הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על הטבח המזעזע שקרה בניו זילנד?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך
״ביזבוז של חמצן״ ובכל זאת מתאמץ להוכיח שהוא צודק 😆 ביי גבר
אלוהים אתה כל כך מטומטם
אתה מבין שדרך טור אפשר להגיע לסרטוני פדופיליה/אונס וכו... דברים שלא חוקי להפיץ או להחזיק מה שאומר שאם יודעים מי מפיץ את הסרטונים האלו היו פשוט שמים אותו בכלא וסוגרים את אותם אתרים אבל זה לא אפשרי כי לא יודעים

אלוהים אתה כל כך מטומטם
אתה מבין שדרך טור אפשר להגיע לסרטוני פדופיליה/אונס וכו... דברים שלא חוקי להפיץ או להחזיק מה שאומר שאם יודעים מי מפיץ את הסרטונים האלו היו פשוט שמים אותו בכלא וסוגרים את אותם אתרים אבל זה לא אפשרי כי לא יודעים

אתה יודע מה היסיכוי שלי לחטוף וירוס מאתרים של דיפ ווב שאני אחפש דרך אתרי onion למינהם?

אלוהים אתה כל כך מטומטם

אחי אתה מתעצבן, מדבר שטויות ומנסה להוכיח בכל הכוח שאתה צודק. ואני המטומטם פה?! 😄 מה הקשר בין מה שאני אמרתי למה שאתה אומר?

אחי אתה מתעצבן, מדבר שטויות ומנסה להוכיח בכל הכוח שאתה צודק. ואני המטומטם פה?! 😄 מה הקשר בין מה שאני אמרתי למה שאתה אומר?
שאתה טוען שברגע שנכנסת לדפדפן הזה יודעים מי אתה (שזה בדיוק ההפך)

צודק וויתרתי
"לעולם אל תתווכח עם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בזכות הנסיון"
ניצחת

שאתה טוען שברגע שנכנסת לדפדפן הזה יודעים מי אתה (שזה בדיוק ההפך)

צודק וויתרתי
"לעולם אל תתווכח עם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בזכות הנסיון"
ניצחת
בדרך כלל הטיפשים הם אלה שמתלהמים בזמן שהצד השני רגוע ונהנה מהעצבים של אותו הטיפש עם פופקורן בצד 😛

תמשיך להיות תמים ולחיות בסרט שאתה לא חשוף לאנשים שבנו את האתר הזה.

ד.א יש סרט דוקו בדיוק על זה. ממליץ לך לצפות.

בדרך כלל הטיפשים הם אלה שמתלהמים בזמן שהצד השני רגוע ונהנה מהעצבים של אותו הטיפש עם פופקורן בצד 😛

תמשיך להיות תמים ולחיות בסרט שאתה לא חשוף לאנשים שבנו את האתר הזה.

ד.א יש סרט דוקו בדיוק על זה. ממליץ לך לצפות.
אני לא כועס אני מאוכזב

אם היית מבין איך זה עובד היית מבין שמה שאתה אומר זה שטויות כי האתר לא מקבל בכלל את האייפי שלך

אני לא כועס אני מאוכזב

אם היית מבין איך זה עובד היית מבין שמה שאתה אומר זה שטויות כי האתר לא מקבל בכלל את האייפי שלך
״מאוכזב״ הגיוני סך הכל להיות מאוכזב מאדם רנדומלי באינטרנט. אתה כנראה מפספס בכלל את מה שני מנסה להגיד.

אני רוצה להתערב קצת כי שניכם אומרים דברים נכונים ומתווכחין סתם.
טור מחביא את הip בצורה יוצאת דופן,המנגנון פשוט חכם מאוד. ההאקר הממוצע(ואפילו יותר מזה) לא יצליח לאתר את המשתמש הממוצע
אבל... Fbi לדוגמה כן הצליח לפרוץ לרשת ולבצע כמה שינוים במערכות ניטור הip ולהצליח לאתר עבריינים כבדים(תחום הפדופיליה והסחיטה באיומים).

יכול להיות שלמנהל הרשת של טור יש גישה לכל הכתובות ip של המשתמשים אבל זה לא סביר.

מרגע שנכנסת לדפדפן onion מסויים,באמצעות טור,ip שלך עובר מאות שינוים בעשרות רשתות שונות בכמה ארצות אחרות.(זה למה הגלישה שם מאוד מאוד איטית)
הip האמיתי חשוף רק בנקודת הכניסה שלך לטור ובנקודת היציאה. כל מה שקורה באמצע כמעט ולא ניתן לגילוי,אלא לבעלי אמצעים מתוחכמים במיוחד או למנהל הרשת.

טור מחביא את הip בצורה יוצאת דופן,המנגנון פשוט חכם מאוד. ההאקר הממוצע(ואפילו יותר מזה) לא יצליח לאתר את המשתמש הממוצע
אבל... Fbi לדוגמה כן הצליח לפרוץ לרשת ולבצע כמה שינוים במערכות ניטור הip ולהצליח לאתר עבריינים כבדים(תחום הפדופיליה והסחיטה באיומים).

יכול להיות שלמנהל הרשת של טור יש גישה לכל הכתובות ip של המשתמשים אבל זה לא סביר.

מרגע שנכנסת לדפדפן onion מסויים,באמצעות טור,ip שלך עובר מאות שינוים בעשרות רשתות שונות בכמה ארצות אחרות.(זה למה הגלישה שם מאוד מאוד איטית)
הip האמיתי חשוף רק בנקודת הכניסה שלך לטור ובנקודת היציאה. כל מה שקורה באמצע כמעט ולא ניתן לגילוי,אלא לבעלי אמצעים מתוחכמים במיוחד או למנהל הרשת.
תודה.

אתה יכול לענות על השאלה ששאלתי לפני כן,
מה הסיכוי שלי לחטוף וירוס מאתרים שמצאתי דרך אתרים למציאת אתרי onion?

אין לי מושג,מה יש לך לחפש שם? עדיף לא להסתובב במקומות האלה..כל מה שאתה מחפש(וממש לא משנה מה זה) יש לך גם באינטרנט הרגיל,ועם הרבה פחות סיכון

אין לי מושג,מה יש לך לחפש שם? עדיף לא להסתובב במקומות האלה..כל מה שאתה מחפש(וממש לא משנה מה זה) יש לך גם באינטרנט הרגיל,ועם הרבה פחות סיכון

אני אוהב לצפות באקסטרים/ הזוי/ ביזארי. הבנתי שיש אתרים מסודרים לזה אבל הם גובים תשלום גבוהה מאוד.
אני לא מעוניין לחטוף וירוס אז כנראה אוותר על הרעיון

אני היחיד שלא רוצה לראות את הדברים האלו? אולי זו התנהגות של בת יענה, לא יודע, יעשה לי ממש רע לראות דבר כזה.

לא רק שאני לא אחפש איך לראות את הסרטון, אפילו אם מישהו ישלח לי אותו בוואטסאפ אני אמחק אותו בלי לצפות ואבקש לא לשלוח לי דברים כאלו.

אני היחיד שלא רוצה לראות את הדברים האלו? אולי זו התנהגות של בת יענה, לא יודע, יעשה לי ממש רע לראות דבר כזה.

לא רק שאני לא אחפש איך לראות את הסרטון, אפילו אם מישהו ישלח לי אותו בוואטסאפ אני אמחק אותו בלי לצפות ואבקש לא לשלוח לי דברים כאלו.
לא מחפש אבל אם כבר שולחים לא מסקרן?
גם לא רואים משהו מיוחד

זה לא סרטון גרפי במיוחד, באמת נראה כאילו אתה רואה משחק מחשב

לא מחפש אבל אם כבר שולחים לא מסקרן?
גם לא רואים משהו מיוחד

ובכל זאת, הידיעה שמדובר ברצח של אנשים במציאות ולא במשחק מחשב היא נוראית. יש מספיק דברים מזעזעים בחיים - לא צריך לחפש דברים כאלו.
אולי אני רגיש במיוחד, לא יודע. הפסקתי גם לראות סרט דוקומנטרי על ניצול מיני של ילדות ע"י אביהן כי ממש הרגשתי בחילה.
לא בשבילי כל הדברים האלו.

ובכל זאת, הידיעה שמדובר ברצח של אנשים במציאות ולא במשחק מחשב היא נוראית. יש מספיק דברים מזעזעים בחיים - לא צריך לחפש דברים כאלו.
אולי אני רגיש במיוחד, לא יודע. הפסקתי גם לראות סרט דוקומנטרי על ניצול מיני של ילדות ע"י אביהן כי ממש הרגשתי בחילה.
לא בשבילי כל הדברים האלו.
אתה לא היחיד, אני גם בדיוק ככה. לא חושב שזה התנהגות של בת יענה, הרי לא שאתה מתכחש לזה שדברים כאלה קורים, אבל ממש לראות את זה עושה לי רע גם.

זה מה שהופך את זה להזוי במיוחד. בדיוק זה.
זה גורם לך לחשוב שאתה בקאונטר סטרייק שזה פאקינג רצח של 49 אנשים.
נכון שדעאש יותר גרפיים,אבל זה בדיוק מה שאנחנו "מצפים" מהם.
אבל שאזרח יוצא מהרכב,ומצלם הכל ומחליף מחסניות כמו משחק מחשב ושומר על קור רוח

אתה מבין באמת את הקלות הזאת,איך מאבדים חיים ברגע וכמה זה,עם כל הצער,חסר משמעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית