסיס זה לא ישנה הרבה מה תעשה, מבחינת משקלים כן, מבחינת היפרטרופיה גם ככה יהיה לך קשה להתקדם לעומת תקופה כמו "SS עם חלב", במקרים של מתקדמים כבר מתחילים להכניס חומרים כי פשוט לא מתקדמים במסת השריר (או מתקדמים מאוד מאוד לאט), גם במשקלים אין כאלו קפיצות.. זה קצת מבאס ואנשים מתפטים (למרות שאין רע בחומרים, ואני דוגל בחומרים למתאמן בינוני - מתקדם)

• פותח/ת השרשור

מז"א לא בפרופציה? חח זה קצת מצחיק להגיד את זה
אמ... SS אני לא הולך לעשות כי זה לא מתאים לכמויות אוכל שאני יכול לאפשר לעצמי לאכול
ושאר הירקות אני מעדיף להשאיר דברים בפשטות כל עוד אפשר להתחיל לחשב בלוקים וכו לא קורץ לי בכלל
תודה אני ילך על מה רן הציע לי בMSN 🤪

SS אני לא הולך לעשות כי זה לא מתאים לכמויות אוכל שאני יכול לאפשר לעצמי לאכול
זה לא שב-SS אתה צריך לאכול הרבה באופן מיוחד, אם אתה צריך לאכול הרבה כדי לגדול עם SS אז אתה גם צריך לאכול הרבה כדי לגדול עם כל תוכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
זה לא שב-SS אתה צריך לאכול הרבה באופן מיוחד, אם אתה צריך לאכול הרבה כדי לגדול עם SS אז אתה גם צריך לאכול הרבה כדי לגדול עם כל תוכנית אחרת.

בSS צריך להתקדם כל אימון = המון ק' = המון כסף

---------- התגובה התווספה ב 23:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:09 ----------

סבבה אחי, העיקר שהפיטמות שלך מרוצות.

חחחח ממש זוקרות:kiss3:

לדעתי תוכנית נפח במעבר מתוכנית של מתחילים תהיה יעילה מאוד ותועיל מאוד להיפרטרופיה, הבעיה שיכולה להיות היא שלא תצליח לשמור על עצימות האימון והמשקלים ירדו כי יש יותר נפח מין הסתם, אבל אני לא הייתי מפחד מזה כי הדברים יתאזנו אם תעבור לתוכנית המותאמת לבינוניים וכן הלאה וכן הלאה.
אני בדעה שאחרי SS אפשר לעשות שטויות ולנסות כל מיני תוכניות, גם תוכנית כמו ABCD שווה ניסוי, כי בכל מקרה אחרי שיש כבר בסיס זה לא ישנה הרבה מה תעשה, מבחינת משקלים כן, מבחינת היפרטרופיה גם ככה יהיה לך קשה להתקדם לעומת תקופה כמו "SS עם חלב", במקרים של מתקדמים כבר מתחילים להכניס חומרים כי פשוט לא מתקדמים במסת השריר (או מתקדמים מאוד מאוד לאט), גם במשקלים אין כאלו קפיצות.. זה קצת מבאס ואנשים מתפטים (למרות שאין רע בחומרים, ואני דוגל בחומרים למתאמן בינוני - מתקדם)
בדיוק מה שחשבתי. מהסתכלות על באלקינג רוטין
ועם כזה נפח לעלות 5% בין אימון לאימון נראה לי בהחלט לא נורמלי.
בכל אופן תודה על ההבהרה ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית