הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על הטבח המזעזע שקרה בניו זילנד?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
אני חייב לומר, אני פשוט ממש הזדעזעתי. ראיתי את הסרטון המלא וזה מזעזע כלכך! איך לאנשים יש אומץ להיכנס ככה למסגד ופשוט לעשות מה שהוא עשה?! אני מקווה שאני לא עובר על אחד החוקים כשאני מעלה את הדיון הזה לפה (תוך כדאי קורא את החוקים [הכל טוב]) אז לסיכום, עם אילו מחשבות יצאתם אחרי ששמעתם על המקרה?

אין ספק שזה מקרה נורא . דבר שיותר זעזע אותי מהסרטון עצמו הוא לשמוע אנשים משבחים את אותו רוצח 😣

יצור שפל שעושה דבר כזה הוא ממש לא בגדר השפיות...
צריך להיות ממש ממש פגום מהיסוד בשביל להיות מסוגל לתכנן בקפידה ולבצע פשע כזה.

שראיתי את הסרטון התקשתי מאוד להאמין שזה אמיתי, בוודאי זה מעיד על כמה פסיכי הדבר הזה.

נורא ואיום,
הכל מצולם כמו משחק וידאו. הקור רוח, התזוזה של האנשים ואפילו המסגד עצמו ניראה כמו חלק ממשחק.
אחד הדברים המעוררי בחילה הכי גדולים שנתקלתי בהם...

מה שעצוב יותר הוא שדברים כאלה קורים על בסיס כמעט שבועי במדינות מוסלמיות/אפריקאיות, ואף אחד בכלל לא שומע על זה.

מה שעצוב יותר הוא שדברים כאלה קורים על בסיס כמעט שבועי במדינות מוסלמיות/אפריקאיות, ואף אחד בכלל לא שומע על זה.

אחי בניו זילנד צילמו את שר הטבעות.. זה טרגדיה...
מה איבדנו באפריקה? מדונה לא אימצה משם את כל הילדים כבר?

מה שעוד יותר עצוב זה שאין לכם מושג שזה קצה הקרחון ממה שהולך בעולם המפגר והחולני הזה (ראו ערך deep web / dark net)

גלשת שם? אני רוצה אבל אין לי כח לקנות משנה ip , זה קריטי?
חבר גלש ואני פשוט ראיתי.. לא ממליץ לך בכלל אם אתה רוצה להשאר שפוי.. בנוסף, שום משנה Ip לא יעזור לך כי אתה צריך דפדפן מיוחד בישביל להיכנס לשם וברגע שהורדתה את הדפדפן אתה חשוף לגמרי..

חבר גלש ואני פשוט ראיתי.. לא ממליץ לך בכלל אם אתה רוצה להשאר שפוי.. בנוסף, שום משנה Ip לא יעזור לך כי אתה צריך דפדפן מיוחד בישביל להיכנס לשם וברגע שהורדתה את הדפדפן אתה חשוף לגמרי..

ניסיתי עם tor היה לי איטי וויתרתי.
לפי מדריכים הם אומרים שמשנה ip כן משנה

ניסיתי עם tor היה לי איטי וויתרתי.
לפי מדריכים הם אומרים שמשנה ip כן משנה
אבל זה לא יעזור לך.. אתה מודע לזה שההאקרים ששולטים באתר הזה הם ברמה אחרת לגמרי? לכן לא משנה כמה פעמים תשנה את האיי פי זה פשוט לא יעזור. תעזוב את זה ידפק לך המוח

אבל זה לא יעזור לך.. אתה מודע לזה שההאקרים ששולטים באתר הזה הם ברמה אחרת לגמרי? לכן לא משנה כמה פעמים תשנה את האיי פי זה פשוט לא יעזור. תעזוב את זה ידפק לך המוח

איזה אתר? זה דפדפן
ראיתי דברים שכנראה לא יכול להיות גרוע מהם והם לא בדיפ ווב ככה שלא נראה לי שיהיה איזה שהוא הדבדל בתוכן

בדיוק דיברתי על זה עם חבר מצרי נוצרי, כאן באוסטרליה (היורה אוסטרלי) זה כל הזמן בחדשות במדיה חברתית אבל אף אחד לא מדבר על הפיגועים שארגוני טרור מוסלמים ביצעו בתור תגובה לזה! רמז, יותר הרוגים מהמסגר בניו זילנד.

@MasterSplitter איך האווירה ברחובות? לא כלכך רגילים לפיגועים שם.מבחינת משטרה,צבא,חנויות סגורות
(למרות שאתה גר באוסטרליה והאירוע היה בניו זילנד)

@frozen

האווירה ברחובות - אותו דבר.
כמובן שזה בחדשות ויש התייחסות של פוליטיקאים והרבה רעש בפייסבוק וכו׳...
את האמת מה שמעצבן שמעתי יותר דברים על סנאטור פרייז׳ר אנינג שניצל את המצב לרווח פוליטי (ימני קיצוני) וכולם מתעצבנים עליו במקום לדבר על הטבח עצמו.

זה קרה בניו זילנד בגלל שהחוקי נשק שם הרבה יותר קלילים (כי לא היה צורך עד היום). באוסטרליה היה טבח לפני כמה עשרות שנים, הקשיחו את החוקים מאוד, זהו. אין יותר טבח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית