הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סולם קינסי - מה הנטייה שלכם?

לפי הטבלה של קינסי דרגו את עצמכם בהתאם..

• סה"כ מצביעים
    29
מצב
השרשור נעול

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
סקר אנונימי ודיסקרטי לחלוטין.
לאחר דיון ארוך שהיה לי עם מספר חברים גם במכון וגם מחוצה לו..
שחדר כושר זה הדבר הכי "גיי" שיכול להיות ואולי זה נכון , אין לי מושג.
גברים בבגדים מינימלים מזיעים וגונחים אחד ליד השני , משווים ומעריצים "גופות" של גברים אחרים.

החלטתי לערוך סקר אנונימי ודיסקרטי , תסתכלו על הסולם של קינסי (חוקר המין וממציא הסקסולוגיה) ונסו למצוא איזה
מספר הכי מתאר אתכם (תהיו כנים)!!

550px-Kinsey_Scale-he.png

אמנם זה אמור להיות אנונימי אבל בכל זאת אשאל, למה אין אפשרות "0" בהצבעות?

מה זה אומר באופן מזדמן

למה אין חיות בסקר? תתקן! אני גם רוצה להצביע!!!

גברים בבגדים מינימלים מזיעים וגונחים אחד ליד השני , משווים ומעריצים "גופות" של גברים אחרים.
תחום הספורט של משקולות לא מוגבל לבודיבילדרים.
למה זה מגוון האפשרויות של ביסקסואלים? האם ביסקסואל לא מבטא אדם שנמשך לשני המינים? אני כנראה ממש בור בקטע, אבל זה נשמע כמו סקר לביסקסואלים, אז אם אני סטרייט, אני אמור להצביע 0, או לא להצביע בכלל?

למה זה מגוון האפשרויות של ביסקסואלים? האם ביסקסואל לא מבטא אדם שנמשך לשני המינים? אני כנראה ממש בור בקטע, אבל זה נשמע כמו סקר לביסקסואלים, אז אם אני סטרייט, אני אמור להצביע 0, או לא להצביע בכלל?
תצביע זהות!

0 אומר סטרייט מוחלט

מי שגונח בחדר כושר זה בדרך כלל דבילדרים מטומטמים. מתאמנים נורמליים לא עושים את זה. המקסימום שיוצא להם זה הוצאת אוויר חזקה כשמרימים כבד ולא גניחות בכל חזרה בכפיפת מרפקים.

מי שגונח בחדר כושר זה בדרך כלל דבילדרים מטומטמים. מתאמנים נורמליים לא עושים את זה. המקסימום שיוצא להם זה הוצאת אוויר חזקה כשמרימים כבד ולא גניחות בכל חזרה בכפיפת מרפקים.
מה אתה אומר... את זה תספר לליצנים שמעמיסים 70000 קילו ואז מבקשים ״עחי יש מצב תיהיה איתי!?״ (למרות שהוא יודע שבמקרה הטוב הוא יצליח 2 חזרות בלחץ) ואת רוב המוחלט של החזרות הספוטר בכלל מרים וצועק תןןןןןן עחחחיייי תןןןןןן ובינתיים הליצן גונח כי הוא עוד שניה נמחץ למוות.. אבל היי העיקר הוא הראה לכולם כמה הוא סוס

אנשים מבלבלים תכונות שנחשבות למין ההפוך לבין נטיות מיניות ולהיות טראנס.
אני גבר סטרייס שנהנה מקומדיות רומנטיות, טיולי אוכל וגורמה ואני עדיין גבר סטרייט.
חברה שלי אוהבת גיימינג, מכוניות ושונאת שופינג והיא עדיין אישה סטרייטית.

אני מכיר גבר שמאוד ״פרובוקטיבי״ בלבוש שלו, מעלה צילומים מוזרים לאינסטה, ונראה מאוד כמו הומוסקסואל, אבל הוא סטרייט והוא פשוט נהנה להתלבש ולהתנהג ככה. זה הכל.

אני גבר סטרייס שנהנה מקומדיות רומנטיות, טיולי אוכל וגורמה ואני עדיין גבר סטרייט.
אני רואה דרמות בזמני הפנוי ובכיתי שאביצ'י התאבד
@MasterSplitter למרות שהאירוע ירי היה בניו זילנד..
איך האווירה? האנשים לחוצים? יש יותר משטרה ברחובות?

• פותח/ת השרשור
אנשים מבלבלים תכונות שנחשבות למין ההפוך לבין נטיות מיניות ולהיות טראנס.
חברה שלי אוהבת גיימינג, מכוניות ושונאת שופינג והיא עדיין אישה סטרייטית.

נכון , גם אני סטרייט.. אבל הגברים שאני שוכב איתם לא.. 🤣

אם זה מקדם את המחקר שלך אז אני חם קבוע ונהנה מכל העולמות. החיים קצרים, חייבים לקחת מה שיש כשאפשר.
איך הגעת למצב שאתה מגיב לפוסט של לפני יותר מ 6 שנים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית