הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מחפש יועץ לסייקל ראשון

Idan Dado

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם

לאחר תקופה של כמעט שנתיים של אימונים רציפים ותזונה הגעתי למסה מצויינת (15 קילו עלייה) , ממש החודש הייתי צריך להתחיל חיטוב ובמקום זה חטפתי דלקת ריאות שהשביתה אותי לחודש בלי אימונים ותזונה של מאות קלוריות בודדות ליום
התוצאה בסביבות ה7 קילו ירידה בעיקר בשריר

מחפש מישהו מהתחום להתייעץ לגבי סייקל קל שיחזיר אותי לדרך
קיבלתי המלצות בשפע אבל אין תחליף לידע שלכם
שבת מבורכת

אבל אין תחליף לידע שלכם
יש.
רופא.

אל תתייחס לשום דבר פה כמדע מדוייק.

תן קצת נתונים על עצמך,גובה,משקל,משקלי עבודה וגיל.

אם תתייחס לסייקל כדרך פלא קסומה,אתה טועה בגדול ואתה תתרסק חזק,מדכאונות של פוסט סייקל ועד לדליפה מהפטמות ,שיעור גוף והשבתת ציר הhpta.

לא נראה לי שתקשיב לי באמת,כי אתה בטח בrampage ורוצה להזריק בשביל להחזיר את השריר שאיבדת.

אבל בוא אני אספר לך משהו,
אתה לא איבדת 7 קילו שריר בחודש.
אפילו לא חצי מזה. הגוף שלך לא עובד ככה.

ועוד משהו,אתה טוען שהגעת בטבעיות למשקל יפה ועשית אחלה מסה נקייה,הוכחת לעצמך שאפשר לעשות את זה.. אז למה אתה צריך לתת שפיצים בשביל להגיע למקום שכבר היית בו?
אל תאבד את הדרך,יותר מזה,אל תאבד את הראש.
לא נראה לי שיש לך מושג מה ההשלכות של סייקל ואילו תרופות צריך לקחת במקביל בשביל לשמור על הגוף שלך.

תתן קודם את הנתונים שלך,מה שביקשתי בהתחלה.
משם נראה מה מצבך ונתקדם
קיבלתי המלצות בשפע
ובבקשה ממך,בכל לשון של בקשה.. אל תקשיב לסתם אנשים במכון,לא משנה כמה הם "ס1סים".
אני עזרתי פה לפחות לשמונה,תשע אנשים שקיבלו המלצות שגויות לחלוטין ופגעו בעצמם.
מיותר לציין שכל אחד מהם אמר "המאמן שלי הוא חיה והוא המליץ לי"

לא צריך בפרטי.
אתה פונה לקהילה,לפורום אין לך מה להסתיר או להתבייש בנתונים במיוחד אם אתה מחפש ייעוץ כלשהו

• פותח/ת השרשור
חופשי. הכל

1.72
כ67 קילו כרגע
אחוז שומן סביבות ה15
גיל 20
נמצא בליווי תזונתי תפריט עומד על כ3000 קלוריות ו220 חלבון ביום בממוצע
5 אימונים בשבוע כוח 6-8 חזרות משקלים גבוהים

מטרה:
סביבות ה73 קילו
אחוז שומן 10~

אז אחי... אתה שנות אור מלחשוב על דבר כזה.
גם העיקר פה זה לא המשקל או הכוח,זה הידע התיאורטי בתרופות האלה ובכל מה שנלווה.
במהלך סייקל תצטרך להשתמש בתרופות לביוץ,תרופות לפרקינסון ותרופות לסרטן השד.
כל זה בשביל לא לפתח תופעות לוואי רעות מהסייקל.
וכמובן יש גם תופעות לוואי לכל אחת מהתרופות האלה.

אתה עוד לא שם. וזה הייעוץ הכי טוב שאני יכול לתת לך.

תעשה בדק בית,איך אתה אוכל,איך אתה מתאמן,האם השינה שלך בסדר.
אלו הגורמים הקריטים לפיתוח גוף ולפיתוח משמעת עצמית.

אם תצטרך עזרה בבניית תפריט או תכנית אימונים,אני מבטיח שיעזרו לך פה אבל באמת שאין לך מה לחפש עם סטרואידים

אל תעשה את זה..

אני גם בן 21 עשיתי סייקל כשהייתי 67 קילו ועכשכיו בפיסיטי.
זה חרא כשאתה נכנס לזה כשאתה "חלש"

זה כמו להריץ משחק כבד שלא מתאים למחשב שלך. הוא ירוץ אבל עם בעיות.

אני לא בטוח שאפשר להחשיב אותך בכלל באותו זן כמו אנשים שבאמת יש להם עסק עם סטרואידים.

• אתה צעיר מדי, חכה לפחות עד גיל 25.
  • הניסיון שלך מועט מדי.
  • אתה עדיין משקל נוצה בכל מה שקשור למסת שריר ביחס לגובה שלך.
  • אין לך מספיק ידע באימונים. אתה תדע להתאים את הנפח שתוכל להתמודד איתו על חומרים? יש לך מושג מסויים כמה אתה עושה עכשיו?
הקייס שלך פשוט רחוק ממישהו שיכול להרוויח משהו משמעותי מסטרואידים. מה שאתה רוצה אתה יכול בקלות להגיע אליו גם בלי כלום, אפילו לא קריאטין. קצת סבלנות.

• פותח/ת השרשור
אל תעשה את זה..

אני גם בן 21 עשיתי סייקל כשהייתי 67 קילו ועכשכיו בפיסיטי.
זה חרא כשאתה נכנס לזה כשאתה "חלש"

זה כמו להריץ משחק כבד שלא מתאים למחשב שלך. הוא ירוץ אבל עם בעיות.

תכלס אלמד מהטעות שלך.. אפשר לחכות עוד
באמת שאיזה חלק בי ציפה לשמוע שיש חומר עדין שיתן לי קפיצה בלי יותר מדי תופעות לוואי.
אני לא בטוח שאפשר להחשיב אותך בכלל באותו זן כמו אנשים שבאמת יש להם עסק עם סטרואידים.

• אתה צעיר מדי, חכה לפחות עד גיל 25.
  • הניסיון שלך מועט מדי.
  • אתה עדיין משקל נוצה בכל מה שקשור למסת שריר ביחס לגובה שלך.
  • אין לך מספיק ידע באימונים. אתה תדע להתאים את הנפח שתוכל להתמודד איתו על חומרים? יש לך מושג מסויים כמה אתה עושה עכשיו?
הקייס שלך פשוט רחוק ממישהו שיכול להרוויח משהו משמעותי מסטרואידים. מה שאתה רוצה אתה יכול בקלות להגיע אליו גם בלי כלום, אפילו לא קריאטין. קצת סבלנות.

כולנו מתחילים מאיפה שהוא אחי ובכל זאת - לא כיף לפתח את עצמך למקום שאתה שלם עם עצמך ולרדת במכה
זה לא נתפס מה חודש בלי אוכל ואימונים עושה לגוף
ובכל מקרה אני תמיד שמח להרחיב את הידע אז אקרא פה קצת פוסטים ונראה על מה אתה מדבר

שבת שלום

זה פשוט לא נכון מי שהשתמש בסטרואידים בתור מתחיל ירוויח מזה הכי הרבה לא רק שהוא מתקדם גם ככה אתה תוסיף לו סטרואידים הוא יכול לעשות פי כמה מטבעי

האם זה יעיל לטווח הרחוק למישהו שרוצה להתחרות לא אבל למי שעושה את זה סתם בשביל לקצר את הדרך חד וחלק זה הדרך המהירה ביותר

כולנו מתחילים מאיפה שהוא
אבל לא במצב הזה. זה כלכך מיותר להשתמש במצב שלך שהנזק גדול פי כמה מהתועלת
זה פשוט לא נכון מי שהשתמש בסטרואידים בתור מתחיל ירוויח מזה הכי הרבה לא רק שהוא מתקדם גם ככה אתה תוסיף לו סטרואידים הוא יכול לעשות פי כמה מטבעי
שעושה את זה סתם בשביל לקצר את הדרך חד וחלק זה הדרך המהירה ביותר

תשמע אתה מדבר פה ערימה של שטויות ואני מאוד מקווה שאף אחד לא יקשיב לך
זה לא נתפס מה חודש בלי אוכל ואימונים עושה לגוף
תפסיק לאכול סרטים.
ירדת בערך 4-5 קילו נוזלים
1-2 קילו שומן
ואולי 1 קילו שריר.
לא מאבדים 7 קילו שריר בחודש.

מקצר.
אבל זה ממש לא אומר שמתאמן מתחיל ירוויח מזה המון.
מתאמן מתחיל,הוא לא בקיא תזונה,אימונים,עבודת נפח והתאוששות. סטרואידים לא יהפכו אותו למפלצת בלי הידע הדרוש לאיך להתקדם ואיך להיבנות.

חוץ מזה,חבל לעשות סייקל בשביל להשיג דברים שיכלת להשיג בטבעיות(ואפילו בקלות).
סייקל ראשון,יהיה רק אחד,מעצם היותו ראשון. והתותאות וההשפעה שלו יהיו הכי גדולות. אז חבל לבזבז אותו.

הנושא הכי חשוב הוא ידע תיאורטי ומעשי.
אני יכול לקבל החלטה של אדם להזריק גם אם הוא לא מתאמן רציני,בתנאי שהידע שלו גבוה מאוד

מקצר.
מתאמן מתחיל,הוא לא בקיא תזונה,אימונים,עבודת נפח והתאוששות. סטרואידים לא יהפכו אותו למפלצת בלי הידע הדרוש לאיך להתקדם ואיך להיבנות.

ברור שכן נעשה השוואה (אכתוב סתם מספרים אבל שתבין את הרעיון) אם בתור מתאמן מתחיל טבעי אתה יכול לעשות 10 קילו בשנה בתור מזריק 20 קילו אחרי 4 שנים מתאמן טבעי שיודע מה הוא עושה כמה אתה יכול לעשות בתור טביע בשנה קילו שריר?כמה בתור מזריק? גם לא כזה הרבה הרווח האבסולוטי יהיה יותר גבוה למתחיל
גם הם לא יהפכו אותך למפלצת בלי הידע הדרוש גם אם התאמנת 10 שנים לפני

סייקל ראשון,יהיה רק אחד,מעצם היותו ראשון. והתותאות וההשפעה שלו יהיו הכי גדולות. אז חבל לבזבז אותו.

בקלות? ממתי להתאמן שנתיים-3 קבוע לאכול כל שבוע טוב זה קל?
בשורה השניה את רק מחזק את מה שאני אומר גם ניובי גיינז וגם סייקל ראשון התוצאות האבסולטיות יהיו הכי גבוהות
חוץ מזה שאם המטרה שלו זה להגיע לגוף יפה ולא להיות פיל היט הבא כשהוא התאמן מספיק הוא כבר לא הצטרך להזריק

אפשר לשאול למה אתה מזריק? אתה כולה בן 22

• פותח/ת השרשור
מקצר.

הנושא הכי חשוב הוא ידע תיאורטי ומעשי.
אני יכול לקבל החלטה של אדם להזריק גם אם הוא לא מתאמן רציני,בתנאי שהידע שלו גבוה מאוד

מאיפה הגעת למסקנה שאני לא יודע להתאמן ושהתזונה שלי לקויה?
ממש לא חדש לי התחום. מגיל צעיר אני מתעניין קורא ומיישם על עצמי. עד כדי כך שהגעתי לתזונאי כדי לשפר והוא בעצמו אמר שאין לו מה לעשות חוץ מלשקול אותי ולהעביר אותי בדיקות שנדע בדיוק את הערכים שלי ולשנות בקטנה

חבל ישר לשפוט.

אפשר לשאול למה אתה מזריק? אתה כולה בן 22
כי אני יודע מה אני עושה. ברמה הרבה יותר גבוה מרוב האנשים פה.
מעבר לזה התמודדתי עם כמה שברים ודלקות בשנים האחרות שלקחו אותי המון צעדים אחורה.
אם אתה מתכוון ללמה כרגע אני מזריק,כי אני רוצה לעלות את הבנץ שלי בעוד 20 קילו.
אם אני כרגע בגבול הגנטי שלי? לא. אני כנראה יכול להשיג לבד עוד איזה 15-20 קילו(למוט)
אבל הרמה המקצועית שלי בנושא התרופות היא גבוהה ואני יכול להרשות לעצמי דברים כאלה על הגוף שלי.

בקלות? ממתי להתאמן שנתיים-3 קבוע לאכול כל שבוע טוב זה קל?
היעד שלו זה 73 קילו על אחוז שומן נמוך. זה משהו כמו שנה עבודה

כי אתה טוען שאתה מתאמן שנים ולמדת שנים ובכל זאת אתה במשקל יחסית נמוך. אני לא שופט,אני מזהיר אותך מלהיכנס לעולם הזה כי יש לו פוטנציאל נזק גדול.

ממש לא חדש לי התחום. מגיל צעיר אני מתעניין קורא ומיישם על עצמי. עד כדי כך שהגעתי לתזונאי כדי לשפר והוא בעצמו אמר שאין לו מה לעשות חוץ מלשקול אותי ולהעביר אותי בדיקות שנדע בדיוק את הערכים שלי ולשנות בקטנה

חבל ישר לשפוט.
כי עלית רק 15 קילו בשנתיים שזה עלייה די איטית... (זה יכול לנבוע מהרבה סיבות אחת מהן זה לא לדעת לאכול כמובן שיכול ל היות שאתה מודע לזה)
לא יורדים 7 קילו שריר בחודש
שאתה כותב כאלו משפטים נראה כאילו אתה לא הכי מבין

אם אתה רוצה תגיע לאיזה משקלים הגעת ונדע לפחות אם אתה יודע להתאמן

אם אני כרגע בגבול הגנטי שלי? לא. אני כנראה יכול להשיג לבד עוד איזה 15-20 קילו
זה בדיוק מה שאני אומר אז אתה גם מחפש קיצור דרך למרות שאתה יודע שלטווח הארוך זה לא הכי יעיל לא?

היעד שלו זה 73 קילו על אחוז שומן נמוך. זה משהו כמו שנה עבודה
אני לא תומך בזה (אחרת אני בעצמי הייתי מזריק) אבל אני לא מסכים איתך, אם זה המטרה של הבן אדם סטרואידים כן יעשו לו את הדרך קלה ומהירה יותר לא?

קלה ומהירה יותר לא?
קלה ומהירה כן. אבל מה עם לדעת את הבסיס?
מה עם לדעת סיכונים? איזה תרופות אסור לשלב ומה כן מותר לשלב?.

רשמתי כבר למעלה,אין לי בעיה עם בחור במשקל נמוך ונתונים נמוכים שירצה להזריק במידה והידע התיאורטי שלו בחומרים גבוה ונכון.

זה בדיוק מה שאני אומר אז אתה גם מחפש קיצור דרך למרות שאתה יודע שלטווח הארוך זה לא הכי יעיל לא?

אני מחפש לקחת את עצמי שלב אחד למעלה.
לא לעשות טרנספורמציה מטורפת.
התנסתי בעבר לתקופות קצרות ולמדתי את ההשפעה עלי.
אני מתחיל לקחת את התחום הזה כאורח חיים.יותר טוב לי,ההרגשה שלי טובה,פחות עייף,סקס יותר טוב,יותר רעב.

אני לא עושה את זה ממניעים של "לא מצליח מתח,רוצה להזריק"
ולמה שזה לא יהיה יעיל לטווח הארוך?

קלה ומהירה כן. אבל מה עם לדעת את הבסיס?
מה עם לדעת סיכונים? איזה תרופות אסור לשלב ומה כן מותר לשלב?.

רשמתי כבר למעלה,אין לי בעיה עם בחור במשקל נמוך ונתונים נמוכים שירצה להזריק במידה והידע התיאורטי שלו בחומרים גבוה ונכון.
אני סך הכל הגבתי לקוצר שכתב שאין לו מה להרוויח מסטרואידים והוא יכול להגיע לזה טבעי

דרך אגב גם לבן אדם שלא מבין כלום יהיה יותר שיפור אם הוא לא יבין כלום אבל עם סטרואידים
אני מחפש לקחת את עצמי שלב אחד למעלה.
לא לעשות טרנספורמציה מטורפת.
אני לא עושה את זה ממניעים של "לא מצליח מתח,רוצה להזריק"
זה בדיוק מה שהוא רוצה

ולמה שזה לא יהיה יעיל לטווח הארוך?
כי יותר יעיל להגיע לגבול הטבעי שלך ואז להזריק

אני לא תומך בזה (אחרת אני בעצמי הייתי מזריק) אבל אני לא מסכים איתך, אם זה המטרה של הבן אדם סטרואידים כן יעשו לו את הדרך קלה ומהירה יותר לא?
חוץ מזה,אם סיימת את הדרך הקלה והמהירה זאת תוך חצי שנה,ויצאת עם ג'ינו בלתי הפיך(משמע שחייב ניתוח) ודליפה מהפטמות בגלל פרולקטין בשמיים.
היה שווה את זה?
ידע זה כוח,יותר חשוב מכוח פיזי
כי יותר יעיל להגיע לגבול הטבעי שלך ואז להזריק
ואז ברגע שתפסיק להזריק אתה תתרסק למטה לגבול שלך.
תצטרך לחיות על מינונים גבוהים כדי לשמר את זה וזה לא מצב שאני רוצה להגיע אליו.

זה בדיוק מה שהוא רוצה
אני שוקל 30 קילו מעליו ורק כמה ס"מ יותר.
אתה באמת משווה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית