הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש יועץ לסייקל ראשון

Idan Dado

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם

לאחר תקופה של כמעט שנתיים של אימונים רציפים ותזונה הגעתי למסה מצויינת (15 קילו עלייה) , ממש החודש הייתי צריך להתחיל חיטוב ובמקום זה חטפתי דלקת ריאות שהשביתה אותי לחודש בלי אימונים ותזונה של מאות קלוריות בודדות ליום
התוצאה בסביבות ה7 קילו ירידה בעיקר בשריר

מחפש מישהו מהתחום להתייעץ לגבי סייקל קל שיחזיר אותי לדרך
קיבלתי המלצות בשפע אבל אין תחליף לידע שלכם
שבת מבורכת

אני אף פעם לא מצלם את עצמי, במיוחד לא באימונים, כי אני כזה.
אבל הנה תמונה שחבר לקח אחרי שהוא ניסה ללמד אותי להוציא גב, ושלח לי, זה אמנם לא משקף את האחוז שומן שלי באופן ברור, וזה גם לפני חודש או חודשיים, אבל זה נותן רעיון.
צפה בקובץ המצורף 47969
גב מעולה..אפשר תמונה מקדימה? מעניין אותי לראות גוף של מתאמן טבעי 8 שנים...אני מתאמן שנה וממש שוקל שימוש בטסט..

גב מעולה..אפשר תמונה מקדימה? מעניין אותי לראות גוף של מתאמן טבעי 8 שנים...אני מתאמן שנה וממש שוקל שימוש בטסט..

הלוואי ותצליח להוציא ממנו תמונה מהפרונט....הוא כ''כ לא מתעניין בבילדינג אבל זה מסקרן אחרים פה 😛

הלוואי ותצליח להוציא ממנו תמונה מהפרונט....הוא כ''כ לא מתעניין בבילדינג אבל זה מסקרן אחרים פה 😛
אחפש מחר בעז"ה.

לפני 7.5 שנים אחרי כמה חודשים של אימונים, שקלתי 72.
IMG_0005.JPG
נסיתי לצלם את עצמי היום, אבל זה בטח די ברור שאני לא יודע לכווץ את השרירים, ולצלם עם תאורה נכונה. אני שוקל 84.
IMG_1626.JPG
הצלחת, אני מרגיש מגוכח לעשות פאוז. במיוחד בגלל שאני לא יודע מה אני עושה. מקווה שזה סיפק.

וחבר, אין לך סיבה להשתמש בסטרואידים, גם אם אני לא נראה כמו גוף החלומות שלך, חבל עליך.

צפה בקובץ המצורף 47987
נסיתי לצלם את עצמי היום, אבל זה בטח די ברור שאני לא יודע לכווץ את השרירים, ולצלם עם תאורה נכונה. אני שוקל 84.
צפה בקובץ המצורף 47993

הצלחת, אני מרגיש מגוכח לעשות פאוז. במיוחד בגלל שאני לא יודע מה אני עושה. מקווה שזה סיפק.

וחבר, אין לך סיבה להשתמש בסטרואידים, גם אם אני לא נראה כמו גוף החלומות שלך, חבל עליך.

אתה מצלם מקרוב מידי, אתה צריך לתפוס מרחק (זה יצא יותר מחמיא)

זה הסיבה שאני לא מצלם, זה לא הצד החזק שלי.

לא צריך צד חזק צריך לצלם ממרחק של מטר או שניים ושרואים גם את ה''סביבה'' עצמה זה נותן פרספקטיבה, שבן אדם ממש נכנס במצלמה
לא רואים פרופורציות והאם הוא גדול וכו'. יש לך סרטונים אז אנשים יודעים, אבל בתמונות עצמם זה אחרת.

לא צריך צד חזק צריך לצלם ממרחק של מטר או שניים ושרואים גם את ה''סביבה'' עצמה זה נותן פרספקטיבה, שבן אדם ממש נכנס במצלמה
לא רואים פרופורציות והאם הוא גדול וכו'. יש לך סרטונים אז אנשים יודעים, אבל בתמונות עצמם זה אחרת.
נו...נו... ניסיתי.

צפה בקובץ המצורף 47987
צפה בקובץ המצורף 47993

הבנתי. הגוף שלך נראה מעולה אחי ..אחלה רחב גבי יש לך...טוב נראלי שהבנתי מה זה מתאמן טבעי פחות או יותר..תודה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית