הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל

• פותח/ת השרשור Adgola
  • פורסם בתאריך

Adgola

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
-3
37
0
היי חברים עשיתי בדיקות דם לפני כ-3 שבועות ויצא שההמוגלובין המטוקריט וכדוריות אדומות גבוהות מהנורמה לפני כשבוע עשיתי תרומת דם והרמות ירדו אמנם אבל עדיין גבוהות מהרגיל רציתי לדעת אם אפשר להתחיל סייקל עם ערכים כאלו? אם כן סבבה ואם לא מה צריך לעשות כדי להוריד עוד עד הנורמה?העליתי תמונה של השוואה לפני ואחרי תרומת דם

קבצים מצורפים

• 6B8F5693-C3C3-4EDC-AD53-0DD269145DC0.png
    6B8F5693-C3C3-4EDC-AD53-0DD269145DC0.png
    KB 142.6 · צפיות: 137
  • פותח/ת השרשור
יש לי ניסיון רב עם סטרואידים הסייקל האחרון היה לפני כ-4 חודשים והייתי בגשר עד של 250 טסט בשבוע עד לפני חודש אני לא מעשן ושותה באזור 2-3 ליטר ביום משקל 83 בן 33 באיזור ה9-10%

אם היית עד עכשיו על טסט חיצוני זה יכול להסביר את ההמטוקריט הגבוה ואת ספירת הדם. כמו שאמרת לתרום דם באמת עוזר אבל אתה חייב לקחת הפסקה בשביל שהערכים יחזרו לנורמה

• פותח/ת השרשור
חומרים אחרונים בסייקל היו טסט אננטט 750 טרן 400 ובולדנון 400 בpct לקחתי כלומיד טמוקסיפן וכוריגון, השאלה מתי הערכים יחזרו לנורמה ויהיה אפשר להיכנס לסייקל כי גם אחרי תרומת דם הם עדיין בטווח הגבוה אז מה הפתרון בעצם למצב

• פותח/ת השרשור
טסט טרן בולדנון, אספירין אמור לעזור לא?בסייקל אני יודע שהערכים עולים השאלה מה הגבול ואם זה עולה עד גבול מסוכן

אתה לא רוצה לבדוק על עצמך מה זה גבול מסוכן.

ערכים של בדיקות דם זה כבר מעבר לידע שלי,

מתייג אותו @kotzer הוא בטח יודע.

קוצר,לעניינו, ההמטוקריט שלו וספירת תאי הדם האדומים גבוהים מהנורמה,השאלה היא מתי זה כבר נהיה מסוכן.ואם יש איך להוריד את הערכים.

אני מכיר שימוש במשתנים,צריכה של אשכולית אדומה,להפחית בנתרן וברזל.

הוא רוצה להתחיל סייקל נוסף עם הערכים הגבוהים,למרות שסטרואידים יעלו את הערכים האלה עוד יותר למעלה.

@kotzer מתי זה נהיה מסוכן? כמה זה גרוע החריגה מהנורמה?.

לפותח הפוסט,תחכה לתשובה שלו,אל תזריק עדיין,לטובתך

אתה לא רוצה לבדוק על עצמך מה זה גבול מסוכן.

ערכים של בדיקות דם זה כבר מעבר לידע שלי,

מתייג אותו @kotzer הוא בטח יודע.

קוצר,לעניינו, ההמטוקריט שלו וספירת תאי הדם האדומים גבוהים מהנורמה,השאלה היא מתי זה כבר נהיה מסוכן.ואם יש איך להוריד את הערכים.

אני מכיר שימוש במשתנים,צריכה של אשכולית אדומה,להפחית בנתרן וברזל.

הוא רוצה להתחיל סייקל נוסף עם הערכים הגבוהים,למרות שסטרואידים יעלו את הערכים האלה עוד יותר למעלה.

@kotzer מתי זה נהיה מסוכן? כמה זה גרוע החריגה מהנורמה?.

לפותח הפוסט,תחכה לתשובה שלו,אל תזריק עדיין,לטובתך
ההמטוקריט שיש לו עכשיו כבר גבוה ומומלץ שילך לתרום עוד דם, כבר מ-60% זה נחשב מסכן חיים.
שימוש במשתנים, או כל ניסיון להיפטר מנוזלים זה לא מומלץ בכלל כי זה יעשה את האפקט ההפוך, של הפרדת הנוזלים מהדם ועליה של המטוקריט (אחוז כדוריות הדם האדומות ביחס לנוזלים).
עם המטוקריט לא בנורמה זה להתחיל סייקל כבר עם סיכון, אז לא הייתי ממליץ על זה

• פותח/ת השרשור
הבנתי חברים אוקיי נדחה את הסייקל לעוד 2-3 חודשים כי אין אפשרות לתרום דם רק כל 3 חודשים אלא אם אתם מכירים דרך אחרת

הבנתי חברים אוקיי נדחה את הסייקל לעוד 2-3 חודשים כי אין אפשרות לתרום דם רק כל 3 חודשים אלא אם אתם מכירים דרך אחרת
לא נותנים לך או שזו המלצה כללית? כי במקרה שלך זה לא בידיוק בעיה, כי יש לך עודף כדוריות דם אדומות

• פותח/ת השרשור
זה מה שרשום באתר מד״א האמת שלא ניסיתי לתרום שוב, אם ההמלצות שלהם הם בגלל הסיבה שציינת אז אתה בהחלט צודק כי הבעיה אצלי הפוכה

קבצים מצורפים

• D0F1473B-7396-407A-B348-0F4DE192AE86.png
    D0F1473B-7396-407A-B348-0F4DE192AE86.png
    KB 48.4 · צפיות: 74
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית